Barkley#34 Posted September 12, 2020 Author Share Posted September 12, 2020 Jbt, video sam jedan lep centaršut našeg beka (Urošević), mogu mirno da odem na spavanje. Do gola Asano najaktivniji, trebalo je da šutira par puta a ne da po svaku cenu pokušava da doda. Sadik opet u smotanom modu. Moramo da damo još koji da se osiguramo. Rad je baš loš ali nikad se ne zna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Vidi se da igramo bolje, drago mi je da je konacno Scekic sklonjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Zlobnici bi reklida je autogol nameran 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Kako da igraš protiv tima koji drži svih 11 igrača u svojih 30 metara. Natho je suviše pozadi za neki završni pas, ali vuče loptu napred i bar odbrana ne mora da organizuje napad i lopta da se stalno vraća golmanu kao u reprezentaciji Srbije. Laza nije loš za sada na poziciji ofanzivnog veznog ali nema kuda lopta da prođe, a i kad stigne do Sadika ni dragi Bog ne zna šta će da se desi sa loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Dosta je mesara, teraj ovog napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Bravo mali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Jao, jao, jao kakav gol.Golčina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 E tako se to radi. Svaka ti takva bila! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Ovo neje bio ofsajd.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Nije bio ofsajd Lazara, 100% šansa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Ljudi, Scekic je odigrao relativno tacan dug pas unapred. Ja sam u soku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 Lep gol Sadika sa nekih 11 metara.Uz samu stativu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 12, 2020 Share Posted September 12, 2020 1 hour ago, Barkley#34 said: Jbt, video sam jedan lep centaršut našeg beka (Urošević), mogu mirno da odem na spavanje. Eto ti kriterijum za poziv u reprezentaciju. 5 tacnih centarsuteva u sezoni i dobijes poziv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 12, 2020 Author Share Posted September 12, 2020 Ne preteruj, čekaćemo tri sezone da neko skupi pet komada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Vidim da hvale Lazara, ono nešto što sam gledao nije se mogao sastaviti s loptom, jesam li nešto propustio ili seru novinari standardno? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Jbt oni stvarno hoće da dovedu onog nekog Cumica. Pa jbt bar tih krila imamo. Dajte stopera a i spica da odmeni Sadika, raspasce se covek sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 13, 2020 Author Share Posted September 13, 2020 9 hours ago, Son_of_a_gun said: Vidim da hvale Lazara, ono nešto što sam gledao nije se mogao sastaviti s loptom, jesam li nešto propustio ili seru novinari standardno? Moraju malo da pumpaju. Kao da je utakmica level sredina priprema relevantna za bilo šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 15, 2020 Share Posted September 15, 2020 Pozdrav drugari među poljima lavande. Uopšte mi se ne sviđa kako se zovu ovi Moldavci. Pazi, Sfintul, kum ih baš upropasti. Nego druga je muka, za nas su uvek bili zajebani ti egzotični nazivi. Ovo mu nekako dođe idealno da se napravi trilogija Fljamurtari - Šamrok - Sfintul. Eto živ nisam. Znam da Rad ne može da bude reper ni za šta, stvarno su truba ekipa, ali ipak su mogle da se vide neke naznake promena. Igrao se visok presing, što je meni potpuno logično da se radi u domaćem prvenstvu, a Sadik i Asano su idealni za to. Iskreno ne razumem zašto je Savo izbegavao da igra tako, baš je Miki Đuričić pričao da je to bila jedna od tačaka neslaganja između njih dvojice. Treba vremena da se ekipa navikne na takav stil, biće tu grešaka i ispadanja ali je to jedan od vrlo efikasnih načina da se lakše dođe do šansi, naročito protiv ekipa koje dobro "stoje" u odbrani, što nam redovno pravi velike probleme. Iz oduzetih lopti blizu protivničkog gola mogu brzo da se stvore šanse. Samo još ovi naši da nauče da igraju bez faula kad im je čovek okrenut leđima i nema šta da uradi s loptom. I druga stvar, stvarno se ne sećam kada se dogodilo da nam jedna ekipa bukvalno ne priđe golu za celu utakmicu, makar to bio i Rad. Plus, deluje da se radilo i na kornerima i prekidima, posle dužeg vremena imali smo dosta šansi iz tih situacija. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 15, 2020 Author Share Posted September 15, 2020 Sfintul je sveti. Sveti Đorđe, napisa Ekspert posle žreba. Samo da mi ne odigramo na poziciji aždahe. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 GAME DAY! Samo hrabro veceras! Ujedno i promocija novog dresa, trend koji je krenuo od jednog mlaog kk kluba, da bi danas pink dresove imali i velikani kao Barsa, Real, Partizan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 17, 2020 Author Share Posted September 17, 2020 (edited) Nisam ispratio, mocart piše da je Banjak povređen i da neće igrati bar mesec dana. Baš super... Po njima, Marković je takođe nešto bolešljiv, pa će zajedno igrati Suma i Natho. Stojković – Miljković, Ostojić, Vitas, Urošević – Zdjelar, Natho – Stevanović, Suma, Asano – Sadik. Edited September 17, 2020 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Ne brinem uopšte za današnju utakmicu.Dobijamo prilično rutinski.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 (edited) Popović - Miljković, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho - Asano, Suma, Stevanović - Sadik Edited September 17, 2020 by Stiletto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Jos uvek me drzi onaj osecaj u stomaku kao pre 30 godina... Ajmo crno beli! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts