Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hamilton na petici bi bio pun pogodak ,ako je istina da ga jurimo.

Edited by Uti
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Braun ideu Makabi? Znaci to je to sto je igrao u CZV, u Makabiju ce biti nevidljiv. Kao i svi ostali koji su otisli u makabi iz CZV.

Mislim da mu je to losa odluka

Edited by Slavisa iz Tavankuta
Posted (edited)
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Uskoković nema šta da traži u Zvezdi. Neka se za početak nametne u FMPu kao bolje rešenje od jednog Pota. 

Nekad je bolje trenirati u El ekipi i na treningu igrati protiv Brauna, Djenke, nego igrati Aba u Fmpu. 

Sve ima svoje prednosti i mane. 

Edited by propolis
Posted

Kakav više FMP za Uskokovića, fazon biće 100+ utakmica sa ovim rasporedom neka mali igra protiv aba boranije za početak i neka trenira sa top igračima. Ako je ruža....

• Like 1
Posted (edited)

Ranije je bilo Prezi, Prezi, samo Prezi ( ajd i ako se covek zove Presi ovde ga prekrstili), sad je Glen Rajs, Glen Rajs, samo Glen Rajs Junior. Greota da igra u Saudiskoj Arabiji jbt. Sigurno nije nerealan.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

Izgleda da ima, samo  ovo je kad je igrao u Izraelu i bio najbolji strelac tamo te sezone i MVP i osvajac kupa. Uklapa se u Saletovu fizionomiju igraca koji hoce i da asistira i ako je najvise poenter.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

Nije nerealan ali je tolika lajsna da verujem da ga nijedna ozbiljna ekipa ne uzima u razmatranje. Tesko se tako usijane glave dovedu u red. 

Giedraitisa je trebalo pokupiti pre tri sezone dok je igrao u ritasu. Sad ga traze real i pao.

Ista prica i sa hermannssonom. Meni ludvig hakanson zalicio na igraca. Barselonino dete, skolovan igrac. Early bloomer, ali je imao bas finu sezonu u poljskoj. Moglo bi se malo eksperimentisati sa njim kao backupom.

Sale do sad nije imao te visoke petice u rosterima, ali kapiram da bi i jekiri i hamilton bili top. Iako mi se licno vise dopada hamilton, kapiram da bi jekiri bio zver kod saleta

Edited by Nate
  • Like 1
Posted

Sve u redu sa ovim projekcijama ali nije nemoguce da i naredna sezona bude ovako kljakava sa virusom, daleko je od toga da ce da se stvari rese, ili ce da puste sve pa ko ostane ostane.

Posted
10 minutes ago, Del Piero said:

U redu za Giedraitisa, ali ne vidim sta Hermanson moze da trazi u najboljim klubovima Evrope. Njemu je ova Alba puna kapa.

4,8 asistencija u proseku, pravi kombo - bek koji moze da se upari sa igracem kao sto je CMM.

Uostalom, mi i trazimo jeftiniju varijantu i bitno je da igrac ima EL ili bar EC iskustvo.

Posted
Kad pomenuste opet Prezija, bas je bezveze igrac. Dobro je sto nikad nije potpisao za nas.
Povuci ovo ili će ti Prezi sekta poslati konjsku glavu...nie šala uopšte.

Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...