Tomiprunet Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Radonjicev poraz 100% Ne uvodjenje Rita ni Hola u prvom poluvremenu je dovelo do toga da izgubimo mec. Neka se sad JOB posere svima u usta Radonjicu i Covicu prvo. Jedva cekam Stimca, bolji je od Kuzmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Davno je El pustena niz vodu... Ovo veceras se i moglo dobiti, stegla se odbrana u 2.pol, oni pre toga svasta ubacili uz nas slab napad. Svakako tuzno koliko nam treba plej al nema od toga nista, da je sigurica ovo sad u Abi bas i nije, al verujem u Radonju onako ciganjski. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Pa da su igrali svi igraci koje je Obradovic doveo, mozda bismo i pobedili.Ne dolivaj so na ranu. Džoni O Brajant je prepotentni magarac i treba da se ohladi. Da nisu napravili onu prednost na početku, pa smo morali da jurimo rezultat, možda bi bilo drugačije. Ubio nas je Noris Kol i nemanje pojma kako se igra odbrana pik igre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Neki besposleni treneri (ko je rekao sasa obradovic) bi mogli da naprave elaborat o ovome sta se desava u nasem timu ove sezone. Ovde ima razlicitih knjiskih primera sta je lose. Bukvalno tihi don moze da se napise. Jednostavno ce cudo biti ako se sezona zavrsi dobro. Edited January 29, 2021 by Losmi17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Mekano smo ušli u meč, pa se izvukli. Klasično samoubistvo sa Kolomom i iz toga se izvukli. Na kraju presudio Kol, ma da po meni bitnije nedostatak snage Lojda i Noka u finišu. Lojd nije mogao da napravi nikakvu prednost u napadu, Noko ništa da odbrani, ni da uhvati u finišu. Hol je pokazao da je solidan EL bekap. Za nivo ove Zvezde odličan. Držao je odbranu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 5 minutes ago, Borca said: Skupljanje sa Noue i njegova trojka posle trojke Dobrica za +4 je po meni bio dosta bitan momenat, drugi ona lopta koju pokupise posle promasaja na -1 i 9 sekundi do kraja iako je cini mi se padala izmedju dva igraca Zvezde, posle toga faul na Kolu koji pogadja oba bacanja za konacnih +3. Mislim da je Howard dao trojku, ako mislimo na onu iz kornera, ali bitno je da je Davidovac skupio, po obicaju. On skuplja kao da je najbolji defanzivac na svetu pa ce da stigne svuda, a ne moze ni da pomogne ni da sacuva svog. Treba ga izvaditi iz igre svaki put kad nepotrebno skupi pa mozda i nauci. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Imamo mi 2 pleja i spanski potato, ali dzabe kada treneri forsiraju Voldena na poziciji 1. Trinkijeri cim je dosao u kk komsiluk pomerio je Voldena na 2, kao i Pejdza i tada su procvetali kao tim. Radonjic to ne vidi i onda mora da kaze da smo igrali soft. A i on je bio soft. Ja mogu da potpisem da nema trika da bi Uskokovic bio stetniji od spanskog potatoa...ispadao bi i on u odbrani ali bi uneo neku agresivniju energiju. A zasto nije bilo Hola u pp, ne bih znao. Edited January 29, 2021 by mmajstor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Radonji na dušu ovo.. Kada se videlo da ne možemo da rešimo Kola morao je da vrati Hola koji je igrao solidnu odbranu..U napadu smo svakako smušeni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Ko je sledeci na spisku za disciplinsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Ako se planira uigravanje ekipe. Onda uigravas sa Barsom, Efesom, i ekipama sa kojima tesko mozemo da pobedimo. Sa Asvelom ides na pobedu. ne znam koji k vise vec isprobavanja tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Kad smo odigrali pik sa Nnokom bio sam u fazonu wtf, sta je bre ovo. 😄 Bas gadno igramo, svaki minut sa Waldenom na pleju je ubijanje kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Sta se desilo sa Radanovim, igrali smo lepo sa njim? Cemu hladjenje Rita i Hola celo poluvreme? Sta kog krasnog dzordana igraju Kolom i Kuridza? Oprostite molim, iako ga volim, ali Radonja je jedini krivac veceras. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 3 hours ago, Laki21 said: Kakva greska, u doba Vodolije smo usli 21 decembra 2012e godine.... a setimo se sta je bilo pre 2011e. Ko li mu je astrolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Hol je verovatno bio planiran za šilbovanje, zato ova čudna minutaža i uloga. Sumnjam da je Radonja baš toliko lud. Pa se odustalo jer je napravljen ogroman promašaj sa Kolomom. Valensija još slavi jer se rešila njegove plate i ugovora. Ako je Kolom u ovakvom stanju doveden da bi se ponovo doveli kevin panter i Štimbara kao "spasioci", onda i da razumem. Ali MJK batica... koju li je on utakmicu igrao, u kojoj hali i u kom gradu... treba ga pitati... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Just now, mmajstor said: Kakva greska, u doba Vodolije smo usli 21 decembra 2012e godine.... a setimo se sta je bilo pre 2011e. Ko li mu je astrolog. I ja se pitam ko mu je astrolog. Da ga preporucim Ostoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Jako sam razocaran. Dokle vise vec sledece sezone? Mislim da ovaj tim ne bi prosao u top 16 EK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Kako je Kuzmanovic potrcao pred rudu kad smo poveli 4-5 razlike na pocetku, sa pricom da je bolja atmosfera i timska hemija kad ne igra JOB. Racunao da cemo rutinirati Asvel, ali bio malo prc. 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 2 minutes ago, Issey said: Hol je verovatno bio planiran za šilbovanje, zato ova čudna minutaža i uloga. Sumnjam da je Radonja baš toliko lud. Pa se odustalo jer je napravljen ogroman promašaj sa Kolomom. Valensija još slavi jer se rešila njegove plate i ugovora. Ako je Kolom u ovakvom stanju doveden da bi se ponovo doveli kevin panter i Štimbara kao "spasioci", onda i da razumem. Ali MJK batica... koju li je on utakmicu igrao, u kojoj hali i u kom gradu... treba ga pitati... Apsolutno ne mogu da razumem sta se desava s Holom. Te ima finu minutazu, pa ne igra, pa igra tek u drugom...potpuna misterija. Mislim da se moramo resiti koloma sto pre, taj ekser nam je zakucao o'bradovic kad je odlazio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Ja sam pisao da je Radanov izgubio minute nakon početnog zamaha, ali ekipa odmah skoči da me demantuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Kolom bez izgubljene lopte?!?! 😱 ah da igrao je 5minuta ☺️ i cak 2 asistencije za to vreme! Izjednacio je TO i AS u evroligi! Wooohooo! Edited January 29, 2021 by Kooineeperk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Fali nam mesa. Ne znam da li je ovo dovoljno za titulu. Bilo je i bice mnogo poraza, a porazi donose gubitnicki duh, a gubitnicki duh vodi novim porazima. Vicious cycle. Gledam koju komparativnu prednost imamo u odnosu na konkurenciju. Jedino Lojd. Volden jeste dolidan ali i konkurencija ima solidna resenja na toj poziciji. Pozicije 4i5? Uh ne. Na trojci mozda Dobric, i to je sve. Nemamo bas taj neki suvi kvalitet koji favoriti obicno imaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 Nama je bukvalno najmanji problem Kolom. ne znam zasto se toliko upirete da dokazete nesto, sto se ne moze dokazati. veca je enigma zasto Hall ne igra? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Ja sam pisao da je Radanov izgubio minute nakon početnog zamaha, ali ekipa odmah skoči da me demantuje.zbog igre tesko da je skrajnut, tako da moze biti samo ono sto se kod njega i provlaci kao znak pitanja vec par godsteta ako je tako, bas je delovao kao osvezenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 (edited) Pa Hol ne igra zato sto Kolom igra, to ti je povezano. Treba videti ko je Kolomov menadzer... Radanov je skrajnut zato sto su se u roster vratili Hol i Lojd, pa Dobric moze da igra i na 3. On je prinudno dobio minutazu a ne na racun nekog igraca. Verovatno ce dobiti neke minute jer Simona nema, inace da je i Simon tu on bi bio na tribinama. Edited January 29, 2021 by mmajstor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 29, 2021 Author Share Posted January 29, 2021 To je totalni non sense, Hall ne igra jer Kolom igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts