DameTime Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 13 minutes ago, fancy said: Svakako. Pamti sever i na forumu Da ne zaboravim, pre neki dan si napisao da ako želimo, potražimo neko virtuelno mesto bez moderacije. Tu grešiš, nije tačno da mi ne želimo moderaciju ovde - mi želimo da prihvatite svoje greške, ispravite ih*. Ako to niste u stanju da uradite, mislim da moderatorski tim treba promeniti. Smeniti demokratskim putem, drugim rečima, neka se raspišu neki forumski izbori. Nezadovoljstvo vašim radom traje godinama, izražavano je na više ili manje umerene načine, a vi se niste promenili nabolje ni za pedalj, niti očigledno imate nameru. *ajd da ne pišem u tuđe ime, dovde sam sigurna da je to poruka koju skoro svi pokušavamo da vam iskomuniciramo 22 hours ago, Nicklord said: Meni je zanimljivo koliko je sportski deo bolje moderisan a tamo ima mnogo više ljudi koji pišu i mnogo vrućih glava i više vređanja. Jako retko se desi da se neko ljuti a banovi su mnogo češći. Nije da nije bilo drame nikad ali je primetna razlika. Da, sportski deo foruma je bolje moderisan, zato što je tamo ulog dosta niži. No svi moderatori učestvuju u svim donesenim odlukama, tako da je ekipa sa sporta odgovorna i za ono što se dešava na višim spratovima. Edited 9 hours ago by DameTime 3
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, fancy said: Ma to nije bilo lično, samo ti kažem da je džabe uvek najskuplje. 🙂 Vidi, ne može da ne bude lično kad si se obratio meni. Obratio si mi se uvredljivo na moju očiglednu (dobru, lošu, najbitnije - nevinu) šalu. Pustiću da prođe bez mnogo buke i protesta s moje strane, samo znaj da bi ovako nešto bilo bar za warn, jer je u rangu obraćanja za koje je Eddard dobio 3 dana, iako nije psovka. (Ne, ne planiram da te prijavljujem). Neka prosto ostane upisano da mi se moderator* ovako obratio, pa možemo dalje u nove pobede. *pliz nemoj da mi objašnjavaš kako si bio u ulozi običnog forumaša, na topiku smo moderacije gdje nastupaš kao jedan od. 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Počinje da mi para oči što se malo malo pa provuče imate drugi forum ako vam se ovde ne sviđa; kao odgovor na svaku kritiku upućenu moderaciji. Meni se čini da ovo nije vaš forum, iako nastupate sa pozicije moći, i značkom moderatora, pa da nas usmeravate na vrata. Ne smeta nama forum, nego način na koji se donose odluke. Mislim da bi Metalni trebao da razgraniči dokle možete da idete sa ovakvom retorikom.
fancy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Hajde da ne igramo prljavo i izvrćemo stvari. 3 minutes ago, le piaf said: malo malo pa provuče imate drugi forum ako vam se ovde ne sviđa Tačnije ukoliko vam ne odgovara forum na kome: 3 hours ago, fancy said: niko ovde nema problema sa slobodom govora, niko se ne ućutkuje i nikom nije uskraćeno pravo da kaže svoje mišljenje. I tako i treba da ostane. I želite forum: 3 hours ago, fancy said: gde ličnim poznanstvima s pravim ljudima možete dobiti i neke korisničke preference, piće za društvance, roštilj za ekipicu u prirodi za vikend onda zaista postoje drugi forumi.
Malkolm Brogdon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Majkl Felps olimpijade u mentalnoj gimnastici 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, fancy said: Glede trodnevnog Eddarda - nadam se da poruka nije da želimo forum u kome se odgovaranje može svesti na "ne seri". Kome god da je odgovoreno, to jednostavno nije način, niti je način samostalno deliti po nahođenju i ideološkoj bliskost / daljini nekakvu pravu kroz takve komentare. Tipa "on je ćaci/trampovac/štagod pa je u redu reći mu ne seri". Koliko god se ja lično u životu možda i vodio tim principom (a priznajem da mi je s godinama fitilj sve kraći) to nije u redu raditi na javnom forumu. Bolje od mene znaš da postoje različiti načini da se moderira rasprava i da se ne svodi samo na "Hasan seckati". U konkretnom slučaju, jedno upozorenje Edardu ili neko opšteg tipa, kojim bi se zatražilo da se smiri ton/promeni rečnik bi odradilo posao bez ikakvih daljih rasprava, uključujući ove ovde.
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: jedno upozorenje Edardu ili neko opšteg tipa, kojim bi se zatražilo da se smiri ton/promeni rečnik Upozorenja se šalju, zašto misliš da se ne šalju? I to ne po jednom... Evo npr. pitaj našu omiljenu grobarku koliko je upozorenja dobila a koliko puta bila banovana 🙂
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 hours ago, fancy said: Jeftina si Puno moraš da daš da dođeš u grupu povlašćenih, ne želiš, trust me. Valjda je ovo moglo biti rečeno i na drugi način?
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čekaj, ti to ozbiljno?!? Aman bre nadovezao sam se na njeno zezanje čoveče, šalom na račun drugih foruma, jbt...
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Reći nekom da je jeftin, pogotovo ako ide od muškarca ka ženi, makar i u lošoj šali, je mnogo uvredljivije od "ne seri". Reportovan si za ovo, pa da vidimo da li će neko da reaguje na način komunikacije koji dolazi od moderatora, pošto si se za ad hominem napade na Tomasa očigledno izvukao. @fancy
Malkolm Brogdon Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da nije mozda Tramp birao moderaciju ovde, posto deluje kao njegov MO. Treba nam najnadobudnija osoba na planeti koja nije u stanju da udje u jednu normalnu interakciju sa forumasima bez da se podsmeva, hvata za glavu i komunicira u stilu "sad cu da vam objasnim zasto vi nemate pojma a ja sam car", da je postavimo na mesto moderatora. RFK nivo ironije.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 56 minutes ago, fancy said: Upozorenja se šalju, zašto misliš da se ne šalju? I to ne po jednom... Evo npr. pitaj našu omiljenu grobarku koliko je upozorenja dobila a koliko puta bila banovana 🙂 Ne mora sve ni da se šalje, dovoljno je napisati na temi. Automatski će svi videti i malo spustiti tona u suprotnom zna se. 1
JPM Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 20 minutes ago, Barkley#34 said: Ne mora sve ni da se šalje, dovoljno je napisati na temi. Automatski će svi videti i malo spustiti tona u suprotnom zna se. Ovo je dobar predlog, da se svima u diskusiji kaze da malo smire istu, to jest da je krenulo u losem smeru.
fancy Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Pa i to se često radi. Problem je kad nikog iz Moderacija nema online a temu zahvati požar... Onda se post festum gleda šta i kako. 1
Recommended Posts