Red Posted Thursday at 07:45 PM Posted Thursday at 07:45 PM Изгледа да не баца неколико постова горе више.
Don Dusko Posted Friday at 03:18 PM Posted Friday at 03:18 PM @MetalHead verujem da si samo pomerio reklamu i smanjio je. Sad ne spusta i ne dize ekran.A ne smeta mi toliko kod citanja.
MetalHead Posted Friday at 04:20 PM Author Posted Friday at 04:20 PM Prethodnih dana sam dosta radio na optimizaciji i gde i kako da se prikazuju, pogotovo ove sto pomeraju sadrzaj - njih sam sklonio sa mobilne verzije foruma. Dosta je nezgodno jer se ne ucitavaju reklame svaki put. Javljajte kako vam deluje a ja cu videti sta jos mogu da uradim a da bude ok i za prezivljavanje foruma. 2 4
fancy Posted yesterday at 08:04 AM Posted yesterday at 08:04 AM 15 hours ago, MetalHead said: Javljajte kako vam deluje Odlično. Puno je preglednije. Sad reklame više ne zauzimaju 3/4 ekrana kad se uđe (pa mora da se skroluje dole da bi se gledao sadržaj) već samo relativno usku traku pri vrhu.
DameTime Posted yesterday at 08:26 AM Posted yesterday at 08:26 AM Kako kome Meni se na telefonu i dalje pojavljuje ono sranje nasred ekrana, tj. zapravo je više s desne strane, nego zauzima prostor ka sredini, pa me povuče na gore ili na dole. Desktop je skroz okej meni, nema više onih iskačućih čuda koja je nemoguće isključiti.
fancy Posted yesterday at 08:57 AM Posted yesterday at 08:57 AM 29 minutes ago, DameTime said: Meni se na telefonu i dalje pojavljuje ono sranje nasred ekrana Ma uvek može gore, zamisli ono drugo sranje da ti stalno iskače iz frižidera 1
Don Dusko Posted yesterday at 09:14 AM Posted yesterday at 09:14 AM 15 minutes ago, fancy said: Ma uvek može gore, zamisli ono drugo sranje da ti stalno iskače iz frižidera Ajoj razbio bih monitor. 1
Kooineeperk Posted yesterday at 10:10 AM Posted yesterday at 10:10 AM 53 minutes ago, Don Dusko said: 1 hour ago, fancy said: Ma uvek može gore, zamisli ono drugo sranje da ti stalno iskače iz frižidera Ajoj razbio bih monitor. Ladno ti frizider ima monitor?! Kako bese onaj mim, "ja bogata a ti govno" 😄 1
fancy Posted yesterday at 10:58 AM Posted yesterday at 10:58 AM 47 minutes ago, Kooineeperk said: Ladno ti frizider ima monitor?! Dule banuje tako što izabere opciju "zamrzivač"
freethrow Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Je l moguće da je hosting foruma toliko skup da 2025 moram da jurim popup reklame po ekranu? Je l mogu da pomognem? 2
Eddard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 9 hours ago, Kooineeperk said: Ladno ti frizider ima monitor?! Khm... 😇 1
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 2 minutes ago, Eddard said: Khm... 😇 To sigurno ima u Nemačkoj 😝 Edited 17 hours ago by DameTime
Eddard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, DameTime said: To sigurno ima u Nemačkoj :P Ima kod mene kući 😂
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 2 minutes ago, Eddard said: Ima kod mene kući 😂 Pretpostavila sam na osnovu prvog komentara, zato i kažem:D P.S. @MetalHead, ponovo mi ekscesivno nudite da kupim patike i torbe... 🥺 Edited 17 hours ago by DameTime 1
fancy Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 20 minutes ago, Eddard said: Ima kod mene kući 😂 Ne moraš ništa da kažeš, crći ćemo sami...
Eddard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 minute ago, fancy said: Ne moraš ništa da kažeš, crći ćemo sami... Nema zašto, najobičniji bullshit, ne služi ničemu. Glorified photo frame. 1
Recommended Posts