duško matić Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) Radanov mora iskoristiti ovu sezonu da se nametne, deluje mi da može da napreduje baš Edited October 11, 2020 by dulematic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 10 minutes ago, Knipex said: Voli dobric da pusti protivnika na drugom koraku i juri blokadu vise nego leba da jede 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 16 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 18 hours ago, John Terry said: Da vam ne stajem na muku, pa cu biti kratak. Zao mi Scepanovica, ne kapiram kako neko moze posle dve nedelje sezone da tera trenera. Ni malo vere i poverenja, neverovatno zaista. Ne dao nam bog slucajno da sutra u Cacku ne bude +30 za Zvezdu mislim da ce i moji da teraju trenera. Izvuce se Sale ovaj put. 7 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 6 minutes ago, dulematic said: Radanov mora iskoristiti ovu sezonu da se nametne, deluje mi da može da napreduje baš I meni se čini da pokazuje znake života. Btw baš mi je nedostajalo ovo otaljavanje posla u aba ligi kao kod Radonje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 4 minutes ago, Laki21 said: Ni opanke okvasili ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Trener, trener, trener, trener, treeeeneeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr..... 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Mučeni Kuzmić umesto da dominira na ovoj utakmici uspeo da ima indeks -2 u pobedi od 31 razlike, 95:64. Raspao se danas. Non stop se svađao sa loptom. Izgleda da mu nikako ne leže niske ekipe. Hall me oduševljava, svakom utakmicom sve više i više. Lepo je što je Obradović dao šansu svima. Možda ih trgne da krenu ozbiljno da rade. Napisao sam već na lajvu, mnogo mi se sviđa što cela ekipa grize u odbrani, nema opuštanja. Biće poraza ali sa ovakvim pristupom nikom im ništa ne može zameriti. Ako ovakva atmosfera i ekipa ne trgnu Borišu i Radanova onda ne znam šta će. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Kad Radonjic ili Sasa Obradovic biraju igrace ne treba sumnjati u njih jer dobri treneri znaju zasto ih uzimaju i zbog cega. Hall mi se bas dopada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Loyd za 15 minuta 21 poen uz samo jedan promasaj. Dobili smo ozbiljnu zvijer od igraca. Dobro je sto Obradovic trazi maksimum na svakom mecu, to je jedini put do uspjeha za ovakvu ekipu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Auu sta je to Loyd pocinio? Kakva haubica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Loyd za 15 minuta 21 poen uz samo jedan promasaj. Dobili smo ozbiljnu zvijer od igraca. Dobro je sto Obradovic trazi maksimum na svakom mecu, to je jedini put do uspjeha za ovakvu ekipu. Nadam se da nema NBA klauzulu. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 minute ago, Čvarkov said: Nadam se da nema NBA klauzulu. 😀 To je već osvojio, zašto bi se vraćao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Bravo za celokupnu ekipu. Dobili smo 30 razlike Borac u trenutku kada su sigurno 'leteli visoko" nakon trijumfa u prvom kolu. Dominantna odbrana, sjajan protok lopte i prakticno stalno otvoren sut za tri rezultira visokim procentima. Nema sta, ovo je bilo dva nivoa iznad domacina. Borcu puno srece u nastavku ali zna se ko je gazda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Tipična dosadna ABA tekma, što sam ja lično dugo čekao i sa zadovoljstvom odgledao, pogotovo 4/4 sa Borišom i Radanovim. Pohvale za Sašu i sve igrače, osim standardno Lazića, neočekivano zbunjenog Kuzmu i DavidOvca, koji već malo počinje da me brine, uz nadu da će naći štimung kad bude najpotrebnije. ALI - gde je Teri?! (da, video sam ga, opet van terena i iza stakla s maskom) Očekivao sam da će da uđe danas bar na 5min pred kraj. Sad se osećam kao isprošena mlada koja prvo čeka pola godine datum venčanja, pa onda verenik pomeri i taj datum jer strina iz Nemačke ne može da stigne, onda dođe korona, pa pomere venčanje na jesen, onda pomere kad prođe drugi/treći talas korone, a ovaj već prestao da se noću vraća kući... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Sve idealno za ovu vrstu utakmice i pred duplo EL kolo. Minutaža od Aleksinih 5 do Holovih 23 minuta. Lojd MWP, index 26 za 15 minuta. Bilo bi idealno da je Teri debitovao ali uskoro će i to.Ja od Kuza tek u drugom delu očekujem da ima konstantnije partije, ipak je veliku pauzu imao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 7 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 hour ago, dulematic said: Radanov mora iskoristiti ovu sezonu da se nametne, deluje mi da može da napreduje baš sa dolaskom rocha, ispada is rotacije.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Биће и успона и падова, дуга је сезона али волим када видим да један човјек овако посвећен послу као Сале Обрадовић, пренесе то на екипу. Тачно знаш да су лимити ове екипе онакви како Човић буде пратио ростером. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) Kako igraju pre ce iz rotacije ispasti kapiten i davidovac Edited October 11, 2020 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) Ja imam velika ocekivanja od Radanova. On meni izgleda mnogo kosarkaski potkovanije od likova kao sto su Lazic i Dobric. Ako ispuni potencijal moze da bude nesto vise od obicnog sljakera kao sto su pomenuti saigraci. Edited October 11, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Lepo ih je Sale posložio. A što neko reče sa ovakvim igrama pre će nam kapiten iz prvih 12 nego Aleksa. Što i treba da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 DeDa jos nije ocistio pluca od one krdze pa zato ne moze jos da dodje sebi. Imamo tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Niko nije zapazio da je Aleksa igrao keca? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 hour ago, Perkos2 said: Kako igraju pre ce iz rotacije ispasti kapiten i davidovac Davidovac ispadne mozda ,ali kapiten ce igrati pa makar na jednoj nozi.Moze mu se😝 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts