Clash Posted February 26 Posted February 26 17 hours ago, Drug Crni said: Uspeo sam da se ulogujem nakon cirka 36h Sama sam ti takva moja Slavice. I onda se pitaju zašto Vojvodina ovo, zašto ono. Dok se vi logujete kako hoćete mi prc. Di su naši logovanja? 1
Red Posted Thursday at 02:22 PM Posted Thursday at 02:22 PM Kako da postavim YouTube video, a da ne nalepim samo link?
DameTime Posted Thursday at 04:52 PM Posted Thursday at 04:52 PM 2 hours ago, Red said: Kako da postavim YouTube video, a da ne nalepim samo link? Hej, ako sam dobro razumela tvoje pitanje. Kada paste-uješ link ovde, sačekaj par sekundi pre nego što stisneš ljubičasto dugme dole desno, jer forumu treba vremena da embedd-uje link. Ako neće da ga embedd-uje, to je zato što YT iz nekog razloga ne dozvoljava. Primer kako treba da izgleda: Spoiler 1
Red Posted Thursday at 05:08 PM Posted Thursday at 05:08 PM Hvala ti! Uspeo sam na kompu, ali na fonu neće iz nekog razloga... 1
Radoye Posted Thursday at 06:06 PM Posted Thursday at 06:06 PM Isto pazi da ti je redovan a ne skraceni link (www.youtube.com a ne youtu.be) 1
Drug Crni Posted Friday at 09:02 AM Posted Friday at 09:02 AM Opet šteka forum? Deset minuta mi treba da pogledam notifikacije i otvorim dve strane
uvrnuto Posted Friday at 09:26 AM Posted Friday at 09:26 AM Zbog podrške studentima i poziva na štrajk, danas su sve teme zaključane, sem Vox Populi i teme o studentskim protestima. Pumpaj! 1
Drug Crni Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Prvi put mi je malopre ponuđeno da instaliram Vox. Jel postoji app u Google prodavnici?
Eddard Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago To nije aplikacija, već Install Webpage Popup. Praktično zaseban browser u kojem se otvara samo Vox. Nudi i na nekim drugim stranicama. Bullshit. 1
Recommended Posts