Perkos2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve je ovo posledica decenijskog nerada i kriminala u srpskom fudbalu. Mi imamo trenere koji ne znaju da selektiraju igrače ali su spremni za kombinaciju. Zadnja dva koja su to znala su nažalost pokojni Trbović i Kosanović. Ovo što se sad trenira je zločin prema momcima koji imaju određeni talenat. Ne znaju ali su zato najdrčniji i najbahatiji treneri na svetu. Odmah kreću u kontranapad, sve im smeta, svakog optužuju ali sebe nikako da malo kritikuju. Ovaj jadni miloje je uspeo da malog Maksimovića gura na krilo umesto da se dečko razvija u pravu desetku. Treninzi monotoni, zastareli, bez ideje ali je zato bitno ko drži svlačionicu. I onda ovaj šaban oseti da ima zaleđinu i krene da pametuje a pameti nikad nije imao.
dzoneee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ма свакави неки погрешни потези су код нас у фудбалу. Ево слушао синоћ реакције људи после утакмице по разним студијима. Нико ама баш нико неку критичку реч да упути. Мени је то несхватљиво. Капирам ја све, знам у којој држави се налазим, знам шта могу да очекујем, али опет друже је ван сваке памети. Да чим нешто иоле критички се упути одмах се прелази у неки одбрамбени агресивни став. Нервира ме гледање на нашу везу као нешто небитно. Битно да се одбрана држи и ако Митар убоде неки гол супер је. И онда Пикси говори пред сваку утакмицу о некој контроли 🫣А ови сви што дискутују по разним емисијама као неки стручњаци, новинари, и бивши играчи они као да да тако је, сви се све слажу. То није нормално бре у некој здравој причи. Пикси мене није разочарао толико својим тренерским незнањем колико то што се крије иза резултата само и моли бога да он буде ту, а и тај резултат је сам по себи мршав. Но ми смо кроз историју фудбалску нашу такви да је и овај овакав у некој вишој лиги. Добро је само да не изгубимо. А и ако изгубимо против на папиру јачих типа Бразил, Енглеска, Шпанија само да нас не напуне, иначе ако парирамо 15 минута довољно је, он то представи као неки епохални подвиг и нормално и цела та медијска секта испрати све у истом тону. Не знам али све је некако безвезе и безлично а правимо се као да се поломимо око рада и труда на тој репрезентацији. Те неке емисије, те неки квази стручњаци, само се вртимо у круг и скакућемо тако из једног квалификационог циклуса у други.
Recommended Posts