božija noga Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 @đubrivo. Danas i jeste regularni meč sa Valensijom u ovom duplom kolu ali je sa Realom pomereno od srede za ponedeljak iz poznatih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 34 minutes ago, Čvarkov said: Nezvanični injury report za večeras. Hal je krava muzara 🤣 38 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: Nije istina i Laki se obradovao njihovom pleju onoliko poskocilo mu srce, skoro kao kad prof dr Mozli napravi faul u napadu, a sudija odmahuje da se igra nastavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Kolko beše skor s Valensijom?! Oni kad vide crveno bele pruge sami skidaju gaće.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 @mister-no 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 1 hour ago, đubrivo. said: ja npr nisam bio svestan ni da igramo veceras. ali sam se oprao. Znaš da je petak a ne subota??? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: nije istina i laki se obradovao njihovom pleju onoliko poskocilo mu srce skoro kao kad prof.dr. mozli napravi faul u napadu a sudija odmahuje da se igra nastavi Zezamo se mi možda ovde ali to stvarno nisu čista posla, Mozli prvu ličnu skoro uvek napravi tek u 4/4, da l' se malo umori pa dodje do opuštanja ili šta već. Au, tek sad sam video ovaj podatak da Valensija ima 0:6 protiv nas. Eto njima večeras prilike za prvu pobedu pravo niotkuda. Opraće nas večeras, nismo ni svesni. Edited January 15, 2021 by K.Dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 2 minutes ago, Laki21 said: Znaš da je petak a ne subota??? ovi covid dani su mi svi isti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 3 minutes ago, K.Dot said: da l' se malo umori pa dodje do opuštanja ili šta već. zamor da, al ne fizicki, samo u glavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 15, 2021 Author Share Posted January 15, 2021 Znaš da je petak a ne subota???To ovi praznici sve poremetili, ne zna covek koji je dan :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 el na supernovoj ne moze da se gleda zvezda u el? iam kds i tu imam sve arene i sk-ove, al je taj kds sad kupila supernova, i od 1. februara, krecu njihovi kanali.. em skuplje em nema sk-ova.. jebo im ja mater u picku da im jebao bas, onako preventivno.. ☕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ni u BiH korisnici više nemaju Arene i SK kanale kod istog provajdera. Ili jedno ili drugo. United Group i Telekom Srbije danima se svađaju preko medija. Ništa, jurimo strimove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ja imam SBB i tu gledam SK. Arene gledam na ArenaCloud (besplatno) i na kliktv.rs (oko 200 RSD nedeljno - boli me sto dajem pare onom majmunu ali sta da radim...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 moram jos malo u off i jedno glumpavo pitanje.. ako se izabere ovaj u sredini paket imaju se sve arene i dobiju se dva stb-a... dal za treci tv isto treba stb il moze na njemu da se gledaju kanali al bez digitalne obrade signala elte? https://mojasupernova.rs/Privatni/Televizija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Veceras, Colom, double-double. Imam neki osecaj da ce biti izjednaceno i da ce odluciti kome bude bolje isao sut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 3 minutes ago, Kooineeperk said: Veceras, Colom, double-double. Imam neki osecaj da ce biti izjednaceno i da ce odluciti kome bude bolje isao sut. koji bre egal, pola tima nam fali a pola rovito.. i ne pravi off, dok ne resimo ovo pitanje iznad 🙃 Edited January 15, 2021 by n4l1m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 18 minutes ago, n4l1m said: moram jos malo u off i jedno glumpavo pitanje.. ako se izabere ovaj u sredini paket imaju se sve arene i dobiju se dva stb-a... dal za treci tv isto treba stb il moze na njemu da se gledaju kanali al bez digitalne obrade signala elte? https://mojasupernova.rs/Privatni/Televizija Za svaki TV ti treba ili stb ili kartica. Nema više otključanih kanala. Što ne uzmeš i net preko njih, ako si ograničen na supernovu, imaš pakete sa 3 uređaja? Ja imam mrtvu supernovu i uzimao sam eon sport paket za 800din mesečno zbog SK dok mi kolega nije dao svoj nalog pa sad gledam preko kompa, odnosno povezao sam komp sa TV-om preko hdmi i napravio extended desktop. Eon sport radi na svakom netu i ima aplikacija za LG i samsung TV. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 5 minutes ago, Knipex said: Za svaki TV ti treba ili stb ili kartica. Nema više otključanih kanala. Što ne uzmeš i net preko njih, ako si ograničen na supernovu, imaš pakete sa 3 uređaja? Ja imam mrtvu supernovu i uzimao sam eon sport paket za 800din mesečno zbog SK dok mi kolega nije dao svoj nalog pa sad gledam preko kompa, odnosno povezao sam komp sa TV-om preko hdmi i napravio extended desktop. Eon sport radi na svakom netu i ima aplikacija za LG i samsung TV. koliko ja vidim nema.. ima sa 2 uredjaja (arena paket) za 1600 i 2 uredjaja (arena + hbo+xxx) za 2k.. s tim sto imas ospciju da doplatis za jos jedan stb.. a stos tice neta vezan sam vamo ugovorom za lokalnog konja, dal jos godinu dana ako ne i jace.. naci nema vise da se gledaju kanali bez te kartice/stb-a? posto trenutno preko ovog kds-a, na 2 tv-a ide slika preko "antenskog" a samo kod mene je resevir koji sam uzeo zbog dodatnih kanala arene i sk-a.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 29 minutes ago, Kooineeperk said: Veceras, Colom, double-double. Deset cevapa i deset krofni posle tekme. Edited January 15, 2021 by Cavani 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 9 minutes ago, n4l1m said: koliko ja vidim nema.. ima sa 2 uredjaja (arena paket) za 1600 i 2 uredjaja (arena + hbo+xxx) za 2k.. s tim sto imas ospciju da doplatis za jos jedan stb.. a stos tice neta vezan sam vamo ugovorom za lokalnog konja, dal jos godinu dana ako ne i jace.. naci nema vise da se gledaju kanali bez te kartice/stb-a? posto trenutno preko ovog kds-a, na 2 tv-a ide slika preko "antenskog" a samo kod mene je resevir koji sam uzeo zbog dodatnih kanala arene i sk-a.. Ako uzimaš samo TV onda ti sleduju 2 ali mislim da možeš i treći uz doplatu. Zato sam ti i rekao da uzmeš sa netom. Preko antenskog (koaksialnog) će ti ići i dalje sami ćeš ga priključiti ili u stb pa iz njega u tv ili direkt u tv ako u tv staviš karticu. Signal se dekodira pomoću kartica koje se nalaze u stb ili tv. Nema više analognog signala. Edited January 15, 2021 by Knipex Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 24 minutes ago, Knipex said: Ako uzimaš samo TV onda ti sleduju 2 ali mislim da možeš i treći uz doplatu. Zato sam ti i rekao da uzmeš sa netom. Preko antenskog (koaksialnog) će ti ići i dalje sami ćeš ga priključiti ili u stb pa iz njega u tv ili direkt u tv ako u tv staviš karticu. Signal se dekodira pomoću kartica koje se nalaze u stb ili tv. Nema više analognog signala. al kakve veze ima net sa tim? treci stb se svakako uzima uz doplatu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 8 minutes ago, n4l1m said: al kakve veze ima net sa tim? treci stb se svakako uzima uz doplatu.. Na paketima sa netom imaš po 3 uređaja. https://mojasupernova.rs/Privatni/Paketi/Super-par Edited January 15, 2021 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 16 minutes ago, Knipex said: Na paketima sa netom imaš po 3 uređaja. https://mojasupernova.rs/Privatni/Paketi/Super-par da.. sad treba sracunati sta i kako.. kakav im je internet valja li sta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Ne igra Prepelic, super. Taj bi nas trpao dok mu ne utrni ruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Posto ovo necemo okrenuti, pisem pre kraja. Doduse, u neka srecnija vremena bismo ovo dobili ladnjaka 10 razlike. Nismo tim, lose smo utrenirani. Igraci prave nenormalne greske za ovaj nivo takmicenja. Takodje je tesko igrati bez prvog beka, centra i sa nejasnom situacijom na pleju. Lazic i Kuzmic su kosarkaski otpad, prosto se moraju skrajnuti. Situacija mora sto pre da se iskristalise, kako bi se povezali redovi, narocito sto ce naredni period biti jako ruzan, narocito u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Onaj moj optimizam od danas se ne važi više. Užasan smo skup. Zanima me samo šta li je ovo trebalo Radonji u životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts