Chaos Is Me Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Uskoković nema šta da traži u Zvezdi. Neka se za početak nametne u FMPu kao bolje rešenje od jednog Pota. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ja mislim da će se probati i sa Pecarskim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Hermansson i Giedraitis su bas nerealni. To su igraci za Top 5 timova EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Realnost nije briga na koju se obaziremo. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Hamilton na petici bi bio pun pogodak ,ako je istina da ga jurimo. Edited June 14, 2020 by Uti 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Kontam da na poziciji centra vaga izmedju Hamiltona i Jekirija 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Malo mi ponudise gova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Braun ideu Makabi? Znaci to je to sto je igrao u CZV, u Makabiju ce biti nevidljiv. Kao i svi ostali koji su otisli u makabi iz CZV. Mislim da mu je to losa odluka Edited June 14, 2020 by Slavisa iz Tavankuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) 2 hours ago, Chaos Is Me said: Uskoković nema šta da traži u Zvezdi. Neka se za početak nametne u FMPu kao bolje rešenje od jednog Pota. Nekad je bolje trenirati u El ekipi i na treningu igrati protiv Brauna, Djenke, nego igrati Aba u Fmpu. Sve ima svoje prednosti i mane. Edited June 14, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Kakav više FMP za Uskokovića, fazon biće 100+ utakmica sa ovim rasporedom neka mali igra protiv aba boranije za početak i neka trenira sa top igračima. Ako je ruža.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Ranije je bilo Prezi, Prezi, samo Prezi ( ajd i ako se covek zove Presi ovde ga prekrstili), sad je Glen Rajs, Glen Rajs, samo Glen Rajs Junior. Greota da igra u Saudiskoj Arabiji jbt. Sigurno nije nerealan. Edited June 14, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čarli Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Zar Saudijska Arabija ima kosarkasku ligu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Izgleda da ima, samo ovo je kad je igrao u Izraelu i bio najbolji strelac tamo te sezone i MVP i osvajac kupa. Uklapa se u Saletovu fizionomiju igraca koji hoce i da asistira i ako je najvise poenter. Edited June 14, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Nije nerealan ali je tolika lajsna da verujem da ga nijedna ozbiljna ekipa ne uzima u razmatranje. Tesko se tako usijane glave dovedu u red. Giedraitisa je trebalo pokupiti pre tri sezone dok je igrao u ritasu. Sad ga traze real i pao. Ista prica i sa hermannssonom. Meni ludvig hakanson zalicio na igraca. Barselonino dete, skolovan igrac. Early bloomer, ali je imao bas finu sezonu u poljskoj. Moglo bi se malo eksperimentisati sa njim kao backupom. Sale do sad nije imao te visoke petice u rosterima, ali kapiram da bi i jekiri i hamilton bili top. Iako mi se licno vise dopada hamilton, kapiram da bi jekiri bio zver kod saleta Edited June 14, 2020 by Nate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Sve u redu sa ovim projekcijama ali nije nemoguce da i naredna sezona bude ovako kljakava sa virusom, daleko je od toga da ce da se stvari rese, ili ce da puste sve pa ko ostane ostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 (edited) Sto se skakaca tice ( posto vidim trazite skakace) PF/C sa Pitsburga, zadnja sezona 2.skakac turske lige Talib Zanna. Evo vam pa gledajte statistike sa meca, ja njega predlazem jos kad je zavrsio koledz karijeru, dinamik duo Lamar Paterson i Talib Zana Pitsburga. https://basketball.eurobasket.com/team/Turkey/Afyon-Belediyespor/19373?Page=2 Edited June 14, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 On 6/12/2020 at 2:20 PM, Železničko gnomče said: Ovo moze samo plus da mu bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Taliban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Za neke su pripreme već počele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 U redu za Giedraitisa, ali ne vidim sta Hermanson moze da trazi u najboljim klubovima Evrope. Njemu je ova Alba puna kapa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 10 minutes ago, Del Piero said: U redu za Giedraitisa, ali ne vidim sta Hermanson moze da trazi u najboljim klubovima Evrope. Njemu je ova Alba puna kapa. 4,8 asistencija u proseku, pravi kombo - bek koji moze da se upari sa igracem kao sto je CMM. Uostalom, mi i trazimo jeftiniju varijantu i bitno je da igrac ima EL ili bar EC iskustvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Kad pomenuste opet Prezija, bas je bezveze igrac. Dobro je sto nikad nije potpisao za nas. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Kad pomenuste opet Prezija, bas je bezveze igrac. Dobro je sto nikad nije potpisao za nas. Povuci ovo ili će ti Prezi sekta poslati konjsku glavu...nie šala uopšte.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Obradović: Trebaju nam stranci, malo smo usporili sa razvitkom https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1336343/Sasa-Obradovic-KK-Crvena-zvezda-potrebni-su-stranci-malo-smo-usporili-sa-razvitkom-igraca.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Moj konacan odgovor je Dragan 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts