Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Just now, Takeshi_Kovacs said:

a cija je krivica sto je tim disfunkcionalan?

tog divljaka ili mozda strucnog staba?

I jedno i drugo.Moze taj divljak da ima ludu glavu npr.Al veca krivica je strucnog staba sto uopste dozvoli da dodje do toga i sto dovede tog igraca.

 

Msm djurase nemam ja problema sa divljacima sta vise pozeleo bih da imamo vise njih nego razne Lazice i Kuzmice.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Losmi17 said:

Fora je sto nas djoni ne moze to. Posto je jasna aluzija.

On misli da moze, al realnost je drugacija.

Odradice on 2 dobra poteza, a onda slede 3 fade awaya koja lome prvi obruc.

Frustrirajuce kako ti suzevi zavrsavaju na prvom, a sa distance na drugom obrucu.

Ako bude dosao Stimac, bice razlaz na forumu, kao kad igras u skolskom basket ili fudbal, pa klinac cija je lopta ode kuci i ponese loptu.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, đubrivo. said:
automacki je kole oko linije slobodnjaka. jeb'o nam je kevaru celo drugo poluvreme. svaka čast

 

Imao sam osećaj da je Noris dan pre tekme odradio sa našim igračima zajednički trening da bi dobro uvežbali ovo njegovo školovanje sa penala.
 

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, Crni said:

Frustrirajuce kako ti suzevi zavrsavaju na prvom, a sa distance na drugom obrucu.

Ako bude dosao Stimac, bice razlaz na forumu, kao kad igras u skolskom basket ili fudbal, pa klinac cija je lopta ode kuci i ponese loptu.

Ako dodje Stimac, katanac na sezonu.

Al nekako odbijam da poverujem da je i radonja toliko flipnuo.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, berti said:

Gledam sinoc snimke sa pubom Arenom, nadglasavanjem himne, ludnicom na terenu i tribinama. Kako to sada daleko i nedostizno deluje.

I da, bolje i ovakav JOB nego Stimac. Job-a barem mogu da psujem, da me nervira. Štime utice na mene kao far na zeceve u noćnom lovu. Šok i obamrlost.

ne znam zasto se JOB uopste poredi sa Stimcem.

problem sa JOBom je sto ne prihvata ulogu koju mu je Radonja namenio, da udje sa klupe, ako isporuci u redu, ako ne nazad na klupu. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, 12Laki said:

I jedno i drugo.Moze taj divljak da ima ludu glavu npr.Al veca krivica je strucnog staba sto uopste dozvoli da dodje do toga i sto dovede tog igraca.

 

Msm djurase nemam ja problema sa divljacima sta vise pozeleo bih da imamo vise njih nego razne Lazice i Kuzmice.

 

ja se s tim ne slazem...tj. ne slazem se sa ovde ustaljenom definicijom divljaka

ovde je divljak svako ko ume da trpa 1na1 ili odskace u broju suteva u odnosu na ono sto je prosecan forumas krvavih kolena zamislio

ko ima extra kvalitet i treba da uzima vise suteva

 

a kad smo vec kod broja suteva, 3 igraca sa najvise suteva kod nas su:

- loyd 12,7 po tekmi

- dzoni 8,7

- volden 7,9

rekao bih da to deluje kao fer podela, ne?

ili je ideja da vise tih suteva uzimaju stroberi i kapiten?

 

ako pricamo o efikasnosti tih istih suteva:

- loyd ima vrlo dobrih 51,6 za 2 i, za njega losih 29,8% za 3 sa 16.9ppg

- dzoni ima solidnih(za visokog) 50% za 2 i isto tako solidnih(za visokog) 32,4% za 3 sa 11,3ppg

- volden ima tankih 41,9% za 2 i odlicnih 40% za 3 sa 10,9ppg

 

te brojke deluje tu negde, u skladu sa ocekivanjima ne?

dok forumski narativ za jednog varira od najveci mamojeb ikada do prosecan privatnik, za drugog stetocina/cipelom po labrnji, a kod treceg je valjda najveci konsenzus da je ubod...kad mu se igra

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, goldberg said:

 

Ne znam sto su tu ljudi stalno gledali prolaz, bilo je bitno i ko ce sa koje pozicije da ode dalje. Ne igraju kosarku samo Barcelona, Real i CSKA (koji su te faze zavrsavali sa 8-2, 9-1 ili 10-0, maltene perfektno), meni je bilo tu bitno ko ce biti 2., ko 3., pa borba za 4. mesto. Da ne pricam o 4x4 grupama, tu bukvalno nisi imao nevazan mec.

 

Evo sad ekipa koja je rutinirala Real u Madridu ne moze da se sastavi ni protiv Barcelone ni protiv Efesa ni ranije protiv Valencie, sa Asvelom igramo egal mec.

 

Pustite vi te nerealne pobede u gostima i vodjstvo od 10 razlike protiv velikana, mi smo mozda dve neizvesne zavrsnice dobili u sezoni.

 

Asvel, Alba, Zalgiris - tri najlaksa rivala kod kuce, sva tri porazi. Uz to i Olympiacos i Fenerbahce. Od 7 pobeda, 2 su u neizvesnim zavrsnicama protiv ekipa sa kojima smo se klali od prvog do poslednjeg minuta kuci, ostalih 5: ubedljiva pobeda u Francuskoj, pobeda u Milanu, pobeda u Madridu, igranje sa Baskonijom i +18 protiv Panatinaikosa u jednom trenutku.

 

Meni ta koncepcija tima i totalno rasulo najvise i smetaju. Hall - cas igra, cas ne igra, JOB - jedan trener ga je forsirao, drugi nece da ga trpi, Loyd - raspao se u potpunosti nakon duge pauze, Colom - ne igra nista, Radanov - protagonista pa klupa, Dobric se digao, Reath nekad igra, nekad ne, Walden se trosi na pleju, potpuno rasulo.

 

I onda vidis u poslednjih 14 meceva, 3 pobede i 11 poraza, od kojih su dve pobede bile protiv protivnika koji su igrali katastrofalno. Drazi su mi i ovi porazi gde smo nesto pokazali i borili se protiv motivisanih ekipa, nego, eto, svako mora da kljucne neku pobedu, pa da li u Moskvi, Barceloni, Madridu, bice kad se najmanje nadas.

 

Nama je ostalo jos 11 meceva do kraja sezone, tu se moze dobiti jos Khimki kuci, Maccabi, Armani, Zenit i Bayern bas tesko, mozda 1 ili 2. U gostima mozda samo Alba.

 

To jeste, ali i sada je bitno s koje pozicije ideš u plejof. A i finansijski se više vrednuje svaka pobeda, što ranije kroz nagrade za svaku pojedinačnu, što sad kroz nagrade za poziciju.

 

Ali da, slažem se da već godinama potpuno lutamo i živimo od danas do sutra. Čista improvizacija. Svakako bih više voleo da vidim da imamo nekakvu ideju, pa makar to značilo par godina slabijih rezultata. Voleo bih i da se jednom pošibamo za osvajanje EC, za promenu. Ali to se neće desiti bez nekog X faktora u vidu domaćih igrača koji imaju izrazito dobar odnos cena-kvalitet. To važi i za borbu za top 8 u EL.

 

Quote

Stalno potenciras druge klubove u ABA, pretendente na tron i koristis ih kao neki argument koji je suprotstavljen mojim pogledima na stvar. A zapravo, oni idu u prilog moje teze, sta vise, opstepoznate cinjenice, da je KKCZ u periodu pod Covicem uspela, posle par neuspeha, da se profilise u lidera regiona, sa 4 titule u poslednjih 5 sezona. Ja to ne sporim Covicu, to je fakat. Prvi je u selu. Pa ako razmisljamo u tim uskim okvirima, Covic je bio i ostao najbolje resenje, gledano iz ugla navijaca kojeg samo uspeh zanima, ne zadrzavajuci se na moralnim i polulegalnim akcijama koje to prate i koje su na tragu maksime "cilj opravdava sredstvo". Problem je prelazak na visi rang takmicenja, tj. EL o cemu sam nasiroko pisao.

 

@madafaka73, koristio sam ih kao argument u vezi s dodelom/dobijanjem licence. Da je do rezultata, Zvezda bi već imala dvogodišnju licencu. Ali timovi kao što je Zenit, Asvel i sl. su najbolji pokazatelj šta je glavni kriterijum za to. E, sad, koja je veza s drugim ABA ligašima? Žalgiris je nešto najpribližnije nama, ali iako je Litvanija malo tržište, Žalgiris je suvereni vladar u zemlji i jedini pretendent za EL. U ABA ligi je drugačije i malo će teže biti da se Đorđi odluči da da licencu klubu koji nije finansijski stabilan, posebno ako to znači da će na neki način zatvroriti vrata/okrenuti protiv sebe još tri tima približnog kvaliteta iz tri države. Ne vidim šta EL može time da dobije. 

 

Ne zaboravi da osim toga što deli tržište sa svim tim košarkaškim klubovima, čak i FKCZ je na neki način konkurencija KKCZ. Videli smo svi kako izgleda poseta na utakmicama kada se igra paralelno EL i LŠ ili Liga Evrope. A to se često odražava i na TV gledanost. Da se vratim na paralelu s Litvanijom, zamisli da u BG-u umesto Zvezde i Partizana postoji samo jedan klub i da nam je košarka sport broj 1 kao njima, koliko bi taj klub imao više potencijala. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Inače, Cole je sinoć Dobriću dao cela 2 poena - sa poludistance, nakon pika na desnoj strani. Holu je dao 2, u tranziciji je dao 2, Noku je dao 2 kada ga je preuzeo na piku (prvo ga je čuvao Volden), 2 je dao kada smo morali da ga fauliramo na 5 sekundi do kraja i -1. Ostatak od 12 poena je dao kada ga je Volden čuvao. Ako nešto slučajno nisam propustio, pored Kolova 2 poena, jedini put kada smo primili poene preko Dobrića je bila ona duga dvojka Hauarda na samom isteku napada, kada je jedva stigao da izbaci loptu na vreme.

 

I posle Bara smo čitali kako je ispadao i kako ga je uništio Vajthed, a on ga jednom probio, Dobrić ga faulirao na obruču i Vajthed dao 1 od 2 bacanja i to je jedini poen koji su bekovi Mornara dali preko njega. Elem, možda ne bi bilo loše prebaciti fokus na neke druge igrače čija odbrana se proglašava odličnom, pa čak i vrhunskom, a ispadaju kao iz voza 1 na 1, overhelpuju ostavljajući svoje igrače same na šutu, zaglavljuju se u blokovima itd. 

  • Like 11
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

@Guru

ako misliš na mene, lepo sam napisao da nisam u fazonu da optužujem dobrića, odigrao je fantastičnu utakmicu u napadu, samo sam rekao da je u odbrani to stari dobri dobrić. 

 

nije ni bitno koliko je ko direktno poena dao kome, dobrić ionako pola svog odbrambenog bivstvovanja imitira neki polu-presing stavom a pola čuva prostor i likove koji ćoškare. samo sam rekao da sam video istog onog dobrića u odbrani kojeg znam godinama a ne onog kojeg ste mi opisivali u dve prethodne tekme.

 

dok god igra relativno približno onom sinoć u napadu, nema frke za njegovu odbranu, nije nikakva šteta ukupno.

Link to comment
Share on other sites

JOB je očigledno imao dil sa Obradovićem da dolazi kao nosioc, igra u udarnoj petorci i mlati ozbiljnu minutažu.

Sa te strane ga donekle i razumem ali naravno da se od profesionalnog igrača očekuje da ne mora mnogo da mu se objašnjava čija je zadnja, posebno nakon smene trenera i ako njegovi minuti ili stil igre nanose štetu konceptu koji tim gura.

Ta njegova reakcija nakon povlačenja iz igre je u rangu Karmela koji je tek u svojoj 35-oj pristao na ugovor koji mu ne garantuje startnu petorku. Tu sreće nema i verovatno ga ne vraćamo u rotaciju jer sujetna je to glava a od Radonje je teško očekivati neki kompromis. Čoki će kao po starom ciganjskom običaju na kraju sezone slikovito pojasniti kako smo volšebnom managerskom akrobatikom ipak ušparali neku crkavicu na O'Brajantovom kvazi-šilbovanju (prim.aut. ...mekelovanju).

Kuz je protiv Asvela pokazao veću agilnost i fino se šibao sa bratom Mustafom što pokazuju i 4 slobodna bacanja. Unazad je 4 slobodna bacanja skupio na ukupno 7 EL utakmica. Naravno to nije samo njegov problem, ali ako je nešto sada već standard u njegovoj igri to je da će nastaviti u serijama da maši zicere i ispušta lopte iz ruku i bez vidnog kontakta. 

I Hallov problem sa ekstremno malim brojem dosuđenih bacanja (5 na 13 EL tekmi) je upravo protiv Asvela bio transparentan a neko je to ovde lepo opisao. Mislim da nikada u EL u pozicionom napadu nije driblingom probio spoljnu liniju bez bloka ili greške odbrane u nekom sviču. Sinoć je dobio par dobrih blokova od Nnoka i jedan od Kuza i dva puta kada je prošao i imao inerciju, umesto da završi dribling i krene u dvokorak on uspori...dodatno tapne...nema samopouzdanje da naskoči za dva i onda to izgleda prilično nelagodno. 

Nažalost kada ode do kraja, što je retko ako nije polukontra ili neka livada, imam osećaj da zažmuri kada mu skoče u blok i veoma mali procenat uspešnosti ima na obruču. Paralela sa Woldenom koji je sinoć u kontri sa Lojdom dobio onaj pas o-parket i u kontaktu oduvao centra uz faul-koš. Mora do kraja da se ide...pogleda te i sreća nekad. Ovako je pročitan kao haiku već nakon par napada.

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Takeshi_Kovacs said:

u principu se slazem sa hall pre koloma

uz osvrt za ovo boldovano da to nije jedna mala kritika

to je zapravo i glavni(veliki) problem sa hallom

ne baca on pas spolja zato sto to najvise voli, vec zato sto druge dve opcije jednostavno nema u repertoaru

na obrucu je gori od fc3, a ni poludistanca mu nije neki forte

 

opet, na defanzivnoj strani donosi solidnu pricu, cini se da ukupno moze da bude plus igrac i uopste mi nije jasna ova igranka sa njim

prvo je sklonjen 100%, onda ulazi po 2min, onda ga opet nigde nema, pa sinoc udje i odigra u cugu 15min

bas lici na potpuno lutanje, mislio sam da ce do sad radonja da presece sta je ciniti sa tom pozicijom

 

Ma ima. Naravno, nije to sad na nekom strašno visoko nivojju, ali videli smo ga i pogađati sa poludistance, izavršavati na obruču. Manjak samopouzdanja je verovatno glavni razlog zašto pribegava opciji koja mu je nekako "najbliža". Ali kakogod okreneš, i da je slab u završavanju i šutu sa poludistance, opet mora to da radi kad mus e otvori prilika, jer je jednodimenzionalnog igrača najlakše braniti.

 

Defanzivno je juče bilo dobro. Ali ja još uvek nisam miran po tom pitanju, pošto mi se čini da vidim neke stvari, koje se ne primete baš na prvu. Vezane pre svega za lateralne kretnje i rad nogu u odbrani. Kad pogledađ Lazića kako se kreče recimo, ili nekog drugog defanzivnog specijalca. Oni "glide-uju" po parketu. Hall se kreče kao kad iskusni moleri kreče nešto visoko, pa im se ne silazi sa one njihove lojtre na preklapanje, nego se pomeraju zajedno sa njom (slično je bilo recimo kod Dobrića ranije, a nisad nije skrzo ispravio to). I kad se kreče nazad težište ima visoko i stalno je na rubu toga da padne na dupe.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, Guru said:

Inače, Cole je sinoć Dobriću dao cela 2 poena - sa poludistance, nakon pika na desnoj strani. Holu je dao 2, u tranziciji je dao 2, Noku je dao 2 kada ga je preuzeo na piku (prvo ga je čuvao Volden), 2 je dao kada smo morali da ga fauliramo na 5 sekundi do kraja i -1. Ostatak od 12 poena je dao kada ga je Volden čuvao. Ako nešto slučajno nisam propustio, pored Kolova 2 poena, jedini put kada smo primili poene preko Dobrića je bila ona duga dvojka Hauarda na samom isteku napada, kada je jedva stigao da izbaci loptu na vreme.

 

I posle Bara smo čitali kako je ispadao i kako ga je uništio Vajthed, a on ga jednom probio, Dobrić ga faulirao na obruču i Vajthed dao 1 od 2 bacanja i to je jedini poen koji su bekovi Mornara dali preko njega. Elem, možda ne bi bilo loše prebaciti fokus na neke druge igrače čija odbrana se proglašava odličnom, pa čak i vrhunskom, a ispadaju kao iz voza 1 na 1, overhelpuju ostavljajući svoje igrače same na šutu, zaglavljuju se u blokovima itd. 

 

Dobro je, znači nisam lud 😅

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Dobro je, znači nisam lud 😅

 

pa dobrić ispada kao iz voza 1na1 što bi rek'o guru ali statistika ne računa kada ti sve vreme braniš prostor i igraš strašilo a pokriva te neko iza.

tako i trae young možda primi po 5 poena od direktnog protivnika.

Edited by đubrivo.
Link to comment
Share on other sites

@Guru Odlična mini analiza. Inače, Volden je po statistici bio naš najkorisniji igrač sa 17 pts, 2 reb, 3 ast, 22 pir, ispada da je porobio a primili smo možda i ključne poene preko njega u 4/4 kada se lomilo.

 

Što se tiče tih 12 poena Kolea preko Voldena, neposredno je kriv za jedan ulaz kada ga je pustio/ispratio pogledom a niko nije preuzeo za 2+1, kao i za jedan šut za tri kada ga je ostavio potpuno samog. Preostalih 6 poena, Kol je dao iz pik igre sa Folom, koji su zajednički veoma loše branili Volden i Noko pa se propusti ne mogu pripisati samo Voldenu jer znamo da u odbrani od pika mora da učestvuje cela petorka. Svejedno, može se reći da je loše odigrao odbranu u tim situacijama u 4/4 jer je bio nedovoljno agresivan kao i Lojd, npr. u većem delu utakmice. 

 

U čuvenoj Radonjinoj trećoj četvrtini smo odigrali odličnu timsku odbranu sa samo 12 primljenih poena, dakle može se kad se hoće. 

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Takeshi_Kovacs said:

 

 

te brojke deluje tu negde, u skladu sa ocekivanjima ne?

dok forumski narativ za jednog varira od najveci mamojeb ikada do prosecan privatnik, za drugog stetocina/cipelom po labrnji, a kod treceg je valjda najveci konsenzus da je ubod...kad mu se igra

 

Dzoni moze da ima 7 racionalnih suteva, npr, 3 iz pnpop-a, 3 na niskom postu kada ide do obruca, 1 na isteku napada kakav god i ako uz to ima ona dva njegova fadeawaya, to je odmah potop, gasi klub, teraj ga u lepu materinu, salji na klupu.

Fazon, dzaba sve ostalo, kad je prosuo mleko posle toga.

 

A svaki njegov fadeaway je racionalniji od bilo cega sto Lazic pokusa osim spot up suta, bez driblinga. Pogodice i Lazic onaj flouter svake prestupne godine ili sut iz driblinga, ali ce isto pogoditi i Dzoni fadeaway u vecem procentu nego kapiten obicne suteve uz tapkanje lopte.

Kuridza promasuje zicere, Kuzmicu ispadaju lopte iz ruku, Lazic ne zna da dribla loptu, Davidovac ne zna gde se nalazi, Kolom zaboravio kosarku posle pocetnih utakmica, ali Dzoni divljak i privatnik zbog par suteva van sablona po utakmici.

 

Sta je bilo van terena i zbog cega tacno suspenzija, ne znam, ali ako najurimo drugog ili treceg najboljeg igraca u timu, zbog Stimca, ne verujem da cu pogledati neku utakmicu do kraja EL. 

 

Krvavokolenasa imamo dovoljno, treba neko i sa talentom za davanje koseva. Postoji i kod njega odgovornost, da se uklopi u sistem, ali ne moze se biti zadrt. Ni on, ni strucni stab.

  • Like 10
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, đubrivo. said:

 

pa dobrić ispada kao iz voza 1na1 što bi rek'o guru ali statistika ne računa kada ti sve vreme braniš prostor i igraš strašilo a pokriva te neko iza.

tako i trae young možda primi po 5 poena od direktnog protivnika.

Zabetonirao si se u stav oko Dobrica i ne mrdas. Tvoje misljenje je da on igra losu odbranu samo zato sto je agresivan Jaka Blazic style i takvo razmisljanje je pogresno u startu.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, đubrivo. said:

@Guru

ako misliš na mene, lepo sam napisao da nisam u fazonu da optužujem dobrića, odigrao je fantastičnu utakmicu u napadu, samo sam rekao da je u odbrani to stari dobri dobrić. 

 

nije ni bitno koliko je ko direktno poena dao kome, dobrić ionako pola svog odbrambenog bivstvovanja imitira neki polu-presing stavom a pola čuva prostor i likove koji ćoškare. samo sam rekao da sam video istog onog dobrića u odbrani kojeg znam godinama a ne onog kojeg ste mi opisivali u dve prethodne tekme.

 

dok god igra relativno približno onom sinoć u napadu, nema frke za njegovu odbranu, nije nikakva šteta ukupno.

 

Pa i da si u fazonu da ga optužuješ, ne bi imao za šta. 😛 Poene nismo primali preko njega ni direktno, ni indirektno, a pregledao sam ih sve. To što ga je Cole jednom poslao po burek ne može biti dokaz da on generalno nije popravio odbranu. Povodom toga:

 

Prošle sezone je Dobrić ball handler-ima u P&R dozvoljavao 1.023 poena po posedu, 44.6% šuta iz igre i ranking mu je bio "poor".

 

Ove sezone im dozvoljava 0.646 poena po posedu, 27.7% šuta iz igre i ranking mu je "very good".

 

Tome dodaš i da je od početka sezone primio ukupno 3 poena u izolacijama (mada su ga na taj način retko napadali) i to napravivši dva faula, inače mu još nisu dali koš iz igre - ranking "excellent", kada brani uručenja 0.5 poena po posedu - ranking isto "excellent".

 

Znači to je kada ne brani prostor i likove koji ćoškare... Naravno da će i sada povremeno ispasti, možda dođe i neka utakmica gde mu neće odgovarati matchup pa ga neko natrpa, al' to se dešava i vrhunskim defanzivcima, što Dobrić svakako nije. Poenta je da je napredak ove sezone evidentan, da ne ispada više na svaku fintu, da ga ne lome promenama ritma i pravca, da se značajno manje zaleće i kocka u pokušajima da ukrade loptu, bolje izlazi na kraj sa blokovima na lopti itd. 

 

I generalno imam utisak da se ovde često i kritikuje i hvali po default-u, Dobrić = kanta u odbrani, Volden = vrhunski defanzivac, nije tačno ni jedno ni drugo.

 

 

  • Like 14
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

ne treba se zaljudjivati da u ovoj konstalaciji, (gde necu ni komentarisati koliko lose imamo visoke), gde na kecu igramo 30 minuta sa igracem koji je 2/1, i po 5 minuta sa igracem koji je nespremen i koji nicim ne doprinosi i sa 5 minuta sa igracem koji iz nekog razloga se ne dojmi raari, iako je manje los od ovog prvog..

missim u abi ce se zadrzati jedno od prva dva mesta, al tesko da bi u plej ofu dosli do titule...

i da ga jebem ne moguce da ne moze bas nista da se iskopa za 100-150k da odigra na kecu naredna 3-4 meseca, a sa druge strane trose se pare na razno razne polupance u fmp-u..

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Del Piero said:

Tacno, to su neki prvi utisci o igracima koji se tesko menjaju. Waldenova odbrana se neretko dize u nebesa, a on je svako malo u problemu sa faulovima i tesko je naci blok u koji se nije zakucao.

 

Ili se teško menjaju prvi utisci, ili se menjaju prečesto, na osnovu zadnje odigrane utakmice (takozvani "recency bias"). Između nema.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...