Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
38 minutes ago, VukVule1988 said:

Trazimo pleja, kum pozeleo dobro vece na srpskom... 🤔😟😱

Mozda je stranac ali su mu odmah sredili pasos domaci pa onda moze i pozdrav na Srpskom 🙂 

• Like 1
Posted

Ne vidim poentu menjanja Hola bilo kojim trenutno dostupnim srpskim plejom jer svakako neće biti upgrade, nadam se da je neko strano rešenje preko bare, ako je uopšte plej u pitanju.

Bilo bi idealno potpisati nekog mlađeg igrača iz USA ili nekog koji je skoro stigao u Evropu bar na ovu i sledeću sezonu, pa bismo onda uz neke domaće igrače koji se sad fosiraju + Noko i možda još neko od sadašnjih stranaca imali solidan kostur za 2021/22. Iako je naravno rano da mi kao navijači sad razmišljamo o tome, za klub svakako nije.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Born Ready said:

Ne vidim poentu menjanja Hola bilo kojim trenutno dostupnim srpskim plejom jer svakako neće biti upgrade, nadam se da je neko strano rešenje preko bare, ako je uopšte plej u pitanju.

Bilo bi idealno potpisati nekog mlađeg igrača iz USA ili nekog koji je skoro stigao u Evropu bar na ovu i sledeću sezonu, pa bismo onda uz neke domaće igrače koji se sad fosiraju + Noko i možda još neko od sadašnjih stranaca imali solidan kostur za 2021/22. Iako je naravno rano da mi kao navijači sad razmišljamo o tome, za klub svakako nije.

Slažem se u potpunosti, imamo Hendsa u FMP-u, on je NBA materijal ako mu barem malo klikne. Ja Hola ne znam ni da li bih menjao uopšte, nismo ga ni videli kod DR.

Posted
36 minutes ago, pavijan2 said:

Lazarević?

Metodom eliminacije dodjosmo do njega.... nema drugog srpskog beka. 

Jedino ako je onaj centar iz Visnjicke banje. 

Posted
3 minutes ago, Kankkunen said:

Nema više prelazaka između ABA timova, to je završeno juče u 24:00.

Nije stigao faks na vreme

Posted
13 minutes ago, Grunf said:

Rokada Petrušev - Kuzmić? :classic_love:

Petrusev kod nas. Simanic Kuzmic Mega.

Moje misljenje samo. Sve potpisano u 5 do 12 sinoc kad je bio krajnji rok. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...