Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Ja ne razumem šta se više čeka sa teranjem mutavog lemura. Pa ćelavi prepotenko je oteran zbog mnogo bolje igre od ovoga što sada gledamo a pritom nije ni imao kompletan sastav na raspolaganju.

Posted

kakva hororcina krv ti jebem.. usli u utakmicu ko da igraju sa crnokosom, pocevsi od startovanja sa uskovovicem pa nadalje.. 10 situacija gde s emasi zicer il lopta isapda iz ruke.. a sa druge strane ostvaljaju se slobodna jedina dva igraca koja mogu da pogadjaju u serijama..

Posted (edited)

Mislim da ce Kuridzu motkom da oteraju na kraju sezone.

Obradovic je bas dobro procenio da on moze biti legitimna  opcija na visokim pozicijama u EL i tako ga zadzao.

Edited by Vlada_79
Posted

Dosli smo do toga da imamo losiju domacu bazu od ovih ruskih polovnjaka.

4 minutes ago, Cavani said:

Dosli smo do toga da imamo losiju domacu bazu od ovih ruskih polovnjaka.

Karasjov za Zajceva, trojka. Kako to tuzno zvuci kad cujes ko te puni.

• Ha-ha 1
Posted

Veceras je Rit preokrenuo. Sjajno je igrao u odbrani, malo pao u zadnjoj, ali generalno dobra partija u odbrani, plus opasan sa linije za tri u napadu sto je nasim bekovima dalo prostora. Bilo bi lepo kad bi nam neko izvukao +- statistiku. Mislim da je kod njega ista oko 20 u plusu

• Like 9
  • Thanks 1
Posted

I od mene cestitke na pobedi, ali ovo je jako lose.

Mozda ce ova pobeda znaciti u daljem takmicenju. Mene ne zadovoljava ABA liga a pogotovo KLS. 

Ostaje pitanje kako je moguce da su bas svi stranci kod nas zakacili korona virus a ni jedan domaci igrac.

• Like 1
  • Ha-ha 3
Posted

Po meni Reath je morao mnogo ranije da udje u igru i to ne zbog napada vec zbog odbrane. Mickey je mnogo pokretniji od Nnoka i Kuzmica pa ih je i urnisao. Reath je uspeo da ga prikoci. Svaka cast Lazicu i Davidovcu na odigranoj cetvrtoj cetvrtini. Walden isto dobar. Loyd i pored pogodjenih par trojki u finisu, mi nije ostavio neki utisak.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Slavisa iz Tavankuta said:

I od mene cestitke na pobedi, ali ovo je jako lose.

Mozda ce ova pobeda znaciti u daljem takmicenju. Mene ne zadovoljava ABA liga a pogotovo KLS. 

Ostaje pitanje kako je moguce da su bas svi stranci kod nas zakacili korona virus a ni jedan domaci igrac.

Cini mi se da su oni koronu prelezali ranije.

Posted

Koliko nam još pobeda treba za top 8? Rit nas vratio u utakmicu, sa svim manama bukvalno najbolja četvorka kod nas. Mogu da zamislim da je ostao i Džoni, pa da se njih dvojica dopunjuju, ovako smo osuđeni da gledamo Kuridžu. 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, kokodakalo said:

Veceras je Rit preokrenuo. Sjajno je igrao u odbrani, malo pao u zadnjoj, ali generalno dobra partija u odbrani, plus opasan sa linije za tri u napadu sto je nasim bekovima dalo prostora. Bilo bi lepo kad bi nam neko izvukao +- statistiku. Mislim da je kod njega ista oko 20 u plusu

Bas htedoh ovo da napisem, Rit je heroj iz senke, uz Davidovca i Lojda protagoniste. Laziceva dobra sekvenca kad ss lomilo

• Like 2