Jump to content

Recommended Posts

Posted

Većina fudbalera su zaista šupljoglavi babuni. Jedan od takvih je i ovaj Albanac koji je dao gol. Ne može da sakrije mržnju.

• Like 4
Posted
2 minutes ago, Volter said:

Većina fudbalera su zaista šupljoglavi babuni. Jedan od takvih je i ovaj Albanac koji je dao gol. Ne može da sakrije mržnju.

A mi se palimo kao hepi kockice na to.Kad se prestanemo paliti kao hepi kockice i oni ce prestati jbg.

• Like 2
Posted

Mitrović neupotrebljiv totalno. Čak ni kod onih gužvi uz korner liniju nikad da iznudi korner, uvek se od njega odbijaju lopte.

Posted

Ni da me takne. Kao da gledam neki strani privatni klub. Koliko jadan moras biti da igras za neciju privatnu rep. ? Da ne igras pred svojim narodom vec pred par hiljada privatnih navijaca. Ovo isto kao kad krimosi naruce pjevaljku za privatnu zabavu.  Igraci su morali reci da zele da igraju pred svojim narodom i da ih politika ne zanima al da zele da ih narod gleda jer igraju za drzavu a ne za nekog seika. 

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Aca dijagnoza uradio sve da mu sunarodnici pobede. Ja još ne verujem da se ovo igra u Leskovcu jebote. Jebena bolesna budaletina i pijani dunster na klupi, kombinacija da se obesiš. Još će da slave bod kao pobedu. 

• Like 4
  • Pumpaj! 1
Posted

Ovo je Ćacilend-Albanija, pa se ne stresiram uopšte...

Pikse legendo, bez sikiracije. Na pravom si putu... Samo pumpaj majstore... 

• Like 1
Posted (edited)

Piksi Piksi ....Aco Srbine...

Ne može se reći da ova kreatura od selektora ovo nije zaslužila kao i sva bagra ugurana i FSS.

Treba razjebati svu tu lopovsku bagru.

A ovaj jadnik i Ćaci na klupi je ispucao svu sreću i sve talične momente.Izgleda da je vreme da se stavi tačka na ovog klovna,koji je uspeo od velikog Piksija napravi samo odvratnog Ćaci poslušnika i podguznu muvu.Kakav pad?!

Edited by Zadnji vezni
  • Like 1
Posted

Ja se sve nekako trudim da ne razmisljam tako ali toliko mi je ovaj Piksi zgadio sve da mi nije ni zao sto smo ga primili. Eto, ne znam smijem li reci da mu jebem nesto..poštujem majke, sestre, pa neću nista. Ali mozda bih ga mogao pljunuti.

Posted (edited)

Koliko je ova formacija besmislena i koliko mi nemamo igrace za nju, ali ne odstupa Piksi.

Prvo, nema potrebe da igramo sa tri stopera uopste. Drugo, bocni igraci nam nisu ni blizu brzi kao pre kad si imao recimo Kostica i Radonjica u prajmu. Trece, nema potrebe igrati ni sa dva spica, jer Mitrovic ne sluzi nicemu odavno. I cetvrto, Nemanja Maksimovic kao jos jedan poklonjen igrac za protivnika, jer on decko nista ne ume. Prevazidjen tip veznog igraca, nije ni cudo sto je otisao na Bliski istok. Trenutno ne bi u Zvezdi mogao da igra. 

Na sve to, nemamo nikakvu ideju u igri uopste. Osim da Pavlovic igra levo krilo, a da Vlahovic moze da sutne i sa 50 metara ako pozeli.

Edited by Markoss
Posted
3 minutes ago, dekifisher said:

Nemam pojma ko je ovaj dečko broj 4 kod nas, ali on ne zna gde se nalazi celu utakmicu.

Verovatno neki bivsi Zvezdin....🤌

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

A mi se palimo kao hepi kockice na to.Kad se prestanemo paliti kao hepi kockice i oni ce prestati jbg.

Neće ni tada mnogi od njih prestati, ovakvi kao ovaj što je dao gol je zadojen mržnjom i nekim šizofrenim patriotizmom.

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Ali Mitrovic kakav panj,daj bre Jovica sa Vlahovicem idealan par.

Kao dve babe u napadu. A bitno je da obojica igraju , da se slučajno ne naljute, a to sto su kontra produktivni kad su obojica na terenu  nikom nista.

Ova jajara na klupi nista bolje nije ni zaslužila.

Milosavljevic katastrofa.  Strah ga je oduzeo. Stanković i Maksimovic su dve vezare i nista drugo...O večnom sinu reprezentacije Živković ne treba trošiti reči.

• Like 1