Jump to content
Vox92.net Forum

mister-no

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  666
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,138 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ma to je Šakota, znamo se, kad god se ponadas usere na kraju. Druga je stvar što nam je svaki posle Gavrila kao Fil Džekson. Ova dva su čisto njegova poraza. Nisam dugo gledao utakmicu da tim ima pet petica i da svi igraju.. Pa to bi trebalo kazniti i na karmickom nivou. Kada sam video Odža smracilo mi se, to je značilo da je propao i plan B, C, D.. Ž.. I to sve u pp. I Aito ga je takticki razbio. Udvajanja Pantera, Berona i Lorenza sa Lazića i Gista.. Biraju ih ljudi znaju da ne mogu okean da pogode. S druge strane svi napadi mis-mečevi, Siva vs Štime i sl. Pa minijatura sa trčanjem centra u kontru pošto su naši nepokretni.. Izmene da ne komentarišem, Štimac i Gist horor kombina za završnicu, srljanje iz greške u grešku on ih ne menja. Gist kao najskuplji igrač sramotan. I na kraju neki Šakotovski govor tela naših igrača, neka negativa, dok se s druge strane Siva dere posle svakog koša.. Čovićeva sujeta sa sinom, pa Gavrilom, i ne priznavanje promašaja od milion dolara sa Derikom i Gistom... Jbg sve kad se sabere to je to.
 2. Ima led u venama Malkom Dilejni [emoji23]
 3. Da promenimo ime pod hitno.. Srbija može da da svakakve asocijacije. Evo recimo Svrbija. I Mek sit i ovce na broju.. Jedino što to ne garantuje da će Novak izgubiti.
 4. Bilo je dosta dobrih poteza, tri brutalne banančuge Gista, Simane i Dobrića i jedno tri brutalna kucanja, dva Gista i jedno Simane. Ozbiljnu EL igramo..
 5. Radonja je govorio čini mi se utakmicu po utakmicu.. Tako bi trebalo, svaka sledeća je najvažnija, svaku ići na pobedu pa na kraju podvući crtu. Nema gledanja u tabelu i raspored. Stigle su nas povrede u nezgodnom trenutku, nedostajao je Stratos ili DD večeras da izmisle nekoliko koševa. Ipak sam utiska da smo taktički pogrešno igrali, bez tranzicije, napadački birali šut a u većini situacija kad smo gurali pod koš Žalgiris je imao problema. Naročito kad su blizu koša Kuzmić ili Štimac, čak su i sa kapice lepo delili par puta. Odbrambeno nismo probali sa Gistom i Borišom u kombinaciji da odgovorimo na njihovu brzinu. A i Kuzmić nije bio loš dok je igrao. Zatim, malo više Dobrića (tranzicija) umesto Lazića koji je u kontra ritmu. Onda, to je i Šakota zamerio igračima, ne korišćenje faulova u mis-meču iako nismo bili u bonusu. Zatim, pogrešno pravljenje faulova u bonusu, i to na dobrim izvođačima dok kao stižemo, mada je već tada otišla mas' u propas'. No, sutra izbrisati ovaj meč, sledeći je najvažniji. Albu uvesti u naš ritam i pobediti.
 6. Uh, imaju poentu obojica starih vukova iz premijer lige.. Samo nije jasno kako to da Sadik tj. Nvanko Kanu za siromašne nije na ceni kod Vengera :) Elem, niko ne zna u kom smeru će to ići kod Dekija. Jedva čekam neku pripremnu da probam izvaliti šta hoće Deki. Po izjavama jasno zna šta hoće, priča o taktici i trčanju. Međutim, mi smo kod Miloja upravo u ta dva segmenta stigli blizu vrha u našim uslovima. Možda je u poslednje vreme došlo do malo taktičkih lutanja iz neke želje za nečim višim bez realne podloge. Što se tiče trčanja taj segment može da unapredi samo u smislu da pametnije trče, više teško. Takođe, ono što je bilo i očekivano, rasterecenje igračkog kadra sa prodajom Marina je otišlo u pogrešnom smeru. Trebalo bi prodati još dosta igrača a i dovesti 2,3 pogođena pojačanja.. Kad su neke pripremne utakmice, ima li negde raspored?
 7. Da, ovo nas je koštalo i u Aba ligi domaćeg terena u plej ofu. Bukvalno nam je u tih mesec dana iz odlične situacije sezona došla u problematičnu. Poraz kao poraz, nije strašno.. I ranije smo gubili ovako slično od Žalgirisa. Gube svi, i Barsa, Cska, gube i u prvenstvima. Ali boli kad zbog gluposti ne izvučeš iz tima maksimum.
 8. Kuzmić bio odličan i kad se lomi Šako ga klupirao. Zo rovit a rezerve nema.. Takticki nadmudreni, bojažljivi, bez tranzicije, ušli smo u njihov ritam.
 9. Kao da sam ovo već video, i ovu reku, i ovu šumu..
 10. Budućnost refundira karte u naredna tri dana za neodigrani meč. Karte nisu bile u slobodnoj prodaji. Ha ha ha..
 11. Mi ćemo biti iznad četvrtog mesta.. Pa svi oni igraju međusobno, Budućnost ide i Partizanu i Cedeviti. Cedevita nama i Fmp-u, čekaju Budućnost.. Biće tu još svašta. Ja lično bih voleo taj scenario s Partizanom, uveren sam u laganih i slatkih 2:0.
 12. Plus Deki puca od energije i želje.. Uz iskustvo koje ima potreban je neki minimum kognitivnih sposobnosti. Ono nije da ga šaljemo na Kembridž i Oxford, niti su nam prvotimci neki vrsni intelektualci.
×
×
 • Create New...