Jump to content
Vox92.net Forum

mister-no

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,441 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Auu katastrofa.. RIP dobri džine. Jbt tragedija..
 2. Boaći ako može da se fizički spremi bi takođe kliknuo sa ovom trojkom iza, plus Kanga.
 3. Jbg sa tim prilagođavanjem, fizičkom spremom, pogrešnom pozicijom.. U 95% slučajeva to nema veze. Ili znaš, ili ne znaš. Ako znaš možeš da izađeš iz aviona direktno na teren. I to se vidi. Evo ovom Spiridonoviću ne treba prilagođavanje na klub, trenera.. A ne pamtim da je neko iznenadio dobrim igrama posle godinu, dve "prilagođavanja". U svakom slučaju izuzetno retko.
 4. Spidi prijatno iznenađenje, samo da nastavi.. Katai je sve ono što smo želeli od Marina. Magiko. Kanga mora umesto metiljavka. Ova trojka iza bi i od Krstovića napravila golgetera. Tomaneu bi trebala neka veća magija, ni Koperfild mu ne bi pomogao. Gde će tu Ben da nađe mesto ne znam ali može i u špic, još ako se nastavi protežiranje Ivanića.. Sanogo mi je dosta popravio utisak sa priprema i nadam se da je ovo sa Njegošem samo neka verzija za donji dom domaće lige. Ima dosta fudbala u ovoj ekipi čak i bez pojačanja na špicu, kako će to izgledati u Evropi nisam siguran. Plašim se da je Milojeva filozofija efikasnija u nokaut fazama.
 5. Može da uzme 88 pošto mora da bude dva puta bolji.. Ili 16 :) Mada teška priča, kako Terza dovodi i prodaje popunićemo brzo sve do 99. Prelazimo na trocifrene u zimskom prelaznom roku.
 6. Terzin Ronaldo Senić dobi otkaz u četvrtoj ligi. Pa ovo nema niđe.
 7. Ove dve zadnje što sam gledao Sanogo ništa posebno. Nikakav napredak u odnosu na Njegoša. Ok, pripreme, bio je dugo povređen pa da mu damo kredita, ali Donald je za njega profesor doktor. I stvarno većeg kluba a gore skauting službe nije viđeno. Mi sa Kangom i Magikom nismo mogli da uđemo u LŠ a sad ih dočekujemo kao spasonosne mađioničare. A što je najgore to i jesu u odnosu na zatečeni kadar. Imao je i Grof poneki promašaj tipa Fibel, što je i normalno, ali ono što je ubo prizivamo nazad i dugo smo jezdili na tim krilima. Hugo sad da se vrati bio bi pojačanje. Terza & Mrki korporejšn su zajebali i princip ćorave koke. Nikako neko zrno da ubodu.
 8. Jači smo za dobrog trenera, i deluje po sastavu da smo kompaktni, ozbiljno selektirani i da se vide obrisi sistema. Tj. da nije trenera i sve drugo bi palo u vodu. Preliminarni posao odrađuje odlično, nadamo se da će i nastaviti tako pre svega na samim utakmicama ali i da ćemo videti taj pečat kako će ekipa izgledati kad je najvažnije i krajem sezone. Ipak, nije sve tako ružičasto jer smo još uvek tanki sa suvim kvalitetom. Čak i u poređenju sa prošlosezonskom ekipom a naročito ako se gleda EL. Ako nam je cilj borba za top 8, a trebalo bi (kao i svim ekipama iz donjeg doma EL), onda nam nedostaje 1-2 dobra igrača.
 9. Kako da ti kažem imam podeljena osećanja, zajebao nas kao niko početkom sezone. Ipak, ostalo je dovoljno vremena da se to popravi a mi smo to vreme bacali i odugovlačili na Gavrilovića. S druge strane čovek je sa realno tankom ekipom bez obzira na dešavanja ubedljivo počistio (skuplju, po imenima i jaču) konkurenciju u Aba. Repešina Budućnost sa Kolom, Bitadzeom i ostalima je ozbiljno jaka ekipa. Pa i tog Trinkijerija. Onda ispod radara dovedeni igrači koji su bili prijatno iznenađenje. I generalno ekipa mu je izgledala najbolje kad je najpotrebnije u plej ofu, a to volim da vidim. I gladna kao besni psi. To bih želeo kod svih naših trenera da vidim. Tako da i pored u najmanju ruku neprijatnog rastanka, ugovora za Fiću, i uopšte drskog, bezobraznog i neprijatnog stava, meni Tomićeva era u Zvezdi izaziva toplinu oko srca. Titule i EL. I nemamo mi ovenčanih trenera u Zvezdi. Imamo Radonju koji je kategorija za sebe i posle njega tog Tomića. Naravno, Lučić je već sada daleka istorija. A Sale koliko god drag i sa puno kredita kod svih nas, tek treba da u Zvezdi ostvari nešto pa da dođe na nivo prvo tog Tomića..
 10. Žalgiris trenutno bolji po imenima i od Zvezde, Asvela, Albe i Bajerna.
 11. Uh, Dostojevski je kategorija za sebe. Zločin i kazna je jedina knjiga koju sam čitao više od dva puta. Idiot, Poniženi i uvređeni, Kockar, San smešnog čoveka, bukvalno je sve za preporuku. I da, ne mogu nikako da ga zamislim na engleskom.P.S. Da iskoristim post da preporučim Semper idem. Mogu reći da sam prijatno iznenađen, jer za knjigu nisam ni čuo do pre par dana a već danas je svrstavam među vrhunska domaća dela. Ne znam da li je prevedena a mislim da bi odlično prošla i u inostranstvu. Reč je o autobiografiji iz dečje perspektive, ali to joj ne umanjuje potencijal, naprotiv. Izuzetna slika vremena, sa multietničkom galerijom živopisnih likova opisana kroz turbulentan život jednog inteligentnog dečaka. Zanimljivo mi je da je Lebović kao i Mihiz svoju Autobiografiju o drugima uglavnom pisao u Rovinju, i da je u oba slučaja reč o autobiografijama, i u oba slučaja nisu završene. To ni jednoj ni drugoj nije umanjilo vrednost. P.S.2 Imam dosta Dostojevskog na srpskom u PDF formatu, pa ne znam koliko je primamljiva varijanta ali mogu da pošaljem mail-om ili viber-om samo da se šibne u pm.
 12. Nije Pot bežao od lopte kad se lomi, naprotiv. Ali je svaki put zajebao.
×
×
 • Create New...