Predragdjape Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Kronos malo malo pa spominje Filipa. Prodje malo pa Stimca. Nije lako.😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Paige? Igramo li mi to u EC naredne sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 el zna Tomas da stigne sam na Kop ? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Reč stručnjaka... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Primeri "Štime je blago, bori se ko lav" Zvezdaša. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 2 hours ago, Predragdjape said: Kronos malo malo pa spominje Filipa. Prodje malo pa Stimca. Nije lako.😂 Sva sreca pa nece biti Fice, nemaju cemu da se nadaju komsije. Hvataju se za slamku. Najgora stvar po njih je to sto ih je nas Ficko oducio od kosarke u onoj plej of seriji koja nam je donela dve El sezone. Leteo je Fica po terenu i stekao veliko postovanje suparnickog trenera koji je u trenucima frustracije lepo opisao Ficu kao midzet. Ljudska gromada zvana Trinki Vinki. Sve je ovde jasno, a jos sam uveren da ce doci igrac koji ce biti alfa i omega ovog tima. Nesto kao Lorenco i nema zime za Zvezdu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 9 minutes ago, Dl91 said: Nesto kao Lorenco i nema zStime za Zvezdu. There, I fixed it. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 I šta bi na kraju? Jel se otvara nova Stranica ili sprema Markusova klupica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) Meni pričaš ... Kuzma - gola voda ... Edited August 14, 2020 by Kankkunen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 4 hours ago, Kronostime said: I sin Filip je, pa! Oprastacete vi ruznu proslost mozda i Filipu, čudni su putevi Nebojšini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 (edited) Uhh...ja ga ni najcrnjim komšijama ne bi poželeo. Edited August 14, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Quote Koliko je KK Crvena zvezda vodila računa o takozvanom kovid protokolu, i podatak da je ekspedicija na Kopaoniku nikad manja. Uz stručni štab, tu je „samo“ 13 od najavljenih 14 igrača. Taj „poslednji“ uskoro stiže, a klupski menadžment ne otkriva detalje ovakve situacije osim „blagih zdravstvenih problema“. http://sportklub.rs/Blog/Blog-ostalo/a339479-Zvezdine-zmurke-i-suge.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 7 hours ago, Kankkunen said: Kuzma - gola voda ... jako moodo.. i ja na poslu gola voda, a samo sedim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 14, 2020 Share Posted August 14, 2020 Kad bi nam Kuzma bio onaj stari...milina 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 12 hours ago, Liska Manjina said: Kako se to ispostavlja? Koliki broj fudbalera je preležao koronu bez ikakvih posledica! Eno pola naše fudbalske sekcije je istu bolest preležalo, bez ikakvih problema treniraju. Opet ti druže širiš paniku i neproverene informacije. Valjda smo odradili lekarske preglede prije potpisivanja ugovora sa Nnokom? Nije preležao koronu nakon što je potpisao za naš tim. Kako to da te smetnje nisu primetili ranije? Pre svega ne zna se ni pod kakvim je okolnostima Odžo preminuo. Evo kako se ispostavlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 I dalje nije resen rebus, ko je taj 14ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 9 hours ago, n4l1m said: jako moodo.. i ja na poslu gola voda, a samo sedim Pa kad sediš na traktoru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 12 minutes ago, Kankkunen said: Pa kad sediš na traktoru. CCCC, kakav danak neznanju.... 42 minutes ago, Vamos Laki said: I dalje nije resen rebus, ko je taj 14ti? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 3 hours ago, Vamos Laki said: I dalje nije resen rebus, ko je taj 14ti? Nnoko ... on nije stigao na Kop Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 22 minutes ago, Kankkunen said: A Uskokovic se svadja sa loptom u pozadini 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 28 minutes ago, Predragdjape said: A Uskokovic se svadja sa loptom u pozadini 😂 Bitno je da radi na tome, sve se to navežba ... Kuzmić samo cepa poludistancu, dok se prsti ne izližu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Zvezda i drugi klubovi bez A licence, ce na ime marketinga i ucesca u EL dobiti 500k€. Koliko je ovo samo smesna cifra za Ruse, Turke i Spance a nama mnogo znaci. 14-plasirana ekipa ce dobiti 150k, 13-plasirana 200k, 12-plasirana 250k itd. Sto se mene tice vrhunski potez kako bi se sve ekipe borile do samog kraja sezone bez revijalnih meceva posle 20. kola. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 7 minutes ago, Pero_Cameron said: Zvezda i drugi klubovi bez A licence, ce na ime marketinga i ucesca u EL dobiti 500k€. Koliko je ovo samo smesna cifra za Ruse, Turke i Spance a nama mnogo znaci. 14-plasirana ekipa ce dobiti 150k, 13-plasirana 200k, 12-plasirana 250k itd. Sto se mene tice vrhunski potez kako bi se sve ekipe borile do samog kraja sezone bez revijalnih meceva posle 20. kola. Super, ali ne kapiram sistem. Koliko se dobija? 500k je maksimum neki za najbolji klub bez licence ili šta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts