leki bg Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Rekoh da cemo putovati. Pravila EL su jasna. Malo su uzjebali sa tom izmenom re sluzbenog rezultata koja je delovala retroaktivno, ali deo sa brojem zdravih igraca nije menjan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 47 minutes ago, Grunf said: Igrači Zenita su svakako već prebolovali koronu, tako da njima ništa ne znači ako je neko od igrača Zvezde potencijalno zaražen. Nije baš tako, postoje preko 20 varijacija virusa, imunitet u tom slučaju ne znači ništa. Neki ljudi su bili po 3, 4 puta zaraženi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 ja sam cuo da su neki i dva puta umrli... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 I ja sam bio takvog stava dok se nije dogodio smrtni slučaj u porodici tako da bih ti savetovao da se ne šališ na taj način. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 4 minutes ago, mmajstor said: ja sam cuo da su neki i dva puta umrli... Molim te da se ne salis tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Mmajstore, moram ti iskreno savetovati da batalis neko vreme pokusaje humora, ironije ili cinizma.Kazem ovo na osnovu vise nedelja citanja upisa na forumu gde sam imao nekoliko transfera blama zbog tvojih reci, a znam da nisam jedini. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Molim te da se ne salis tako. Pa moram, to nam je jedino ostalo u moru informacija i dezinformacija. Sale dizu imunitet a strah ga smanjuje. Kada cujem dezinformaciju jace je od mene da ne odgovorim istom. Ne mozes 2 puta da se razbolis od istog virusa - ili prvi put nisi bio bolestan nego samo pozitivan, ili je test u jednom od ta 2 slucaja a mozda i oba bio lazno pozitivan. I nema 20 mutacija, juce se u Engleskoj pojavila prva...pa i da postoje opet si zasticeniji ako si prelezao prvu verziju. 3 minutes ago, Gilmour said: Mmajstore, moram ti iskreno savetovati da batalis neko vreme pokusaje humora, ironije ili cinizma. Kazem ovo na osnovu vise nedelja citanja upisa na forumu gde sam imao nekoliko transfera blama zbog tvojih reci, a znam da nisam jedini. Na ovakvu sugestiju samo ide onaj odgovor koji ima veze sa trokorakom. Ako ima neka vezano za krsenje pravila tu cu rado da saslusam i korigujem ako treba nesto. Jedino sto je ovo offtopic, mada i nije s obzirom na trenutnu situaciju u timu, ali cu ovu temu svakako bataliti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 ...da se mi vratimo na Simketove minute.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 3 minutes ago, mmajstor said: Pa moram, to nam je jedino ostalo u moru informacija i dezinformacija. Sale dizu imunitet a strah ga smanjuje. Kada cujem dezinformaciju jace je od mene da ne odgovorim istom. Ne mozes 2 puta da se razbolis od istog virusa - ili prvi put nisi bio bolestan nego samo pozitivan, ili je test u jednom od ta 2 slucaja a mozda i oba bio lazno pozitivan. I nema 20 mutacija, juce se u Engleskoj pojavila prva...pa i da postoje opet si zasticeniji ako si prelezao prvu verziju. Na ovakvu sugestiju samo ide onaj odgovor koji ima veze sa trokorakom. Ako ima neka vezano za krsenje pravila tu cu rado da saslusam i korigujem ako treba nesto. Jedino sto je ovo offtopic, mada i nije s obzirom na trenutnu situaciju u timu, ali cu ovu temu svakako bataliti. Mozda je tako za sve drugo, za ovo ne. Mnogo je ljudi ostalo bez najrodjenijih. Trenutno se moja dva dobra drugara bore za zivot, a odrasli smo zajedno i ko braca su mi. Hocu da iskocim iz svoje koze. Na jednom drugom forumu, na kome sam videoda si i ti aktivan, se zali za tim sto vise igraca nije zarazeno, da ne bi izgubili u St Peterburgu ili sto klub ne izadje sa tim ko je zarazen da bi bolje odigrao kladionicu i kako su vakcine budalastina? Zabole me za utakmice, samo da svi ozdrave bez posledica. Vidim da pokusavas da ih urazumis tamo, a onda se ovde grubo nasalis. Kapiram da nisi mislio tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 8 minutes ago, Wingwalker said: ...da se mi vratimo na Simketove minute. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Simke treba samo da nadoknadi Lojdove poene i dobijamo Zenit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Mozda je tako za sve drugo, za ovo ne. Mnogo je ljudi ostalo bez najrodjenijih. Trenutno se moja dva dobra drugara bore za zivot, a odrasli smo zajedno i ko braca su mi. Hocu da iskocim iz svoje koze. Na jednom drugom forumu, na kome sam videoda si i ti aktivan, se zali za tim sto vise igraca nije zarazeno, da ne bi izgubili u St Peterburgu ili sto klub ne izadje sa tim ko je zarazen da bi bolje odigrao kladionicu i kako su vakcine budalastina? Zabole me za utakmice, samo da svi ozdrave bez posledica. Vidim da pokusavas da ih urazumis tamo, a onda se ovde grubo nasalis. Kapiram da nisi mislio tako. Sve to sto se desava nema veze sa mojim upisom... niti omalovazavam, niti negiram, niti bilo sta drugo sto je vas par pomislilo. Napisao cam Cvarkovu PM, tako da sam zavrsio sa ovom temom, jer zbog trenutne situacije prostor da me neko pogresno razume je jako veliki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Imas ti još nekih bajnih bisera sa humorom prosecnog učenika srednje skole.Kako bese, novi plej Zvezde Kondom? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Gdje je i sta radi Landry Nnoko? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 1 hour ago, Gilmour said: Imas ti još nekih bajnih bisera sa humorom prosecnog učenika srednje skole. Kako bese, novi plej Zvezde Kondom? Dobro bre forum je nije strasni sud...sta ste ga pojahali🙄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Nesto razmisljam... Posto smo ionako EL isfulali ove sezone, a ABA liga utakmice odlazemo cak i ako imamo jednog zarazenog, moze to Cova dobro da isplanira pa da malo po malo nosioci igre budu imuni na koronu tamo negde za PO ABA lige. Eto, Lojdu pisemo imun. Teri takodje. Ko jos? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 nisam učestvovao na ovosezonskom threadu, evo me da bacim pogled, pa samo ukratko - ko je kriv za ovih 5-10? ja sam preuzeo odgovornost za prošlu sezonu, vreme je da neko istupi iz vrste. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 5 minutes ago, Mairosu said: nisam učestvovao na ovosezonskom threadu, evo me da bacim pogled, pa samo ukratko - ko je kriv za ovih 5-10? ja sam preuzeo odgovornost za prošlu sezonu, vreme je da neko istupi iz vrste. 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Slaviša Vajner-Čiča 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Znaci igramo sutra,dobro...Nemoj posle da .... 2 hours ago, Sector said: Gdje je i sta radi Landry Nnoko? Opa,kucamo na vrata zaboravljenih asova??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Pise li negde da je bas Lojd u pitanju. Cudi me da nema info sa aerodroma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 10 minutes ago, krzna said: Pise li negde da je bas Lojd u pitanju. Cudi me da nema info sa aerodroma Pisalo po portalima, mada nema (i nece ni biti) zvanicnog infa iz kluba. A znas kako portali, dodju na forume pa procitaju 😄 Videcemo sutra pred tekmu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Pazi DeDu 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 21, 2020 Author Share Posted December 21, 2020 2 hours ago, Čvarkov said: 2 hours ago, zemljoradnik said: Slaviša Vajner-Čiča 😄 Moj moto je, ne predavati se do samog kraja. Predaja pre kraja, na pola sezone je za sisice. Tako da, nije gotovo dok se ne svrsi. 3 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 10 minutes ago, Kankkunen said: Pazi DeDu Legenda kaze da je znao ljeteti...😂😂😂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts