Jump to content

mister-no

Član foruma
 • Content Count

  1,785
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2,706 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jbg ja koji sam u principu protiv svake vlasti, i koji bi ih menjao na godinu dana sve dok se sistem ne promeni.. A naročito sam kivan po prirodi stvari na trenutni poredak.. Moram da kažem da imam problem s tim da mi zbog čistog vazduha, reka i otvaranja rudnika, klinci, antivaxeri, ekstremni levičari i desničari leže i blokiraju autoput dok im na kilometar odatle rekama pluta tona plastike i govana, dok gazim po psećim govnima od stana do prodavnice, dok im rodbina, prijatelji, kumovi bacaju stare veš mašine u potoke, voze i greju se na Bog više zna šta, lož ulja i slično itd.
 2. Pa to kažem odbrana preloša baš nekarakteristično za nas. Kao sa Albom isto smo imali nekoliko dana vezano u Beogradu ali to ne da nam nije pomoglo, kao da nas opusti ..
 3. Sve mogu ali i da Uzinski ima 3/3 za tri..
 4. Imao sam priliku jedno desetak puta da sedim pored parketa, šta se tu čuje ne dao Bog nikome.. Nije da ja nisam temperamentan, ali više puta me živ blam pojeo.. Čak mi je bilo drago kad je par puta Pukl prekinuo i izbacivao iz hale bolide. Ja sam naravno gledao Zvezdu, a videli smo tu i Kristijana, i slične stvari u Pg itd. Sve je to slično, da ne pričam kako je to bilo u Kraljevu u staroj hali, pa u Kg ona ekipa debelih kako već.. Jbg to je izgleda ovde deo kolorita. Lično bi me to samo motivisalo i mislim da je najbolji odgovor na terenu.
 5. Atmosfera je ključ, ona ovakve poput Uniksa zna da pojede..
 6. Zvao ga Branežac [emoji38]
 7. Trebalo bi u januaru posle tog reza dovesti i neku zamenu za Kangu, kad ne igra Kanga mi smo u problemu a ni on nije večit i bez mana. Uz tog Ohija i bar desnog beka. Kada nemamo bekove takođe nema igre. To je neki minimum za Evropu.
 8. Samo Dioni i Rišairo su za otkaz Terzi. Da su u najvažnijim utakmicama nespremni, povređeni, uvređeni, samo to. Da ne pričam o kvalitetu sve i da su najspremniji. Reče Rade Bogdanović na Sputnjiku pre neki dan, voditelj krenuo kao Dioni je jak, nešto tuc, muc... Rade ga prekide e nemoj mi ga tu hvaliti, lik pojma nema, kaže majko moja gde su ono iskopali od toliko igrača da mi je znati.
 9. Pošto je Uniks razvalio Armani, a Armani je nas, red je da razvalimo Uniksa samo za brata goldberga.
 10. Vrhunski je prozvao Kuruca da je nervozan, ovaj bukvalno odmah pravi onaj wtf faul.. Slikovito prikazuje znanje.Mnogo mi je drago zbog MJK. P.S. Zna li neko šta se dešava sa Jelovcem i koliko je ozbiljno njegovo stanje?
 11. Mister prekombinovao... Je li realno da Srna izvodi korner..
 12. Onda da ga revidira, mislim čuo sam da je problem sa tim nije info prva ruka.
 13. Neće da produži ugovor. To se kod nas zove "povređen" slično kao Pavkov i dosta slučajeva.
×
×
 • Create New...