Clash Posted February 26 Posted February 26 17 hours ago, Drug Crni said: Uspeo sam da se ulogujem nakon cirka 36h Sama sam ti takva moja Slavice. I onda se pitaju zašto Vojvodina ovo, zašto ono. Dok se vi logujete kako hoćete mi prc. Di su naši logovanja? 1
DameTime Posted March 6 Posted March 6 2 hours ago, Red said: Kako da postavim YouTube video, a da ne nalepim samo link? Hej, ako sam dobro razumela tvoje pitanje. Kada paste-uješ link ovde, sačekaj par sekundi pre nego što stisneš ljubičasto dugme dole desno, jer forumu treba vremena da embedd-uje link. Ako neće da ga embedd-uje, to je zato što YT iz nekog razloga ne dozvoljava. Primer kako treba da izgleda: Spoiler 1
Red Posted March 6 Posted March 6 Hvala ti! Uspeo sam na kompu, ali na fonu neće iz nekog razloga... 1
Radoye Posted March 6 Posted March 6 Isto pazi da ti je redovan a ne skraceni link (www.youtube.com a ne youtu.be) 1
Drug Crni Posted March 7 Posted March 7 Opet šteka forum? Deset minuta mi treba da pogledam notifikacije i otvorim dve strane
uvrnuto Posted March 7 Posted March 7 Zbog podrške studentima i poziva na štrajk, danas su sve teme zaključane, sem Vox Populi i teme o studentskim protestima. Pumpaj! 1
Drug Crni Posted March 11 Posted March 11 Prvi put mi je malopre ponuđeno da instaliram Vox. Jel postoji app u Google prodavnici?
Eddard Posted March 11 Posted March 11 To nije aplikacija, već Install Webpage Popup. Praktično zaseban browser u kojem se otvara samo Vox. Nudi i na nekim drugim stranicama. Bullshit. 1
Stiletto Posted March 13 Posted March 13 Forum cirka sat vremena bio rikavela, sad izgleda došao sebi.
JPM Posted March 13 Posted March 13 10 minutes ago, mrd said: Ko je ukinuo smajlije. Kako sada da se smejem? 😄
DameTime Posted March 14 Posted March 14 Sad sam došla da to napišem, bravo za uvođenje novih reakcija! @MetalHead & co 1
Div Posted March 26 Posted March 26 (edited) Radi bržeg logovanja imam na kompu upamćen link za logovanje na forum. Dosad je ikonica na Bookmarks liniji bila stilizovani znak foruma, jutros vidim ovako: prva sleva je ikonica za forum, takve su i mnoge druge pa mi ne pomaže mnogo. Ima li rešenja, mislim da je do nekog podešavanja Foruma. edit: Kad otvorim novu stranicu u Chrome onda među ponuđenim vidim ikonicu foruma: Edited March 26 by Div
Don Dusko Posted March 26 Posted March 26 I ja sam sinoc primetio da imamo bug sto se tice te ikone. @MetalHead 1
DameTime Posted Friday at 11:06 PM Posted Friday at 11:06 PM Hej @MetalHead, Google Display Network je opet podivljao... Iskaču na bukvalno svakoj stranici 4uma, ne pomažu ni skip, ni refresh. Spoiler 1 1
MetalHead Posted Saturday at 11:51 AM Author Posted Saturday at 11:51 AM On 3/26/2025 at 9:54 AM, Don Dusko said: I ja sam sinoc primetio da imamo bug sto se tice te ikone. @MetalHead Provericu. 12 hours ago, DameTime said: Hej @MetalHead, Google Display Network je opet podivljao... Iskaču na bukvalno svakoj stranici 4uma, ne pomažu ni skip, ni refresh. Reveal hidden contents Nije vise google, probacemo nesto drugo, sledi period testiranja... 1
Drug Crni Posted Saturday at 12:20 PM Posted Saturday at 12:20 PM 29 minutes ago, MetalHead said: sledi period testiranja... 1 1
Recommended Posts