Мџе Posted Saturday at 04:39 PM Posted Saturday at 04:39 PM 24 minutes ago, Bugl Khan said: Za prolaz je trebalo 3 boda i 0 gol razlika. Da Juga nije dobila Kolumbiju, ispali bi. Prošli bi. Sa nerešenim bi toliko i imali.
Bugl Khan Posted Saturday at 04:44 PM Posted Saturday at 04:44 PM 4 minutes ago, Stiletto said: Jozićev gol protiv Kolumbije na tom SP je jedan od najlepših golova koje sam ikad video. Koji štoper danas može i ume da onako oseti prostor, istrči u napad, primi dubinsku loptu Sušića na grudi kao lepkom i zakuca volej sa 15 metara pod prečku? I protiv Njemačke je zabio za 2:1 ja mislim. U onom šamaranju. 5 minutes ago, Мџе said: Prošli bi. Sa nerešenim bi toliko i imali. Mislim da si ipak u pravu. Vjerojatno bi i UEA natrpali dokle ide. 1
diego Posted Saturday at 10:11 PM Posted Saturday at 10:11 PM Ovo sa Sergejom i "psihickim problemima" je tihi bojkot SMS-a protiv ludila u zemlji, pa i u reprezentaciji gde trener ne sme nijednu rec da kaze o aktuelnim desavanjima. Nisam ga gotivio od kad je Muslin smenjen zbog njega, i cesto je igrao kao baba, ali za ovo kapa dole i postovanje.
Barkley#34 Posted Saturday at 10:29 PM Posted Saturday at 10:29 PM Ruku na srce, u prošlosti je bio veliki uspeh i sam plasman na EP/SP.
Stiletto Posted Saturday at 11:25 PM Posted Saturday at 11:25 PM 42 minutes ago, Barkley#34 said: Ruku na srce, u prošlosti je bio veliki uspeh i sam plasman na EP/SP. Stvar percepcije da se neuspesi pamte bolje nego uspesi. Od Drugog svetskog rata Juga je igrala 4 SP zaredom, 1962. stigla do 4. mesta. Onda je dva SP propustila, a od 1974. do 2006. igrala svako drugo SP. Tu je sa 2010. svezala dva, pa preskočila 2014. da bi 2018. i 2022. opet svezala dva zaredom. Što se tiče EP, dok se igralo po kup sistemu od 1960. do 1976. Juga na pet takmičenja ima dva finala i jedno polufinale. Na turnirskom sistemu od 1980. do 2024. od 12 takmičenja plasirala se na četiri, igrala tri i ostvarila samo jednu pobedu. Pod Juga od 1992. računam reprezentaciju SRJ/SCG/Srbije kao "našu". 1
Papadac Posted Sunday at 04:12 PM Posted Sunday at 04:12 PM 1 hour ago, Урош19 said: Vredi li gledati ove nesretnike večeras Ja gledam da vidim da li ce biti pumpanja sa tribina...
Stiletto Posted Sunday at 04:41 PM Posted Sunday at 04:41 PM Sad uđoh na tribine, trenutno ima 7-8000 ljudi.
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 04:49 PM Posted Sunday at 04:49 PM Dobija Srbija ovo. Nema potrebe da se nešto glorifukuje ova bezvezna Austrija.
Volter Posted Sunday at 05:00 PM Posted Sunday at 05:00 PM 46 minutes ago, Papadac said: Ja gledam da vidim da li ce biti pumpanja sa tribina... Ako ih i bude, teško da ćeš ih ćuti jer Arena prenosi. 1
Issey Posted Sunday at 05:11 PM Posted Sunday at 05:11 PM Baš smo bezvezna ekipa... Ovi nas sabijaju lagano usred Beograda...
Мџе Posted Sunday at 05:21 PM Posted Sunday at 05:21 PM Strahinja bi stvarno mogao da igra defanzivnog levog beka.
Volter Posted Sunday at 05:22 PM Posted Sunday at 05:22 PM Neverovatni idioti sa Arene. Čak mislim i da puštaju nasnimano navijanje za neke druge utakmice. Bolje gledajte na RTS-u. 1
drgnk Posted Sunday at 05:28 PM Posted Sunday at 05:28 PM (edited) Maksimović, nepoznanica koja traje. Kiksara pred golom, nepostojeća igra napred. Edited Sunday at 05:28 PM by drgnk
Perkos2 Posted Sunday at 05:29 PM Posted Sunday at 05:29 PM Gudelj- Maksimović- Lukić beskorisni sa loptom u nogama
McLeod Posted Sunday at 05:31 PM Posted Sunday at 05:31 PM Je l' smo mi 100% sigurni da Zivkovic nije Piksijev vanbracni sin? Covek ce izaci na 70 nastupa za reprezentaciju lagano sa nula ucinka. 2
Nini3112 Posted Sunday at 05:34 PM Posted Sunday at 05:34 PM 4 minutes ago, Perkos2 said: Gudelj- Maksimović- Lukić beskorisni sa loptom u nogama Najgori vezni red ikad,sve alibi igraci a niko pravi kreator 1
Shunsuke Nakamura Posted Sunday at 05:35 PM Posted Sunday at 05:35 PM Vezni red bolno nekreativan. Kako ih sve stavi zajedno na teren, crni Piksi?
Nini3112 Posted Sunday at 05:37 PM Posted Sunday at 05:37 PM 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Vezni red bolno nekreativan. Kako ih sve stavi zajedno na teren, crni Piksi? Ah pa nije prvi put... izgledamo kao juniori protiv seniora mada i oni ne igraju dobro
fradler Posted Sunday at 05:38 PM Posted Sunday at 05:38 PM Pikseta-ball odise smradom, javaslukom i diletantizmom, kao i sam Pikseta Tesko djubre od fudbala
Recommended Posts