Šarac Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Just now, L' Imperatore said: po onome što sam aj gledao, Loyd nikakve veze sa plejom. Čista dvica trpač. Da sam sad pao sa stolice zbog ovog potpisa, nisam... A ko je napisao da je ce on biti prvi play. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 minute ago, L' Imperatore said: po onome što sam aj gledao, Loyd nikakve veze sa plejom. Čista dvica trpač. Da sam sad pao sa stolice zbog ovog potpisa, nisam... Pa i to nam treba ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Da, Lojd je cist SG i to veoma dobar za nas. Nadam se da je tacno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Loyd je očigledno zamena za Berona. Odlična zamena, bolje rečeno. Šut u istom rangu, bolji ball handling. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minutes ago, Šarac said: A ko je napisao da je ce on biti prvi play. Niko. Ali se na nekim stranicama vodi kao combo, što po meni nema puno veze sa realnošču Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 minute ago, L' Imperatore said: po onome što sam aj gledao, Loyd nikakve veze sa plejom. Čista dvica trpač. Da sam sad pao sa stolice zbog ovog potpisa, nisam... Pakuj s masnicom, to nam i treba izmedju ostalog. Cini mi se da je imao neko ludilo suta za 3 prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Nema se nema se,pa se dovede igrač sa Nba prstenom ,ako se ne varam sa Torontom 😎😎😎. Jer tako smo u mogucnosti izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 4 minutes ago, Knipex said: Loyd je očigledno zamena za Berona. Odlična zamena, bolje rečeno. Šut u istom rangu, bolji ball handling. Ja sam mišljena da i ne baš, što i nije neka sramota, s obzirom da je Baron možda ponajbolji šuter u evropi, Po mom mišljenju. Ali je Loyd sigurno raznovrsniji napadač 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 Sudeci po prva dva potpisa, idemo jako ove godine, meni su oba ova potpisa u SF domenu za nase dosadasnje platezne mogucnosti, narocito ako se uzme u obzir da cemo ove likove uzivo moci da gledamo verovatno tek posle NG... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dok neko ne prenese šta kažu na rsbu ja ne verujem.#jebo vas rsb 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Nači, samo provereno ... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 minute ago, Gudura said: narocito ako se uzme u obzir da cemo ove likove uzivo moci da gledamo verovatno tek posle NG... Ustedece se koja plata, jos cemo i biti u plusu, znas da to Gazda najbolje voli 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Inače niko iz komšiluka da čestita,a znali su da vise ovde....😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Uh, opak je Loyd plus nije jos na vrhuncu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Bolji procenat za 3 nego za 2 u EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Cestitke komsije, naucili ste iz gresaka. Sad se dovode provereni EL igraci u junu na max ceni. Lepa vest da je neko izasao bogatiji iz ove krize. 7 5 20 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari djed 33 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Just now, Cooper said: Cestitke komsije, naucili ste iz gresaka. Sad se dovode provereni EL igraci u junu na max ceni. Lepa vest da je neko izasao bogatiji iz ove krize. Cestitka u fazonu "crkli svi dabogda"😁 3 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 1 minute ago, Cooper said: Cestitke komsije, naucili ste iz gresaka. Sad se dovode provereni EL igraci u junu na max ceni. Lepa vest da je neko izasao bogatiji iz ove krize. kakva max cena kad je kriza? igraci svi su upola cene... 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Cestitke Karaicicu komsije, dobar skauting. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Loyd je cisti SG. Ima strasno brz prvi korak i moze da iskreira sut, ali nekada zna previse da privatizuje loptu. Dobar je igrac generalno, svidja mi se kako slazemo ekipu. Edited June 24, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Znao sam da ste tu ,gledate iz tame i ćutite voajeri stari 😂 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minutes ago, Cooper said: Cestitke komsije, naucili ste iz gresaka. Sad se dovode provereni EL igraci u junu na max ceni. Lepa vest da je neko izasao bogatiji iz ove krize. Sto'b se reklo u nas: Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane... Sporcki pozdrav 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Treba nam jedan ovakav, Djenka je otisao, Billy znaci takodje odlazi, a ocigledno nam se ne rizikuje sa Nedovicem. Pod uslovom da nije doveden da krpi na kecu, a cini se da necemo biti tako neozbiljni naredne sezone. Loyd ima vise poena u rukama od Barona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Ako nekoga zanima, za sada se zna da u 10. kolu gostujemo Barsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts