Jump to content
Vox92.net Forum

mister-no

Members
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

537 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @crnibombarder Da ne budem i ja pogrešno shvaćen.. Naravno, ni ja se ponekad ne slažem sa taliesinom, možda i češće s tobom a pogotovo recimo sa Dravotom. Ali u tome i jeste problem. Nismo na SNS forumu. Potrebna su mi drugačija i različita mišljenja, šarolikost, a smeta mi unisonost. Smeta još mnogo toga, na politici dok sam još i površno pratio bilo je više slučajeva kao slučaj navodne "mizoginije" na košarci. Pritom modovi pokazuju izuzetan stepen nerazumevanja, bahatosti, extremne netolerancije.. Nikad prema meni lično, to moram da kažem a iz opšte priče izuzeo bih par modova da izdvojim samo barakudu koji je odličan. Mek mi kao forumas ne smeta, naprotiv. Možda ima drugačije stavove, pokušava da ih strpljivo argumentuje (nekada relevantno, nekada ne), ne vređa itd. Ako nekome nešto smeta ili se ne slaže ima ignore. Međutim, kao moderator je izuzetno loš, ima istoriju ličnih sukoba koji neminovno utiču na moderaciju i ne može s tim da se izbori. Isti slučaj je sa stondisom. O katastrofalnim modovima na politici ne bih, lepše je u tihovanju.
 2. Forum bez Taliesina, Dravota, Mede, Obradovića.. Uini odlepio, Arsenije se izmakao.. Imam osećaj da se forum pretvara u metastazu najgoreg dela fb92. Sve vreme imam taj osećaj i dobrovoljno smanjujem broj tema koje pratim da pobegnem od tog osećaja. Objasnilo je nekoliko forumasa već to pa da ne budem patetičan i da ne budem kao Andjus- vidimo se nikad a čujemo još manje, prelazim na fabrički mod, pratiću još par tema bez pisanja.. Nikakav big dil samo kao kad završim basket pa uzmem da se ispišem pre polaska kući :) Pozz dobrim ljudima.
 3. Rodić od 60-og minuta govori da mu ne dodaju, ne može da ide napred.. Profesionalac koji ne može da odigra 90 minuta.
 4. Dobar Ivanic, vidi se da mu pozicija nije odgovarala :)
 5. Pre neki dan su bili redovi kad sam prolazio..
 6. Argentina je došla posle Španije. Nije samo pritisak u pitanju. Uopšte nisam siguran da igramo novu utakmicu sa Argentinom da bismo pobedili.
 7. Imam problem sa poređenjem ove dve utakmice. Jedna se igrala za medalju a druga ni za šta. I naravno da bi Amerikanci drugačije ušli u neki eliminacioni meč i da ne bismo imali 6/6. A naš je problem što smo tako ušli u meč sa Argentinom. To je možda i najveći problem. Naravno da kada nekome ulazi sve može svakoga da pobedi. Ali bar pola njihovih trojki su bili otvoreni sutevi a kada su dobili krila naravno da će da ulaze posle i sutevi preko ruke. Argentina je igrala jedino kako može grubo i prljavo u odbrani bez lakih poena i hrabro u napadu bez ustrucavanja u šutu. Mi nismo imali odgovor.
 8. Prva stvar mi smo izgubili rutinski protiv Španije i Argentine, nije bilo na jednu loptu, nije bilo nesrećno i nismo izgubili od boljih od sebe. Druga stvar, precrtavanje Kaline (pre svega).. Wtf potez i onda, i sada. Mogla ga je opravdati samo medalja.
 9. Ko se seća bez google-a ko je bio peti na prošlom SP?
 10. Lik pokrenuo diskusiju pa rekao da je besmislena :)
 11. Ne treba ni da ubacuje Jokica i Bogdana.. Ovo su utakmice za Guduru, Milutinova, Lučića, Bobija i da je poveo Smailagica, Borisu, a pošto nije onda Simon, Bircevic..
 12. Samo je nama problem kad protivnik nema krštenog centra jer su onda "brži".. Kad je Gober ovima dao 22p, Jokic je Argentincima trebalo da da 222.
 13. Totalno nebitna utakmica sutra. A Amerima je još nebitnija nego nama. Moguće da budemo motivisaniji, kao nešto da dokažemo.. Igra se ni za šta, ništa nam neće reći o atmosferi, pobedili, izgubili, svejedno je. I ne znam kako bi i zašto bi ishod sutrašnje utakmice promenio odluke oko daljeg igranja za reprezentaciju. Možda bude polurevijalna. Sale će da glumi šmekera sa Gregom, u fazonu kad su oni ispali nije čudo što smo mi. Za mene je SP završeno sa zavrsnicom protiv Argentine. Apsolutna ravna linija. Ako ne budem imao nešto pametnije pogledacu je kao da igraju Nigerija - Portoriko, i to je to.
×
×
 • Create New...