Dropkick Murphys Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 26 minutes ago, Guru said: Kao što rekoh: Sinerdzi jeste genijalna stvar, al' neće je svi iskoristiti na pravi način. A sada gledam tu sezonu na osnovu koje je Tomić to izjavio i Sinerdzi kaže sledeće: Hide contents Tako da nisam baš siguran šta ga je ovde toliko impresioniralo, jer se i kod ovih par stvari gde je bio vrlo dobar/odličan radi o malom uzorku... Pa verovatno je osim same statistike, prikupljao i ove informacije 3 hours ago, Guru said: Plus pravi skauting igrača bi ipak morao da obuhvati i ponašanje, karakter, mentalni sklop itd. a za te stvari nije dovoljno samo gledati utakmice i statistiku, nego moraš biti i umrežen sa ljudima iz sveta košarke, prikupljati informacije sa različitih strana, raspitivati se kod bivših saigrača, trenera, drugih skauta... Prvi bold je pitao mamu, a za drugi se obratio tati. Kad su ga svi ishvalili, video je da nema boljeg. Priča se da je nakon ovog intervjua Sinerdži prodat jer su im pale akcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Aj da včrs overimo finale.... Krenulo nas sa Kinom danas hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dingospo90 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Dajte neki link za prenos utakmice.Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 (edited) 6 hours ago, Kankkunen said: rados, sreća za @Wingwalker faljen Hesus... od sad pa na dalje mora da nas krene...izvukli smo sve krateže iz špila plejmejkera u zadnjih par godina: Filip, Roč i Kolon...pitanje dal bi jedan umeo da preskoči ogradu u školskom dvorištu bez lopovske... Ukazom zabraniti u KKCZ pleja ispod 189cm...i nikad iz kultnih klubova level - Promiteas. Edited May 7, 2021 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 5 minutes ago, Wingwalker said: faljen Hesus... ..i Jezus Marija Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 14 minutes ago, Wingwalker said: faljen Hesus... od sad pa na dalje mora da nas krene...izvukli smo sve krateže iz špila plejmejkera u zadnjih par godina: Filip, Roč i Kolon...pitanje dal bi jedan umeo da preskoči ogradu u školskom dvorištu bez da se ubie sve... ukazom zabraniti pleja ispod 189cm. Monako osvojio Eurocup sa trojicom takvih 💪💪💪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 2 hours ago, Guru said: Tako da nisam baš siguran šta ga je ovde toliko impresioniralo, jer se i kod ovih par stvari gde je bio vrlo dobar/odličan radi o malom uzorku... Pa impresionirao ga je tata koji je preCednik Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 na nasu usranu igru, treba napomenuti i dosta sitnog kraduckanja, taman da umesto -14 ne bude -9.. a nije da nije bitno.. :coffee: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 herojska odluka radonje da pusti da ga bajic ovako ponizi...ne bi li u majstorici pred svojih 300 nelegalno uslih navijaca pokusao da izbori finalerealno, koliko trenera u evropi bi podnelo takvu zrtvu za klub?kapa dole 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Pre pocetka PO sam apostrofirao da za nesto vise treba da popravimo formu, i da se obezbedi regularno sudjenje. Nemamo nijedno od ta 2. Ne bi me cudilo da ispadnemo u ponedeljak. Mozda bi mi to lakse palo od izvesnog gubitka finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 walden podao za sve pare, najblaze receno.. usrali se i loyd i noko izmedju ostalih, al ubedljivo najjaci magarac je simonovic.. kenja drugima nesto, a svo vreme bezi od suta a i taj jedan sut ispod kosa sto je uzeo, izblokirala ga 4 igraca.. serem ti se u tolke godine igranja a satro neko iskustvo, veca cava je sad nego sto je bio pre.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Znam da je ovo vec izlizana fraza, svi mi nakon poraza imamo svog pika za najgoreg igraca ikada, ali Simonovic je stvarno jedan od najgorih kosarkasa koje sam gledao u Zvezdi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ne treba nikog pikirati i apostrofirati, sezona je takva da prosto mora da se ponovi da ovakvi ne mozemo biti apsolutni favorit za trofej abe. I ne radi se o ovoj utakmici, jasno je da zelim da dobijemo sledece nedelje i odemo u finale, koje cena svoj nacin biti mucno i mnogo tesko za gledanje... Radonjic je svima nama uzdanica, al ima i do toga da pita od govana ne ide, al opet i njegovi racuni svode se nakon zavrsetka plejofa abe. S U svakom slucaju jasno je bilo i pre 1/2 finala nece biti setnja proziv Igokee, koja nas opet prejebava na svom terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 39 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: herojska odluka radonje da pusti da ga bajic ovako ponizi...ne bi li u majstorici pred svojih 300 nelegalno uslih navijaca pokusao da izbori finale realno, koliko trenera u evropi bi podnelo takvu zrtvu za klub? kapa dole Od ljubitelja Radonjica do najveceg hejtera na forumu. Kapa dole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Od ljubitelja Radonjica do najveceg hejtera na forumu. Kapa dole.i tebi kapa dole za apsolutno nerazumevanje napisanog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ali batica Hol je zajebao i Lipovija po "nemanju pojma"... Taj čovek izgleda nije svestan uopšte da se igra neka utakmica... Čim podbace Lojd i Volden, mi nemamo šta da tražimo. Ali je i protivnička odbrana najviše fokusirana na njih, jer ostali nisu nikakva pretnja osim donekle DeDe... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 (edited) Mislim da je besmisleno pominjati sudjenje, nakon ovako tragicnog izdanja...cinjenica je da je ovo ekipa bez glave i repa, gde ako nas ne krene sut, imamo problema i Split da dobijemo. Bukvakno 8,9 igraca ne zasluzuju Zvezdin dres, moze i Covic licno da sudi. Meni je ova ekipa na nivou nedopadljivosti, skoro kao ona tragicna, ljigava, nesrecna Alimpijeva skupina. Verovatno cemo se dovuci do finala, ali ono sto mi igramo nije nivo ni KLS da se uzme🙄 Edited May 7, 2021 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Bajić je za razliku od Radonje prepoznao pravi trenutak kada da dobije tehničku - nakon dosta nesviranih faulova njegovih igrača koji povlačenjima nisu dozvoljavali našim igračima da izađu iz bloka, prilikom čistog faula dosuđenog Klemonsu zbog povlačenja Lojda prigovorio je, dobio tehničku i odmah se kriterijum vraća na staro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ali zasto Holl igra? Samo mi to nije jasno... Sve ovo mogu i Radanov i Uskoković. Covjek jednostavno, pored kvaliteta koji je na niskom nivou, samopouzdanja i forme nema u tragovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 ma potukao bajic radonju do nogu na svakom poljuali to kad se ovde napise odmah se deli etiketa i proziva zli salo i sudbina kletaja volim radonju, i verovatno jeste najbolji izbor za trenutnu situaciju u kkcz...ali napravio je dosta gresaka i losih odluka ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 (edited) Nnoko+Kuzmic+Reath = 11 poena. Sasjekli su nam totalno unutrasnju igru, branili dobro pnr, rotirali - veoma dobar skauting svih nasih mana, kako timskih, tako i individualnih. Ove utakmice po pravilu trebaju da dobijaju ekipe koje gube manje lopti (12:12), kontrolisu skok (24:23) i daju vise poena iz reketa (26:18).. Ovaj put % suta debelo na njihovoj strani, koji je u stvari prevagnuo utakmicu u njihovu korist. Par razloga za nas los procenat, je svakako njihova odlicna odbrana, i nepovoljni match-up po nas. Duzina Atica i Josila nikako nije dozvoljavala Lloyd-u da se razigra sa krila iz pick-a. Dobro su timski ispomagali, rotirali brzo, i nisu nam ostavljali puno otvorenih suteva. Za razliku od Igokee, mi kao da smo malo potcjenjivacki usli u utakmicu. Potu i poslije 2 trojke smo isli ispod bloka, Atic zavrsava preko Lloyd-a na niskom postu, bez ikakve ispomoci iz sredine. Prve 3/4 veoma mlaka i nezainteresovana odbrana, tek pred kraj smo podigli energiju na potreban nivo. Jovanovic+Karamajkl = 2 poena.. Meni je bilo ocigledno da smo morali odgovoriti visocijom petorkom, agresivnijom odbranom na lopti, sa puno pritiska na vodjenju i centralnim pick-om. Nije pomoglo ovaj put sto je Reath bio totalno neupotrebljiv, i sto nismo imali drugog visokog PF-a (Kuridze) da donese raznovrsnosti kod rotacije. Mislim i dalje da smo prilicno bolja ekipa, i da cemo proci dalje, ali veoma razocaravajuc nastup. Kao da smo izginuli bez ispaljenog metka, imam osjecaj da pola igraca nije oznojilo dres veceras. Edited May 7, 2021 by Princeton 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 7, 2021 Share Posted May 7, 2021 Ali zasto Holl igra? Samo mi to nije jasno... Sve ovo mogu i Radanov i Uskoković. Covjek jednostavno, pored kvaliteta koji je na niskom nivou, samopouzdanja i forme nema u tragovima.Uskoković da, ali staviti Radanova i samopouzdanje u istu rečenicu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts