Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, fancy said: Ne, obično sam oštriji prema onima koji glasaju za režim Toliko o tome. Q.E.D. 1
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, fancy said: u kome piše: Pa da druze, linkovao si JEDAN post a napisao da NIKAD nisi imao problem da priznas gresku.
fillam Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago (edited) 57 minutes ago, fancy said: Ne, obično sam oštriji prema onima koji glasaju za režim. Ispratio sam celu tu diskusiju i zaista očekivao u narednim stranicama neku vrstu izvinjenja čoveku i od tebe i od Robespierre, uprkos neslaganjima u raspravi po nekim drugim pitanjima, jer, ljudski je.. Čini se da usled ličnog animnoziteta nije uloženo zrno truda da se razume kontekst, koji je pritom bio pojašnjen nakon potpuno omanutog tumačenja napisanog. Osoba A - Ne znamo još ništa o studentskoj listi. Ne očekujem puno, osim da ne dominiraju Lompari i slične budaletine, jer onda neće dobiti moj glas. Osoba B - Svestan si da u tom slučaju glasaš za režim? Osoba A - To bi bio slučaj kad bi bilo samo dve liste na izborima. Upisi su uvezani replikama, te zaista ne bi smelo da se tumači nikako drugačije, a došli smo do toga da se osobi A imputira da bi na referendumu glasao za režim, ubacuje se u 'foldere ljudskog beščašća', itd itd. Jbg, ružno je, čak i uvredljivije od mnogih stvari za koje ljudi ovde geknu, možete vi to bolje.. Edited 11 minutes ago by fillam 3
Nicklord Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago (edited) Jel ima neki drugi moderator da se uključi ovde, ili @MetalHead? Ovde stoji crno na belo bezobrazluk moderatora. Ja mislim da je osnovna stvar za moderatora da bude funkcionalno pismen ali to ovde nije slučaj. @fancy ovde piše romane o tome kako je Eddard dobio ban za "ne seri" zbog... checks notes... Eddard mu nije odgovorio na pitanje pre 3 meseca. Da ne pričam kako su dva moderatora @fancy i @robespierre vređali forumaša zato što nisu razumeli jasan tok misli, naravno prođe sve bez ikakvih posledica. Edited 5 minutes ago by Nicklord
Recommended Posts