Cooper Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Dominacija AS na kzs. Kad vec nemamo upravu, morao je neko da kaze sve o savezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 28, 2021 Author Share Posted January 28, 2021 Mislim da je neiskusno naleteo na bućku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 12 hours ago, Barkley#34 said: Mislim da je neiskusno naleteo na bućku. Upravo tako i to mu apsolutno nije trebalo, iskazuje cudan bes i ne ponasa se ok pre svega sa svoje pozicije, koliko god stvari nisu crne ili bele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 14 hours ago, Barkley#34 said: Mislim da je neiskusno naleteo na bućku. Da, namestili su ga lepo jer koliko god ovo bilo neozbiljno okruženje ne znam stvarno kako bi progurali takvu promenu u sred sezone. Ali Matijaševićevo objašnjenje kako smo u pregovorima sa EU pa eto sad treba hitno da se uskladimo...how yes no... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Pa nije ga namestio Darjan iz mocarta, ili neka budala iz zurnala, vec je to izgovorio direktor saveza u tv emisiji. Mislim, pisemo o FSS koji je pre godinu dana priznao neku titulu iz 40 i neke sa nekog kvalifikacionog turnira. Neka se bar neko oglasio, samo je tuzno sto je to, opet, morao jedan od trenera. Izgleda da se u uprave klubova JSDP ulazi samo uz kratku uzicu. Mislim da je domaca fudbalska liga rekorder u svetu po promeni pravila u vezi bodovonja, ispadanja, kvote stranaca i bonus igraca. Totalna sprdnja od takmicenja sa samo jednom ulogom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Njima je ovo sa EU strancima/nestrancima potpuno nepotrebno za domaću ligu, ionako niko ne sme ni bod da im uzme sem kad je nevažno. Ali, može im se, a i valjda hoće da se uigravaju za kvalifikacije na leto... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 3 minutes ago, goofy said: Njima je ovo sa EU strancima/nestrancima potpuno nepotrebno za domaću ligu, ionako niko ne sme ni bod da im uzme sem kad je nevažno. Ali, može im se, a i valjda hoće da se uigravaju za kvalifikacije na leto... Tu ste vi da pokazete ko je najbolji u jsl. 😀 bice bar jedan derbi jelte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 aha, važi kao što vi nama pokazujete zadnjih par godina, jel'te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Ma mi treba da ukinemo pravilo stranaca jer to apsolutno ne utice na reprezentaciju. Ono sto bi mozda pomoglo je da se uvede vise klinaca pa makar to bili i strani drzavljani. Ako cemo po trenutnim pravilima i normama u ovom trenutku Suma jedini ostvaruje pravo na srpski pasos. Banjak ne moze da uzme drzavljanstvo niti Slovenije niti Spanije. Asano i Natho takodje ne mogu nijedno EU drzavljanstvo. Definitivno ce neko morati da ode na kraju sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 30 minutes ago, Cooper said: Pa nije ga namestio Darjan iz mocarta, ili neka budala iz zurnala, vec je to izgovorio direktor saveza u tv emisiji. Mislim, pisemo o FSS koji je pre godinu dana priznao neku titulu iz 40 i neke sa nekog kvalifikacionog turnira. Direktor iz saveza je rekao ''uskoro'', pa je ovaj naleteo kao da će to biti za koji dan. Tako su i prošle godine najavljivali šest stranaca i čekali ko će od naših da se upeca. Da se razumemo, u savezu su sve debili. Drugo, po meni bi sve izmene u propisima trebalo najavljivati sa bar jednom sezonom razmaka, a ne nekoliko meseci, kao što je sad slučaj, ali ne očekujem od tih dijabola da mogu da dobace dotle ili da neće uleteti u razne kombinacije. 46 minutes ago, pendulum said: Ali Matijaševićevo objašnjenje kako smo u pregovorima sa EU pa eto sad treba hitno da se uskladimo...how yes no... Toliko je objašnjenje u ovom trenutku netačno da prosto ne vredi ni komentarisati. Ali dobro zvuči da zaseni prostotu, uuuuuu EU traži, odma' mora da se menja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 20 minutes ago, goofy said: aha, važi kao što vi nama pokazujete zadnjih par godina, jel'te... Zato i kazem, eto nove prilike da pokazete nadmoc. Cinjenica je da vas nismo tukli vec neko vreme, iako smo kvalitetnija ekipa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Jedna tekma ne pokazuje sve pa makar bio i derbi Mi za pocetak treba da imamo ekipu koja nece prosipati 30-40 bodova u nasoj njiva ligi, jel imamo sad takav tim ? Ne Jel ga pravimi za sledecu sezonu i kvalifikacije ? Ne Zasto ?! Gde su pojacanja ?! Nema para Prosle sezone je igrana evropa, prodat kalaba, sadik ode i fica i nema para pa kad ce ih biti, sta treba da se desi da imamo para za pojacanje Ah da doveli smo miljkovica Samo lisiciji potok 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 21 hours ago, Cooper said: Dominacija AS na kzs. Kad vec nemamo upravu, morao je neko da kaze sve o savezu. Kad mu već puno toga smeta što ne kaže ko trpa pare u klub gde je on trener i odrekene se tih prljavih novčanica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 @Perkos2evo reci ti druze ako znas slobodno Ako neko i trpa neku lovu ne znam samo gde te pare odlaze posto u pojacanja ili bar smanjenje duga sigurno ne Nisu biblioteke bas toliko skupe cak ni one tkz elitne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 1 hour ago, ranzo said: @Perkos2evo reci ti druze ako znas slobodno Ako neko i trpa neku lovu ne znam samo gde te pare odlaze posto u pojacanja ili bar smanjenje duga sigurno ne Nisu biblioteke bas toliko skupe cak ni one tkz elitne Nemoj mi samo reći da klub ne dobija lovu od "sponzora" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Hm Nisam bas siguran na sta ciljas ?! Mislis na drzavu/pickousti 🤔 ili neku drugu pricu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 1, 2021 Author Share Posted February 1, 2021 Nemanja Stevanović, golman, povredio je rame na pripremama. Povreda je ipak teže prirode i moraće na operaciju. Gre'ota za tog dečka, nikako da se ustali. Brz oporavak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, Barkley#34 said: Nemanja Stevanović, golman, povredio je rame na pripremama. Povreda je ipak teže prirode i moraće na operaciju. Gre'ota za tog dečka, nikako da se ustali. Brz oporavak! oporavak posle operacije ramena bogami traje dosta dugo a još je golman u pitanju. šteta za momka, on je jedan od boljih golmana u Srbiji ali nije ga pratila sreća kroz karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 3, 2021 Author Share Posted February 3, 2021 Potpisao je Nikola Terzić (20 godina), doskorašnji igrač Čukaričkog, a igrao je na pozajmici u IMT-u. Inače, 168. krilni napadač u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Da li današnje čišćenje stadiona i raznih nevolja i Nevolja znači da se konačno čisti taj svinjac ili se samo pravi mesto za nekog drugog? Ima li neko upućen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 Kakvo čišćenje svinjca, samo preraspodele pozicija iznutra. Zameniće ga neko drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 1 hour ago, goofy said: konačno čisti taj svinjac ili se samo pravi mesto za nekog drugog? Ako je istina da su našli na stadionu, ono što tvrde da su našli (između i ostalog i "mučilište") onda može svašta da bude na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Nađoše li par nestalih momaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Valjda nece da nadju neke sexy snimke sexy Vazure sa maloletnicama u tajnim prostorijama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 Ima li VHS traka sexa Biljane Obradović i Davida Beckhama iz 2003. pitam za druga? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts