Clash Posted February 26 Posted February 26 17 hours ago, Drug Crni said: Uspeo sam da se ulogujem nakon cirka 36h Sama sam ti takva moja Slavice. I onda se pitaju zašto Vojvodina ovo, zašto ono. Dok se vi logujete kako hoćete mi prc. Di su naši logovanja? 1
DameTime Posted March 6 Posted March 6 2 hours ago, Red said: Kako da postavim YouTube video, a da ne nalepim samo link? Hej, ako sam dobro razumela tvoje pitanje. Kada paste-uješ link ovde, sačekaj par sekundi pre nego što stisneš ljubičasto dugme dole desno, jer forumu treba vremena da embedd-uje link. Ako neće da ga embedd-uje, to je zato što YT iz nekog razloga ne dozvoljava. Primer kako treba da izgleda: Spoiler 1
Red Posted March 6 Posted March 6 Hvala ti! Uspeo sam na kompu, ali na fonu neće iz nekog razloga... 1
Radoye Posted March 6 Posted March 6 Isto pazi da ti je redovan a ne skraceni link (www.youtube.com a ne youtu.be) 1
Drug Crni Posted March 7 Posted March 7 Opet šteka forum? Deset minuta mi treba da pogledam notifikacije i otvorim dve strane
uvrnuto Posted March 7 Posted March 7 Zbog podrške studentima i poziva na štrajk, danas su sve teme zaključane, sem Vox Populi i teme o studentskim protestima. Pumpaj! 1
Drug Crni Posted March 11 Posted March 11 Prvi put mi je malopre ponuđeno da instaliram Vox. Jel postoji app u Google prodavnici?
Eddard Posted March 11 Posted March 11 To nije aplikacija, već Install Webpage Popup. Praktično zaseban browser u kojem se otvara samo Vox. Nudi i na nekim drugim stranicama. Bullshit. 1
Stiletto Posted March 13 Posted March 13 Forum cirka sat vremena bio rikavela, sad izgleda došao sebi.
JPM Posted March 13 Posted March 13 10 minutes ago, mrd said: Ko je ukinuo smajlije. Kako sada da se smejem? 😄
DameTime Posted March 14 Posted March 14 Sad sam došla da to napišem, bravo za uvođenje novih reakcija! @MetalHead & co 1
Div Posted Wednesday at 06:00 AM Posted Wednesday at 06:00 AM (edited) Radi bržeg logovanja imam na kompu upamćen link za logovanje na forum. Dosad je ikonica na Bookmarks liniji bila stilizovani znak foruma, jutros vidim ovako: prva sleva je ikonica za forum, takve su i mnoge druge pa mi ne pomaže mnogo. Ima li rešenja, mislim da je do nekog podešavanja Foruma. edit: Kad otvorim novu stranicu u Chrome onda među ponuđenim vidim ikonicu foruma: Edited Wednesday at 06:10 AM by Div
Don Dusko Posted Wednesday at 08:54 AM Posted Wednesday at 08:54 AM I ja sam sinoc primetio da imamo bug sto se tice te ikone. @MetalHead 1
Recommended Posts