Borca Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 38 minutes ago, VukVule1988 said: Trazimo pleja, kum pozeleo dobro vece na srpskom... 🤔😟😱 Mozda je stranac ali su mu odmah sredili pasos domaci pa onda moze i pozdrav na Srpskom 🙂 1
VISOKOLETAC Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 3 minutes ago, Markoss said: A da nije mozda decko s Gonzage? Ili Markovic? 🙂 Svi razmisljaju, a Kum je samo rekao dobro vece 🙂
L' Imperatore Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 5 minutes ago, Markoss said: A da nije mozda decko s Gonzage? Nnoko, Kuzmić, O'Bryant sa sve večom ulogom na 5... Neznam gde bi ga
Delija Zabalj Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Nadam se kvalitetnom resenju na poziciji plejmejkera .
Avodžobi Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Ako je srpski igrač, a plej... Onda želimo da zadržimo Hola, a da taj igrač bude treći. 2
Filbi Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 3 minutes ago, Delija Zabalj said: Nadam se kvalitetnom resenju na poziciji plejmejkera . Na poziciji "usao umesto Rebica"
Born Ready Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Ne vidim poentu menjanja Hola bilo kojim trenutno dostupnim srpskim plejom jer svakako neće biti upgrade, nadam se da je neko strano rešenje preko bare, ako je uopšte plej u pitanju. Bilo bi idealno potpisati nekog mlađeg igrača iz USA ili nekog koji je skoro stigao u Evropu bar na ovu i sledeću sezonu, pa bismo onda uz neke domaće igrače koji se sad fosiraju + Noko i možda još neko od sadašnjih stranaca imali solidan kostur za 2021/22. Iako je naravno rano da mi kao navijači sad razmišljamo o tome, za klub svakako nije. 1
Avodžobi Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 4 minutes ago, Born Ready said: Ne vidim poentu menjanja Hola bilo kojim trenutno dostupnim srpskim plejom jer svakako neće biti upgrade, nadam se da je neko strano rešenje preko bare, ako je uopšte plej u pitanju. Bilo bi idealno potpisati nekog mlađeg igrača iz USA ili nekog koji je skoro stigao u Evropu bar na ovu i sledeću sezonu, pa bismo onda uz neke domaće igrače koji se sad fosiraju + Noko i možda još neko od sadašnjih stranaca imali solidan kostur za 2021/22. Iako je naravno rano da mi kao navijači sad razmišljamo o tome, za klub svakako nije. Slažem se u potpunosti, imamo Hendsa u FMP-u, on je NBA materijal ako mu barem malo klikne. Ja Hola ne znam ni da li bih menjao uopšte, nismo ga ni videli kod DR.
mmajstor Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 36 minutes ago, pavijan2 said: Lazarević? Metodom eliminacije dodjosmo do njega.... nema drugog srpskog beka. Jedino ako je onaj centar iz Visnjicke banje.
forumko topic Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Nezgodno je spavati sa šlemom. Da skinemo bar do sutra. Večeras izgleda ništa novo.
Wingwalker Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 (edited) kakvo spavanje...živ nisam? Edited January 8, 2021 by Wingwalker 1 1
Kankkunen Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Nema više prelazaka između ABA timova, to je završeno juče u 24:00. 1
Nate Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 3 minutes ago, Kankkunen said: Nema više prelazaka između ABA timova, to je završeno juče u 24:00. Nije stigao faks na vreme
Dzabe smo krecili Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 2 minutes ago, John Dies at the End said: kako vam ne dosadi 😴 Hvala Ostoja 😴
Mili Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 13 minutes ago, Grunf said: Rokada Petrušev - Kuzmić? Petrusev kod nas. Simanic Kuzmic Mega. Moje misljenje samo. Sve potpisano u 5 do 12 sinoc kad je bio krajnji rok. 1
Sector Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 23 minutes ago, HAMMER said: bilo bi vrh da je stime Prevlazan san
Recommended Posts