Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Sinoc na SK "uhvatim" reklamu kladionice "Meridian"..u kojoj upravo taj Bajic igra glavnu ulogu..nekog alfa-muzjaka bondovskog tipa..koji igra na veliko,oko njega pucaju dekoltei mladih devojaka dok mu jedna sipa martini..shaken not stirred pretpostavljam..

Transfer blama.

(ovim ne umanjujem Bajiceve trenerske kvalitete;covek je posteno razbio Radonjica dva puta ove sezone,ne treba mu to oduzimati)

Edited by Crni Bombarder
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

ima covek poentu

raspolozenje na forumu ide od cemu panika, drzi radonja sve pod kontrolom, kvalitet uvek ispliva, gazimo do kraja

preko hahaha, bajic rastura radonju, hahaha

pa sve do heroj radonja sto je uopste pristao sa ovako sakatim timom i nejakim voldenom loydom i holom da izadje pred mocnog bajica, pota, talica i karmajkla. crni sale!

sa takvim idolopoklonstvom i slepilom kod ociju se i treba sprdati

 

i da se razumemo jos jednom, ja mislim da je radonja dobar trener, i dobar fit za ovakvu kkcz

napravio je on solidan broj gresaka ove sezone...ali opet treba da je bolji trener od tog bajica, i da ima kvalitetniji sastav

zasto gledamo ovakvo rasturanje i to u ovom delu sezone....nemam pametan odgovor

pisao sam vec ranije da mi je jedna od glavnih karakteristika radonje bila i ta da ga je retko ko izradio na istu foru 2 puta...a bilo je tu mnogo mnogo vecih trenera od bajica

bajic mu se userava u zivot vec 3-4 put ove sezone...na isti nacin

kao da je radonja dosao sa idejom da nekako otalja ovu polusezonu u kkcz, pa ako bude nesto ok, ako ne - sunce ce i dalje sijati

da sam sklon teorijama zavere, pomislio bih da tu postoji neki dil sa garniturom koja ce doci posle

Edited by Takeshi_Kovacs
Link to comment
Share on other sites

Nije da ga samo pobjeđuje, zapravo ga je rasturio dva puta. Dobio je i Radonjić dvije tekme protiv njega. Prva je bila za dlaku, a drugi meč je bio ubjedljivi, drugo poluvrijeme odlično stvarno. To je objektivno viđenje utakmica. Reklo bi da su oni prilično dobro skautirali našu ekipu, teško u svakom meču protiv njih dolazimo do poena. Oni zato imaju razne varijante igre u napadu, imaju dosta više laganih poena od nas. Kako su samo u poslednjoj utakmici fino odigrali nekoliko kontri, baš školski.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Apropo tog Bajića, koji je trener izabran za najboljeg u ovoj sezoni?

Naravno, ta titula ne mora da znači da to stvarno i jeste tako, naročito što ogroman broj trenera nije sastavio čitavu sezonu ali bar bi trebalo da znači da čovek nije košarkaški/trenerski analfabeta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Losmi17 said:

Ne mogu da docekam kraj sezone i odlazak simona. Toliko je krenuo da mi se gadi, da ce mozda da dodje do nivou milka blejice.

 

Ja sam jos na pola sezone poceo jedva da cekam zavrsetak iste. Ono jes da cemo naredne mozda biti jos gori ali bar tokom ljeta imas nadu da se nece ponoviti simonovici, kuzmici i hallovi. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jos jedan zanimljiv podcast, vrlo elokventan Igor, dosta anegdota, ima neku ludačku energiju uz kombinaciju sa izraženim karakterom i naglašenim egom otprilike se dobije se puno izazova u životu. 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Sector said:

 

Ja sam jos na pola sezone poceo jedva da cekam zavrsetak iste. Ono jes da cemo naredne mozda biti jos gori..

 

Od kako sam na forumu furaš taj toksični pristup, nevažno kakav tim imamo i kako igramo.

 

Što je najgore povuče se lavina istomišljenika i onda je samo pitanje kom igraču ćete staviti metu na čelo. Evo npr. Simonović je jedan od top 3 naših igrača u zadnjih mjesec dana, ali verglanje protiv čovjeka ne prestaje. Da upitaš nekog od ovih kritičara da analizira igru nekog od igrača, ispalio bi nazad neku glupu foru, i opet nastavio po svom. Sve do Kalemegdana gdje je kao najsrećniji Delija na svijetu, ili još gore ako ne bude Kalemegdan, onda je on te greške uočio od prve utakmice 🍼

  • Like 5
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Mislim da si me bas debelooo pomijesao sa nekim, s obzirom da su jos na pokojnom b92 bio redovno medju cuvarima vatre a branio sam neke igraci koji su bili razapinjani od otprilike 99% foruma. 

 

Prethodne 2 sezone su mi bile gadne zbog tatinog sina i tesko je bilo fokusirati se na kosarku ali generalno ja sam uglavnom zadovoljan rosterima u covicevoj eri. 

 

Medjutim primjetno je da smo u panici zbog nekih promasaja poceli da se oslanjamo na povratnike i '' provjerene'' strance i to je glavni razlog konstantnog pada u kom se nalazimo. 

 

Simonovic, ne znam sta bih rekao, ocigledno ne gledamo istog igraca. Komican i tragican u svakom segmentu uz to prilicno bezobrazan i nakurcen na parketu. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mi se na odredjene povratnike oslanjamo dugi niz godina. Nije neubicajeno da igraci koji su se afirmisali u Zvezdi i prodali za neke vece pare, kasnije daju prednost povratku u Zvezdu kad udju u neke godine, izlaze iz povreda, lose forme, pre nego da to rade u nekom stranom klubu gde se ne osecaju kao kod kuce i gde se ocekuje instant kvalitet. To je generalno win win situacija koju treba uvek da eksploatisemo, i pored toga sto se nekad ona ispostavi dobro a nekada ne tako dobro ako je kvalitetom igrac bas previse pao.

 

U ovoj situaciji Simon ocigledno nije planiran za ovu ulogu koju ima sada. Na pocetku sezone na poziciji 4 su mogli da igraju Kuridza, Rit, Simanic i u jednom periodu JoB, a na poziciji 3 Davidovac, Dobric i Lazic uz mucenog Radanova. Dakle, nije tu bilo ne znam kakvih projektovanih minuta za Simonovica koji je proslogodisnjom sezonom zasluzio povratak u Zvezdu. Medjutim JoB i Simanic su silbovani po zelji Radonjica, Kuridza se povredio, pa ako jos uzmemo u obzir i da je Simonovic prelezao upalu pluca od Kovida malo mi je glupo da sada glavni hejt bacamo na njega koji sada ispomaze na poziciji 4 onoliko koliko moze u skladu sa trenutnim mogucnostima. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Sector said:

Simonovic, ne znam sta bih rekao, ocigledno ne gledamo istog igraca. Komican i tragican u svakom segmentu uz to prilicno bezobrazan i nakurcen na parketu. 

 

Nama je Davidovac bio u prvoj petorci, gdje je u startu Ilic uspostavio fizicku dominaciju, i tu smo napravili reakciju sa balansiranjem petorke. Simonovic je bio na cetvorci, pa na trojci, mijenjao je igrace koje cuva, krpio rupe sa strane pomoci, pritiskao loptu daleko od kosa, pritiskao na prevodjenju, udvajao kod presinga. Bukvalno je bio na svakom dijelu terena. Pokazao je reakciju, emociju, zrtvovao se za ekipu. Pogurao je suigrace na energicniju odbranu - uz to ubacio 11 poena sa visokim %, i uz Walden-a imao najbolji +- u ekipi. On nije kicma tima, niti je doveden da bude jedan od nosioca, nego 7-8mi igrac rotacije, da odigra na iskustvo, i iskoristimo njegov sut. Sad ne znam sta vi ocekujete od tog covjeka, i zasto se od pljuje po defoltu? Mislim nije ni vazno, nit' ce se sta ovdje puno promjeniti. Cekace se neki njegov sokantni potez, da bi se ispalo vickasto na forumu. Tebi se bar mora odati priznanje, radis to humoristicnim nacinom.. ali brate pretjerujete ga, ali bas ga pretjerujete.

 

I nisam te pomjesao ni sa kim, nema nas stotinu na forumu...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Sector said:

 

Ja sam jos na pola sezone poceo jedva da cekam zavrsetak iste. Ono jes da cemo naredne mozda biti jos gori ali bar tokom ljeta imas nadu da se nece ponoviti simonovici, kuzmici i hallovi. 

Slicno mislim. Meni se u decembru jos zgadila sezona, vec sam tada krenuo s tim-jedva cekam kraj sezone...

I to je prva takva sezona posle mnogo godina.

Btw i dalje se moje prognoze u fulu obistinjuju. Rekao sam na dan kad je Radonja potpisao da je situacija takva da se ne moze popraviti ako se ne dovede jos jedan plej i cetvorka ili kombo 4/5.

Sto se nije desilo.

1 hour ago, Laki21 said:

 

Ima ugovor i za sledeću sezonu.

Nekako sam misljenja da nece igrati, al to je mozda samo moje nadanje.

Link to comment
Share on other sites

39 minutes ago, Princeton said:

 

I nisam te pomjesao ni sa kim, nema nas stotinu na forumu...

 

Pa ako me nisi pomijesao onda si izmislio. Jer ja 100% nisam sirio defetizam ni na ovom ni na starom forumu, a nisam ni lud da se ne sjecam sta sam pisao. Jedino sam ludio od guranja Filipa u Zvezdi, mimo toga nikad nisam bio na ''mracnoj'' strani kojoj nista ne valja. 

Link to comment
Share on other sites

Nemam ja nista protiv ni drugacijeg misljenja, niti defetizma, kriticnog stava ka odredjenim igracima/trenerima, ali treba imati mjeru. Treba znati kad malo rucnu povuci, da se ne vrti isto misljenje par najglasnijih forumasa. Ok ne valja, propascemo, skontali smo, daj i nekog drugog da cujemo malo.

 

Radonjic, ili koji god trener da dodje u ekipu na pola sezone, ne moze da pravi cuda, jer nije madjionicar. Ekipa je vec selektovana, mogle su se odraditi neke korekcije, i u zavisnosti od trzista popuniti neke rupe. Tim je vec imao previse promjena, postojao je vec odredjeni stres na igracima, i odlucilo se da se ne dovode novi igraci, nego da se posvetimo igracima koje imamo i koji su prikladni za kosarku koju je trener zamislio - Da se konsoliduju redovi, odrede nove uloge, i krene u stvaranje ekipe/zajednistva/hemije koja je cini se bila narusena. Par povreda, par bolesnih, zgusnut raspored, bez navijaca, otezalo je situaciju za nesto bolji rad i zatezanje ekipe. Opet, nekako dolazimo do te prednosti domaceg terena, pa daj makar da im damo kredit za to. Teska sezona, ali i dalje se kopeljamo, borimo jbmliga makar sansu da damo ekipi u slucaju ako opet osvoje da nas ne bude stid.

 

Edit. @Sector Ja sam mislio da ti bas namjerno furas taj stil, da ti je to nacin pisanja. Ako ti sebe dozivljavas kao cuvara vatre, onda mozda te i jesam zamijenio sa nekim - izvinjenje sa moje strane onda.

Edited by Princeton
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...