NikadProtivKaline Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) to je prethodni ugovor, letos je valjda potpisao novi, revidirani edit: kad kazem revidirani, mislim 1,2m za 3god Edited November 21, 2020 by Takeshi_Kovacs 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 10 hours ago, placebo said: Nego ganferi jel se neko dostojno obratio prilikom odlaska gospodina Bekjareva u ime kluba i nase ime.Jer neko je Kurcubic a neko Giga Moravac.Dolazio je redovno jako dugo i bas emotivno pratio svaki mec.😪 https://kkcrvenazvezda.rs/2020/11/16/preminuo-velikan-glumista-i-nas-ivan-bekjarev/ kao i https://kkcrvenazvezda.rs/2020/11/20/vecna-zahvalnost-nasem-patrijarhu-irineju/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 10 hours ago, Laki21 said: Čisto da ostane zabeleženo... A i ovo, neće da se baci... Javlja mi se da ću uskoro menjati nick u Laki Čvarkov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Ako mi je najdrazi trenutak tekme protiv Armanija povratni pas OBrajanta, Deki odrzava loptu zivom i prosledjuje je Lojdu na kapicu, njihova odbrana pomerena i Lojd surovo realizuje sa poludistance... Ova tekma mi je pokazatelj da art of the pass je za nase momke zaista visoka umetnost. Ne uspevamo da loptu dovedemo na mesto gde hocemo. Ok, ovo je Barsa koja nas je stisla agresivnom odbranom, mi imamo gomilu kosarkaski nepismenih igraca, pritisak je bio postavljen tacno gde treba... Ali uzasno je da na pomerenu odbranu imamo tako malo smislenih pasova. I onda bude skroz jasno sto je mene jedna sekvenca od dva smislena pasa odusevila na prosloj utakmici - zato sto nije cesta... Treba nam agresivniji Rocesti, mozda je ovo bio blast from the pass, ali imao je par odlicnih spajanja igraca sa kosem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 4 hours ago, Cavani said: Bila je prica ovde kad je potpisivao trogodosnji rastuci Ugovor da je negde oko 500-600k ukupno. Mozda nije 300k za ovu sezonu, ali je verovatno tipa 150-200-250k. Sa bonusima sigurno toliko. Fina cifra za kls igraca. Laza je 2017. popisao trogodišnji ugovor, po kojem je u poslednjoj godini ugovora, a to je 19/20 trebao da ima 300k. Taj mu je ugovor revidiran i produžen 2019. Priča se da sada ima oko 150k. Kod Laze se ne zna koliko stvarno dobija, a koliko "oprašta" Nebojši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Kad smo kod toga, ja uopšte nisam siguran da je Dobrić išta bolji "dribler" od Lazića, jezivo nepismen igrač. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 19 minutes ago, pavijan2 said: Laza je 2017. popisao trogodišnji ugovor, po kojem je u poslednjoj godini ugovora, a to je 19/20 trebao da ima 300k. Taj mu je ugovor revidiran i produžen 2019. Priča se da sada ima oko 150k. Kod Laze se ne zna koliko stvarno dobija, a koliko "oprašta" Nebojši. Noup...Laza nikom ne oprašta...Laza je taf gaj. Nego kaćemo mi da se opraštamo od njega...il nema toga? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 5 hours ago, Cavani said: Mislim da Batler ima najgori odnos plata/doprinos ekipi u Evropi. 300ak hiljada za poen ipo, znao je on to i onomad kad je batlerisao. 300 'iljada dinara bi bila prava mera. 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Kad smo kod toga, ja uopšte nisam siguran da je Dobrić išta bolji "dribler" od Lazića, jezivo nepismen igrač. Pa nismo bili kod toga, tj nije tema driblanje nego batlerisanje. A tu je covrk sampion i nema mu ravnog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 18 minutes ago, Wingwalker said: Noup...Laza nikom ne oprašta...Laza je taf gej. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 hour ago, Geronimo said: Ako mi je najdrazi trenutak tekme protiv Armanija povratni pas OBrajanta, Deki odrzava loptu zivom i prosledjuje je Lojdu na kapicu, njihova odbrana pomerena i Lojd surovo realizuje sa poludistance... Ova tekma mi je pokazatelj da art of the pass je za nase momke zaista visoka umetnost. Ne uspevamo da loptu dovedemo na mesto gde hocemo. Ok, ovo je Barsa koja nas je stisla agresivnom odbranom, mi imamo gomilu kosarkaski nepismenih igraca, pritisak je bio postavljen tacno gde treba... Ali uzasno je da na pomerenu odbranu imamo tako malo smislenih pasova. I onda bude skroz jasno sto je mene jedna sekvenca od dva smislena pasa odusevila na prosloj utakmici - zato sto nije cesta... Treba nam agresivniji Rocesti, mozda je ovo bio blast from the pass, ali imao je par odlicnih spajanja igraca sa kosem. Ko spada u gomilu nepismenih od 15 igraca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 nisam gledao, sta je sa voldenom? procitao da je pao na glavu i da mu je ispao zub? wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 U cetvrtak i fudbal i kosarku igramo u 19h, mozemo li bar ocekivati pomeranje termina u Evroligi jer smo tu domacini Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 hour ago, n4l1m said: nisam gledao, sta je sa voldenom? procitao da je pao na glavu i da mu je ispao zub? wtf Plavšić je rekao da mu je ispalo sočivo. Biće on dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) 3 hours ago, propolis said: Ko spada u gomilu nepismenih od 15 igraca? Krenuo sam da pishem carshav od posta, ali utupio sam ga previse... Mozda ne nepismeni, moguce da sam bio prestrog sa izrazom, ali: Laza, Dobri, Simon, Kuz, Teri i Rit svakako - svako na svoj nacin ima izuzetne rupe u ofanzivi. Ili, surovije, ne znaju ni da driblaju, ni da dodaju, a ni da zidaju (za Rita bome tu ima najvise nade, ali ipak pripada ovoj grupi). Tome dodas da Lojd, Volder i OBrajant mahom kreiraju za sebe i tesko se oslobadjaju lopte, da Hol u poslednje vreme gusi loptu... I pao si na Dekija i Kuridzu kao smislenog treceg igraca u trouglu da ne zaustavlja loptu, sto je bas bitno za Obradovicev sistem (trenutno zagovaram da se proba Hol uz Rocestija, da bude off ball kad nema Dede u petorci). Radanova, Simanu i Uskokovica uopste i ne racunam. Pri cemu verujem da Uskok nema kvalitet, a Radanov i Simana ne dobijaju priliku jer su kljakavi na treninzima. Ofc, moguce je da gresim, nisam nikakav insajder. Edited November 21, 2020 by Geronimo Slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 21, 2020 Author Share Posted November 21, 2020 3 hours ago, Pero_Cameron said: U cetvrtak i fudbal i kosarku igramo u 19h, mozemo li bar ocekivati pomeranje termina u Evroligi jer smo tu domacini Ko jos gleda fudbal 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 5 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: Ko jos gleda fudbal Gospodine Slavisa, to su cigani ludaci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Ako KKCZ ne pokusa da promijeni termin utakmice u cetvrtak iz protesta cu gledat fudbal,dok Gobeljic ne proba centrirat.Posle cu razmislit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 1 hour ago, pavijan2 said: Plavšić je rekao da mu je ispalo sočivo. Biće on dobro. Plavšić je rekao možda mu je i sočivo ispalo ali posle na klupi su mu pregledali usta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 21, 2020 Author Share Posted November 21, 2020 18 minutes ago, Manoly said: Gospodine Slavisa, to su cigani ludaci... ja cu pocet gledat czv fudbalere, tj tim kad osvoje jedno tri puta champions league, isto tako i reprezentaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 20 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said: ja cu pocet gledat czv fudbalere, tj tim kad osvoje jedno tri puta champions league, isto tako i reprezentaciju Imas velika ocakivanja u ova teska vremena, druze Slavisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Зуб је у питању код Корија, било је крви у устима. Надам се да је све у реду. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 21, 2020 Author Share Posted November 21, 2020 13 minutes ago, Manoly said: Imas velika ocakivanja u ova teska vremena, druze Slavisa... Ozbiljno, nisu zasluzili da ih iko gleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 15 minutes ago, Сандро Лаки Ђентиле said: Зуб је у питању код Корија, било је крви у устима. Надам се да је све у реду. ...dezorijentisao se pri padu i tresnuo licem o parket...izlomio je na pola keca ili dvojku gore-desno. a komentar za sočiva ni blizu onom gde Kure glavom hefta tablu...ko iz Bataje da prenose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) Nista od Adamsa, potpisao two way ugovor sa Bucksima. Edited November 21, 2020 by Rajon Rondo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Jbg, suviše dobro da bi bilo stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts