Majak Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 5 minutes ago, Dobar Los Milos said: Skinuo sam davnih dana sve pobede tih sezona, neko bese postavio link, i cuvam ih na eksternoj. Valjda su jos tamo, RSB, arhiva utakmica, pogledaj i nadam se da ce ti to osladiti caj. Hvala, buraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Dis iz it. Za sva vremena. No baseline. 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 13, 2020 Share Posted July 13, 2020 Nema uopste vise plejmejkera na trzistu koji nama trebaju. I to sto ima (a sve je to los izbor -Walkup, Hamilton, Christon ...) pokupice Fenerbahce i ostali timovi kojima fali plejmejker. Kad se setim da smo imali jednog Taylora Rochestog i kakve smo balvane coveku doveli za saigrace, place mi se. Posto nemamo Rochestog, Pangosa, MWilla i slicne genijalce (ma i neki Colom bi bio premija), mislim da ce ostati Stimac jer on ne zavisi od pleja, a Kuzmic ce ili u FMP ili raskid saradnje. Mislim da je ovo tih 15 igraca, na svakoj poziciji po trojica: Langston Hall, Filip Covic, Aleksa Uskokovic Jordan Loyd, Corey Walden, Aleksa Radanov Branko Lazic, Dejan Davidovac, Ognjen Dobric Marko Simonovic, Borisa Simanic, Marko Jagodic Landry Nnoko, Vladimir Stimac, Duop Reath Po imenima mnogo slabiji tim, ali trener je bolji i evroliga je losija ove sezone. Ipak, mislim da ovaj tim i nema neki visok plafon. Prednost je sto je tu samo 5 stranaca, pa cemo imati kompletan tim za domaca takmicenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 To što se forumska komisija, kao po običaju, zalepila za dva-tri ista imena i vrti ih u krug, ne znači da van njih nema igrača na tržištu. 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 1 hour ago, goldberg said: Mislim da je ovo tih 15 igraca, na svakoj poziciji po trojica: Langston Hall, Filip Covic, Aleksa Uskokovic Jordan Loyd, Corey Walden, Aleksa Radanov Branko Lazic, Dejan Davidovac, Ognjen Dobric Marko Simonovic, Borisa Simanic, Marko Jagodic Landry Nnoko, Vladimir Stimac, Duop Reath Po imenima mnogo slabiji tim, ali trener je bolji i evroliga je losija ove sezone. Ipak, mislim da ovaj tim i nema neki visok plafon. Prednost je sto je tu samo 5 stranaca, pa cemo imati kompletan tim za domaca takmicenja Vjerovatno se salis.Sa ovim rosterom smo prosjecna eurokup ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Jedina konstanta na ovom svetu su lepi Brane i Cofsi u kkczv. Poserem se ja na takav zhivot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 8 minutes ago, Død said: Jedina konstanta na ovom svetu su lepi Brane i Cofsi u kkczv. Poserem se ja na takav zhivot. Gde si ti, covece. Otkad te nema ili retko svratis na forum, redom pozari, protesti, korona, poplave... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Gde si ti, covece. Zivim zivot. Salu na stranu, nemam pojma. Svaki put kad udjem, iznervira me nesto pa se proklinjem sto sam se ulogovao. 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Otkad te nema ili retko svratis na forum, redom pozari, protesti, korona, poplave... 😄 Dakle, bolje sto ne dolazim. Ako gledamo sa vedrije strane, makar se nesto desava. Na forum bi me za stalno vratio dolazak Nedovica (ako nije vec negde o'so). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) 13 minutes ago, Kosjan Willavić said: Gde si ti, covece. Otkad te nema ili retko svratis na forum, redom pozari, protesti, korona, poplave... ne mirise cvece sve ljubavi zive samo moja nece. Edited July 14, 2020 by Laki John Terry 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 17 minutes ago, Død said: Zivim zivot. Salu na stranu, nemam pojma. Svaki put kad udjem, iznervira me nesto pa se proklinjem sto sam se ulogovao. Dakle, bolje sto ne dolazim. Ako gledamo sa vedrije strane, makar se nesto desava. Na forum bi me za stalno vratio dolazak Nedovica (ako nije vec negde o'so). Otisao u PAO. Nista, vidimo se dogodine 😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) 10 hours ago, Sector said: 1 ozbiljan EL igrac na 2 visoke pozicije je premalo. dva. i Nnoko je EL igrac Edited July 14, 2020 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 12 minutes ago, Kosjan Willavić said: Otisao u PAO. Nista, vidimo se dogodine 😄 Kostunica bi mi pozavideo. Sacekajmo da otkrijem gde je Dangubic otisao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Znaci posle dolaska Simona situacija je ovakva: _______, Hall, Uskokovic Loyd, Walden, Radanov Dobric, Lazic, Davidovac _______, Kuridza, Simonovic Nnoko, Kuzmic, Reath Nije lose uopste, jos da se pogodi sa ova dva igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 14, 2020 Author Share Posted July 14, 2020 (edited) Al se mraci poslednjih 10tak strana, za medalju. Sale, Nnoko, Loyd - uh, jedva cekam sezonu, kakva gre'ota sto cemo ovaj tim verovatno gledati samo preko TV-a... Pangos najava - drz' te gace F8, here we come, budzet 10mil... Pangos prop'o -jbga bas sam se smorio, ponestaje nam opcija, nista, daj Hermansona da se sibamo... Walden - merimo patku, Hamilton je bolja opcija, tesko ce on na 2 sa takvim sutom , statistika kaze da nije neki strelac, ok je za bek ap PG...prosle godine nam je FC3 bio na tom mestu, ma dobro je.... Hall - sta ce nam onda Walden, jel mi to spremamo tim za EC, iz jebenog Promiteasa....igrao u raspaloj Ciboni pre 2 godine...e ako nam je ovo tandem PG za sledecu sezonu F16 EC here we come... Simke strikes back again na 2 godine- dobrodoslica bratu, al valjda nece igrati vise od 10 min, to je to sto se tice visokih, klacemo se za F4 ABA, 'bem ti zivot jos jedan Keselj...nis' onda daj jos Stimca i FC3, pa da se ritualno samoubijemo, pare se ipak sipaju na tamnu stranu brda, da se nadamo da ce ovaj drugi talas da potraje do septembra 2021... Cigani madness level pro...🤣🤣🤣 Edited July 14, 2020 by Gudura 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Tačno ima mesta još samo za Milka Bjelicu i JR Coxa i pali se mašina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) Noko, Lojd, Volden, Hol, Simon... tako je išao prelazni rok. Bolje bi bilo da je išlo obrnuto, da je počelo sa Simonom i Holom, pa onda Volden, Lojd i Noko, tako bi prelazni rok izgledao bolje, a ovako imamo strah kako će se nastaviti niz, jer nakon početne euforije sa prva dva potpisa, sve posle deluje bezveze 🙂 Edited July 14, 2020 by Haggard 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 9 hours ago, Kankkunen said: DeDa ... Igrač zlata vredan, ljudi nisu svesni njegovog kvaliteta... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 (edited) meh, na DeDu ce mi uvek prva asocijacija biti underachiever od vise tih teoretskih prednosti koje ima, jedino sto konstantno koristi jeste sut preko nizeg cuvara odmah iz ruke, bez spustanja lopte dole ostalo je sve nekako nedoreceno edit: i naravno cigare Edited July 14, 2020 by Takeshi_Kovacs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Uvijek se u ovo doba godine na forumu sjetim cuvenog kusura za Dangubu. A postade covjek centar od milion evra onomad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 ja se setim onoga sto je dosao samo da trenira dok ne pronadje klub. i donese nam EL covek 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Ja sam baš zadovoljan kako smo pokrili poziciju 4, tu je mega talenat Boriša, tu je kamen-kremen Kuridža i iskusni poenter bez mane Simooooonović. ttoalno različiti tipovi igrača koji mogu sasvim solidno da odigraju sezonu. Ako zatreba može i Davidovac da priskoči, sve domaće Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 8 hours ago, goldberg said: Nema uopste vise plejmejkera na trzistu koji nama trebaju. I to sto ima (a sve je to los izbor -Walkup, Hamilton, Christon ...) pokupice Fenerbahce i ostali timovi kojima fali plejmejker. Mislim da ne treba da budemo toliko neskromni i kazemo da na trzistu nema bas nijednog igraca koji bi bio dobar izbor za nas. A da isti taj igrac bude dovoljno dobar za Fener ili Makabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 5 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 Valjda dolazak Simona Mirotocivog znaci konacni razlaz sa Borisom Nejakim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted July 14, 2020 Share Posted July 14, 2020 12 hours ago, Kankkunen said: DeDa ... ovo da je neki stranac mnogo bi ga više cenili, mi jednostavno moramo njega da izguramo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts