Golijat Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Kolege forumaši, pošto ne znam kakav ću biti kasnije ajt sad da vam čestitam. Srećna vam 2021! 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Oko naseg nesudjenog pojacanja Pulena ko zeli da pogleda: Bas sam se sit ismejao 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Komsije zivi i zdravi bili i sledece godine (sto pre) Zvezdu u Pioniru/Areni uzivo gledali. 32 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Oko naseg nesudjenog pojacanja Pulena ko zeli da pogleda: Bas sam se sit ismejao 🙂 Vrlo dobra emisija, a ujedno i objasnjeno (ako je i bilo dileme) zasto Radonja nikad ne bi doveo Pullena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 10 hours ago, Kankkunen said: Momak je sinoć iskoristio priliku što je sjajno, kao i Uskoković nedavno. Pitanje je da li bi dobijali šansu da smo bili kompletni, al dobro, to im je trenutna uloga pa nek budu strpljivi i spremni da se dokazuju. Moram opet da ponovim, svima je potrebno vreme i strpljenje i sve će doći na svoje mesto. Velika razlika je u nastupu Radanova i Uskokovica. Uskokovic nas jeste povezao u napadu, ali je bio tragican u odbrani, sa +14 smo dosli na +2 i to najveci delom kroz direktne poene igraca koje je on trebao da cuva, ali se na neki volseban nacin svaki put zakucavao u blokove i ostajao daleko od svojih igraca. Sa druge strane Radanov je juce direktno odbranio 4 protivnicka napada i uspesno ucestvovao u timskoj odbrani jos mnogo puta. Pritom je pokazao i da ofanzivno moze biti jako koristan, mnogo korisniji od Lazica sigurno, a ofanzivni repertoar mu je bolji i od Dobricevog, koji se uglavnom svodi na sut. Radanov je po meni igrac, koji moze da pruzi i na EL nivou na obe strane terena, dok Uskokovic ono sto postigne u napadu prospe u odbrani, pa o vise od toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Dječarac mora dobiti minutažu i to je to. Vraćanje u neku anonimnost i garbage time bilo bi pucanje u koleno samom sebi. Mi u stvari u njegovom godištu i na njegovoj poziciji i nemamo većeg talenta, mislim na zemlju a ne na klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Svima zdravlja u novoj ali i da nas ciganjska sreća pogleda kad treba i da što pre zapalimo Pionir...izgradićemo lepši i veći. Ritu i Kolomu želim da se baš dobro udaju, Dobriću...mirnu levicu, Laziću...da ga na jesen ćapi Makabi, daćemo odštetu u dobrotvorne svrhe a kapitensku traku Dedi, JOB-u...da mu prosečan PIR bude dvocifren...ništa jače, Woldenu... da igra svoju igru, Dedi...da vadi stvar samo kad mora i da zaduži traku na jesen, Simonu....da krene sa lektirom i skriptama čim pre, Kuzu...oproštajnu sezonu za rispekt, Lojdu da ne propusti ni jedan meč u nastavku, Boriši...da nadje svoj iner dragon, Kuridži...više osmeha i jake plećke, Radanovu...pasent popunjene kolone i mesto u repki...Nnoku da ga se plaše najstrašnije, a Radonji želim samo da je tu...bar još 2-3 EL sezone. Ako sam nekog propustio...blame it on Absolut. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Pozdrav svima. Vec nekoliko meseci citam forum i zaista sam zaprepascen koliko zanimljivih komentara o kosarci sam procitao. Kako kosarku pratim vec skoro desetak godina pozeleo sam da se i ja okusam u diskusiji sa pravim poznavaocima ove igre. Navijac sam Crvene Zvezde i nadam se da cu uspeti da barem odrzim kvalitet foruma na dosadasnjem nivou mada cu se naravno potruditi i da ga podignem. Srecna Nova godina svima i da nam Zvezda osvoji ABA ligu, a u EL da se posibamo sa svima, pa dokle stignemo. Bitno je samo da se vrati vera u nas KK. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Drugari, u novoj godini želim vam pre svega da budete zdravi i da uđemo sa ovakvom energijom! 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 11 hours ago, VISOKOLETAC said: Bas sam se sit ismejao 🙂 Cimon, coach...Mene ni ovako ne mogu cuvat! 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 18 hours ago, Manoly said: Bio si dobar cele god, pa je Deda Mraz bio izdasan.😀 Djiha, djiha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Dobro jutro cigani. Srećna nova godina. Da li sam novu godinu počeo tako što sam, dok ukućani spavaju, odgledao ovaj snimak? Odgovor je DA. Kakvo gaženje, sunce ti poljubim 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Ja gledao reprizu protiv Paoa 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trpac Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 17 minutes ago, Laki21 said: Ja gledao reprizu protiv Paoa 🙂 Ja gledao ovo gaženje...kakav sistem, borba, svako zna šta treba da radi... https://m.youtube.com/watch?v=agV4TciIUxI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Srecna Nova godina forumasi i da smo svi zivi i zdravi, za ostalo cemo se snaci. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Drugovi, nek vam je svima srećna Nova godina! Da u novoj gledamo što više Radonjinih intervjua na kraju utakmice i što manje Andrija Miloševića u reklamama. Živi i zdravi mi bili! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 https://sportklub.rs/blog/blog-ostalo/duci-simonovic-igracina-genije-i-buntovnik/ Započnimo Novu godinu sa velikim Ducijem. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 https://sportklub.rs/blog/blog-ostalo/duci-simonovic-igracina-genije-i-buntovnik/ Započnimo Novu godinu sa velikim Ducijem.Preteče me. Srećna Nova Godina svima, prvo da svi ostanu zdravi, da ste veseli i da naravno uživamo u igri naše Zvezde i u Radonjizmima barem sledećih nekoliko godina!Zaista sjajan tekst, preporuka svima koji ga nisu pročitali. Meni lično smeta što naš klub nije ovakvoj ljudini, a tek igračini ukazao malo više poštovanja.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Uzdravlje, cigani! Da vam svima Ng bude bolja od prosle u svakom smislu, a Zvezda svakako ostaje vecna inspiracija, bez obzira na realnost i razne okolnosti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Srecna Nova godina vaskolikom zvezdastvu od Horgosa, preko Dragasa, pa sve do Sirijusa B! Dobro zdravlje i puno pobeda i na privatnom i na sportskom planu vam zelim! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 https://sportklub.rs/blog/blog-ostalo/duci-simonovic-igracina-genije-i-buntovnik/ Započnimo Novu godinu sa velikim Ducijem.Verovatno sam jedan od retkih ovde koji ga je gledao. Gledao ga I na toj čuvenoj ,kad je komšijama dao 59 Igrački, neponovljiv... daleko ispred svog vremena .U svakom slučaju legenda kkcz I Jugoslovenske košarke. Imalo je smisla, njegovo ponašanje posle one utakmice sa dopingovanim Portorikancima Ove njegove priče po opskurnim portalima ne pratim, jer želim da ga pamtim kao genijalnog košarkaša Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 (edited) Ciganlijo srecna vam Nova godina! Edited January 1, 2021 by 12Laki 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Srecno drugari, zivi bili, i da se ponovo radujemo nasoj Zvezdi kao u sezoni 16/17. Uzdravlje😎 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts