Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Čvarkov said:

Nezvanični injury report za večeras. :classic_sleep:

oie-Eb-Yf-Mp-PEgjf-N.jpg

Hal je krava muzara 🤣

38 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

Nije istina

i Laki se obradovao njihovom pleju onoliko

poskocilo mu srce, skoro kao kad prof dr Mozli napravi faul u napadu, a sudija odmahuje da se igra nastavi.

Posted (edited)
1 hour ago, Takeshi_Kovacs said:

nije istina

i laki se obradovao njihovom pleju onoliko

poskocilo mu srce skoro kao kad prof.dr. mozli napravi faul u napadu a sudija odmahuje da se igra nastavi

Zezamo se mi možda ovde ali to stvarno nisu čista posla, Mozli prvu ličnu skoro uvek napravi tek u 4/4, da l' se malo umori pa dodje do opuštanja ili šta već.

Au, tek sad sam video ovaj podatak da Valensija ima 0:6 protiv nas. Eto njima večeras prilike za prvu pobedu pravo niotkuda. 

Opraće nas večeras, nismo ni svesni.

Edited by K.Dot
Posted

el na supernovoj ne moze da se gleda zvezda u el?

iam kds i tu imam sve arene i sk-ove, al je taj kds sad kupila supernova, i od 1. februara, krecu njihovi kanali..

em skuplje em nema sk-ova.. jebo im ja mater u picku da im jebao bas, onako preventivno..

Posted

Ni u BiH korisnici više nemaju Arene i SK kanale kod istog provajdera. Ili jedno ili drugo. United Group i Telekom Srbije danima se svađaju preko medija.

Ništa, jurimo strimove.

Posted

Ja imam SBB i tu gledam SK. Arene gledam na ArenaCloud (besplatno) i na kliktv.rs (oko 200 RSD nedeljno - boli me sto dajem pare onom majmunu ali sta da radim...)

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Kooineeperk said:

Veceras, Colom, double-double. 

Imam neki osecaj da ce biti izjednaceno i da ce odluciti kome bude bolje isao sut. 

koji bre egal, pola tima nam fali a pola rovito.. i ne pravi off, dok ne resimo ovo pitanje iznad 🙃

Edited by n4l1m
Posted
18 minutes ago, n4l1m said:

moram jos malo u off i jedno glumpavo pitanje..

ako se izabere ovaj u sredini paket imaju se sve arene i dobiju se dva stb-a... dal za treci tv isto treba stb il moze na njemu da se gledaju kanali al bez digitalne obrade signala elte?

https://mojasupernova.rs/Privatni/Televizija

Za svaki TV ti treba ili stb ili kartica. Nema više otključanih kanala. Što ne uzmeš i net preko njih, ako si ograničen na supernovu, imaš pakete sa 3 uređaja?

Ja imam mrtvu supernovu i uzimao sam eon sport paket za 800din mesečno zbog SK dok mi kolega nije dao svoj nalog pa sad gledam preko kompa, odnosno povezao sam komp sa TV-om preko hdmi i napravio extended desktop. Eon sport radi na svakom netu i ima aplikacija za LG i samsung TV.

Posted
5 minutes ago, Knipex said:

Za svaki TV ti treba ili stb ili kartica. Nema više otključanih kanala. Što ne uzmeš i net preko njih, ako si ograničen na supernovu, imaš pakete sa 3 uređaja?

Ja imam mrtvu supernovu i uzimao sam eon sport paket za 800din mesečno zbog SK dok mi kolega nije dao svoj nalog pa sad gledam preko kompa, odnosno povezao sam komp sa TV-om preko hdmi i napravio extended desktop. Eon sport radi na svakom netu i ima aplikacija za LG i samsung TV.

koliko ja vidim nema..

ima sa 2 uredjaja (arena paket) za 1600 i 2 uredjaja (arena + hbo+xxx) za 2k.. s tim sto imas ospciju da doplatis za jos jedan stb..

a stos tice neta vezan sam vamo ugovorom za lokalnog konja, dal jos godinu dana ako ne i jace..

naci nema vise da se gledaju kanali bez te kartice/stb-a?

posto trenutno preko ovog kds-a, na 2 tv-a ide slika preko "antenskog" a samo kod mene je resevir koji sam uzeo zbog dodatnih kanala arene i sk-a..

Posted (edited)
29 minutes ago, Kooineeperk said:

Veceras, Colom, double-double. 

Deset cevapa i deset krofni posle tekme.

Edited by Cavani
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)
9 minutes ago, n4l1m said:

koliko ja vidim nema..

ima sa 2 uredjaja (arena paket) za 1600 i 2 uredjaja (arena + hbo+xxx) za 2k.. s tim sto imas ospciju da doplatis za jos jedan stb..

a stos tice neta vezan sam vamo ugovorom za lokalnog konja, dal jos godinu dana ako ne i jace..

naci nema vise da se gledaju kanali bez te kartice/stb-a?

posto trenutno preko ovog kds-a, na 2 tv-a ide slika preko "antenskog" a samo kod mene je resevir koji sam uzeo zbog dodatnih kanala arene i sk-a..

Ako uzimaš samo TV onda ti sleduju 2 ali mislim da možeš i treći uz doplatu. Zato sam ti i rekao da uzmeš sa netom.

Preko antenskog (koaksialnog) će ti ići i dalje sami ćeš ga priključiti ili u stb pa iz njega u tv ili direkt u tv ako u tv staviš karticu. Signal se dekodira pomoću kartica koje se nalaze u stb ili tv. Nema više analognog signala.

Edited by Knipex
Posted
24 minutes ago, Knipex said:

Ako uzimaš samo TV onda ti sleduju 2 ali mislim da možeš i treći uz doplatu. Zato sam ti i rekao da uzmeš sa netom.

Preko antenskog (koaksialnog) će ti ići i dalje sami ćeš ga priključiti ili u stb pa iz njega u tv ili direkt u tv ako u tv staviš karticu. Signal se dekodira pomoću kartica koje se nalaze u stb ili tv. Nema više analognog signala.

al kakve veze ima net sa tim? treci stb se svakako uzima uz doplatu..

Posted

Posto ovo necemo okrenuti, pisem pre kraja.

Doduse, u neka srecnija vremena bismo ovo dobili ladnjaka 10 razlike. Nismo tim, lose smo utrenirani. Igraci prave nenormalne greske za ovaj nivo takmicenja.

Takodje je tesko igrati bez prvog beka, centra i sa nejasnom situacijom na pleju.

Lazic i Kuzmic su kosarkaski otpad, prosto se moraju skrajnuti.

Situacija mora sto pre da se iskristalise, kako bi se povezali redovi, narocito sto ce naredni period biti jako ruzan, narocito u EL.

• Like 1