Manu Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Moguce je i dalje da bude vracen u igru, to se nije menjalo. Za NBA je vec moguce da postoji drugacije pravilo, ne znam kako je tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Quote Crew Chief RADOVIC, SRETEN Umpire 1 PASTUSIAK, PIOTR Umpire 2 VYKLICKY, ROBERT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 3 minutes ago, Kankkunen said: Čovek za specijalne zadatke RADOVIC, SRETEN 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 @raspored Nista, daj da vidimo da li je ovako kabast roster opravdan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 2 minutes ago, Geronimo said: @raspored Nista, daj da vidimo da li je ovako kabast roster opravdan... Gde kabast, ja bi to još pojačao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Ima li neki info kada će Džoni debitovati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 1 hour ago, Crni Bombarder said: Himki - Crvena zvezda 30.10 Crvena zvezda - Krka 02.11 Asvel - Crvena zvezda ? Bajern - Crvena zvezda 06.11 Primorska - Crvena zvezda 08.11 Crvena zvezda - Real 13.11 Crvena zvezda - Split 15.11 Milano - Crvena zvezda 18.11 Barselona - Crvena zvezda 20.11 Partizan - Crvena zvezda 23.11 Crvena zvezda - Efes 26.11 Buducnost - Crvena zvezda 06.12 Pakleni novembar + Futura u decembru Užasan raspored. 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Ima li neki info kada će Džoni debitovati? Registrovan je za nas, tako da zavisi samo od Saše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) Valjda zbog ovakvog rasporeda imamo 15 kvalitetnih igraca 👌 Edit Sem Lojda ne vidim igraca koji može da ima zagarantovanih 20mpg. Edited October 27, 2020 by propolis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 1 hour ago, Manu said: Moguce je i dalje da bude vracen u igru, to se nije menjalo. Za NBA je vec moguce da postoji drugacije pravilo, ne znam kako je tamo. U NBA ako igra igrac ne moze da izvede bacanja, zavrsio je mec. Sto je neko pisao, cini mi se @Obi-Wankod krvarenja sacekaju da se zaustavi krvarenje, gledaju da ga sto prije osposobe za izvodjenje bacanja pa onda tajmaut i izvedu ga iz igre. Uopste nisam znao za ovo u Evropi ali nesto novo se naucilo👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 U Evropi je pravilo kao sto @drakon1 kaze, igrac ako je sprecen da izvede bacanje, moze da se vratitek na sledecem prekidu. U NBA je pravilo ako ograc ne izvede bacanja, nema pravo povratka na parket. Zato i postoje snimci gde Kobi sa pokidanom Ahilovom ubacuje 2 penala Dzermejn Onil sutira levom rukom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 protiv Mege bas mnogo igraca nije bilo nikakav faktor...to se najbolje vidi u +/- statistici... Rocesti i u ovom stanju je bolje resenje od Sykes-a i slicnih polovnjaka...nije na nekadasnjem nivou, vidno je izgubio na brzini al videcemo kad se malo kondiciono dovede u red hoce li biti nekog poboljsnja...ali bez obzira na to siguran je na lopti, odlican asistent i to je ono bez cega ne bi mogli da funkcinisemo...gledati Walden-a na PG-u je bilo jezivo....inace sto se njega tice odlicno se uklopio po meni...ima standardan doprinos u napadu, odbranu igra kao da mu zivot zavisi od toga...samo neka nastavi ovako i super...inace potpuno nerealno deluje da je on u Izraelu davao brdo poena posto mu je napadki skillset prilicno ogranicen... zakljucak, imamo materijala da se nosima sa svima sad je sve do trenera, ekipe i zdravlja...imam dobar osecaj za ovu sezonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) Najveći hendikep u najavi imamo ispod koša, posebno ako Obrijani Džoni ne bude u 12, jer Himkiju su igrači koji imaju minute i koji su u formi upravo visoki: Buker koji je Realu dao 22 poena, izuzetno je snažan i Jerebko sa deset NBA sezona iza sebe. Njih dvojica su jedini koji su odigrali svih 5 EL kola, Miki je odigrao dve a Monro samo jednu uz 15 poena, Šved samo protiv Makabija ali 44 minuta i postigao 32 poena sa 50% za tri...Himki je izuzetno snažan fizički, sigurno među prvih pet u EL i ako sudije dozvole oštriju igru to samo njima ide uprilog. Zaebano, kako god da okreneš sem da nas krene šut spolja...ali onako momački. Edited October 27, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 1 hour ago, propolis said: Valjda zbog ovakvog rasporeda imamo 15 kvalitetnih igraca 👌 Edit Sem Lojda ne vidim igraca koji može da ima zagarantovanih 20mpg. Kapiten : P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) Himki je sve samo ne fizicki snažan. Njihovi visoki su odlični napadači, a ispodprosecni defanzivci sem Mikija. Tima, Buker, Monro i Jerebko su smešni defanzivci i pobedicemo ih lagano ako Sved bude šutirao 1 od 12 za tri kao protiv Avtodora. Generalno su ekipa kao COL I ako ne krene sut gube sigurno, a pogotovo kad nema Jovica koji jedini zna da is kreira pozicioni napad. Edited October 27, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Ali kako si uspeo da ih uporediš sa COL? To ni u astralnoj projekciji ne bih uspeo. Imaju Monroa pod košem koji može lagano da iškoluje sve naše visoke. Njihov problem je što nemaju stretch opciju na 4, tu nešto Jerebko i može ali je smešan pokušaj da Mickey igra četvorku. Nakrcali su se na 5 bezveze, a na 4 tankoza. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orthodox89 Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Taman prilika za Borišu da zabriljira 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 27 minutes ago, propolis said: Himki je sve samo ne fizicki snažan. Njihovi visoki su odlični napadači, a ispodprosecni defanzivci sem Mikija. Tima, Buker, Monro i Jerebko su smešni defanzivci i pobedicemo ih lagano ako Sved bude šutirao 1 od 12 za tri kao protiv Avtodora. Generalno su ekipa kao COL I ako ne krene sut gube sigurno, a pogotovo kad nema Jovica koji jedini zna da is kreira pozicioni napad. uh uh uh koje preterivanje, druže da se iza ovog MI nalazi Majami Hit, ne bi bila realna ova tvoja priča, a kamoli KKCZ na gostovanju u Rusiji...sa 2 legit EL igrača od kojih je jedan rovit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 2 hours ago, Laki21 said: Užasan raspored. Registrovan je za nas, tako da zavisi samo od Saše. Koliko ja vidim nije jos registrovan ni na sajtu EL, ni na sajtu ABA Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) 24 minutes ago, Obi-Wan said: uh uh uh koje preterivanje, druže da se iza ovog MI nalazi Majami Hit, ne bi bila realna ova tvoja priča, a kamoli KKCZ na gostovanju u Rusiji...sa 2 legit EL igrača od kojih je jedan rovit.... Ko je rovit? Zavrsili prošlu tekmu regularno. To da su roviti moze biti samo neka alibi priča. Istegnuca skočnog zgloba su "najnormalnija" povreda u kosarci i tu nema da li si rovit, ili mozes da igras ili ne mozes. Roviti su igrači koji se vraćaju iz teških povreda tipa Klajburn, a videli smo kako momak kida i posle onakve povrede. Tako da to rovit posle blagog istegnuca zgloba, no way! Edit, to što sam napisao lagano ne moras bas bukvalno da shvatiš. Edited October 27, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 29 minutes ago, Chaos Is Me said: Ali kako si uspeo da ih uporediš sa COL? To ni u astralnoj projekciji ne bih uspeo. Obe ekipe žive isključivo od suta za 3. 29 minutes ago, Chaos Is Me said: Imaju Monroa pod košem koji može lagano da iškoluje sve naše visoke. Njihov problem je što nemaju stretch opciju na 4, tu nešto Jerebko i može ali je smešan pokušaj da Mickey igra četvorku. Nakrcali su se na 5 bezveze, a na 4 tankoza. Da, ali njima centri služe da bi Svedu pravili blokove i kada ovaj bas ne može da završi ide pas ka centru. Čak mi je opcija Buker bolja od Monroa, a sigurno bi mi prvi centar bio Miki u tom izboru. Da su ostavili Gila umesto Monroa bilo bi mnogo bolje. Jerbko je očajno usao u sezonu, a Miki svakako nije stretch opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Pa po toj logici i Houston Rocketsi liče na COL. 🙂 Tačno je da kod Himkija sve kreće od Shveda, ali imaju masu napadačkih opcija kad im se otvori. Protiv nas možda debituje i McCollum, jeste on privatnik ali isto sposoban da zatrpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) Svaka ekipa ima masu napadackih opcija, ali samo odabrane žive od suta za tri 😉 Edit, Mekolum je debitovao u meču protiv Avtodora. Edited October 27, 2020 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 (edited) Himki...kako god da ga okreneš ima 4 centra a mi polu-Kuza, rudara kombo-Kuridžu i red bull Terija...Džoni još nije registrovan a možda i njemu, u odnosu na volumen u kojem se pojavio, ponudimo ugovor do katoličkog Božića. Edited October 27, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 37 minutes ago, Wingwalker said: Himki...kako god da ga okreneš ima 4 centra a mi polu-Kuza, rudara kombo-Kuridžu i red bull Terija...Džoni još nije registrovan a možda i njemu, u odnosu na volumen u kojem se pojavio, ponudimo ugovor do katoličkog Božića. Što mračiš ... vidiš da je licenciran. Quote Johnny Lee O'Bryant III Ime roditelja: nn EBR: 0000120055 Datum Rođenja: 01/06/1993 Mesto rođenja: Mississippi, USA Poslednja licenca: Klub KK Crvena zvezda Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 Mislim da se možemo i te kako nositi sa njima. Makabi ih je lošom igrom svladao. Dorsey ubacio čini mi se 8 trojki i onaj Caloiaro dvije kada su stizali minus na kraju regularnog dela. Himki je ruku na srce trebao dobiti taj meč ali glupost Jerebka na kraju ih je skupio koštala. Iako bi se tu moglo diskutirati i o potencijalnim faulom nad njim. Čudi me da je Monroa zaboravio na klupi a ovaj iz dominirao u trećoj. Sve u svemu nismo bez izgleda tamo. Osokoljeni pobjedom protiv jedne od najboljih ako ne i najbolje ekipe u El možemo valjda pružiti dobru igru pa šta nam bog da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts