Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 1/16/2024 at 5:22 PM, MrTripleDouble said:

A sta se desava sa onim malim Dodicem?

Kolko sam ispratio klupski rukomet seljakaju ga iz kluba u klub, a sada ga nema u reprezentaciji. Povreda ili je jednostavno toliko stagnirao da nema mesta i u ovako slabom timu?

A bio je najavljivan kao novo cudo...

Expand  

Pokidao ligamente kolena, ne igra od proletos. Čuo sam skoro da je počeo sa treninzima sad za Novu godinu.

On 1/16/2024 at 5:37 PM, Miki28 Teoljub said:

Po ovom komentatoru sa RTS nek se cuvaju Danci, Francuzi i ostali.

Imamo nevjerovatne talente

Expand  

Kos, Kojadinović, Dodić, Rogan jesu talenti. Da li će postati dobri igrači, videćemo.

• Like 3
Posted

Meni je vrhunac kako je ovaj gore sto igra odbranu na lijevom krilo CG uspio pustit 2 cepelina i jos treci put napravit sedmerac iako Vujovic nije imao skoro nikakvu sansu dati gol. Ovo na kraju smijesno i komentarisat, bukvalno stali igrati cim je CG uputila prvi sut. 

Posted
  On 1/16/2024 at 1:17 PM, McLeod said:

Rukomet prvo treba da ogranici vreme napada. Potpuno je suludo da pokusavaju neke promene bez toga, pravilo da je neaktivan napad sudijska procena je antisportsko.

Zamislite to pravilo u kosarci.

Pa ne bi se jedan derbi ovde zavrsio, krv bi pala bukvalno.

Expand  

Slušao sam nekog našeg bivšeg igrača zašto to nije, niti će biti napravljeno. Obrana bi radila faul na faul i na taj način ekipi koja napada kratila napad.
Btw, pasivan napad više nije slobodna procjena. Postoji broj dodavanja nakon kojih se diže ruka ja mislim, ili nešto slično.

On 1/16/2024 at 6:23 PM, Мџе said:

@Bugl Khan A brate ko bi tebi bilo šta objasnio. Verovatno nogom nisi kročio u neku dvoranu u Makedoniji ali sve znaš. Budi pozdravljen. 

Expand  

Moram proznat da sam i očekivao slične argumente.

On 1/16/2024 at 6:40 PM, Milko Miller said:

Ne znam sta se desilo sa Djeronom, katastrofalan posao uradio na ovom turniru.

Expand  

Jel nije i na prošlom turniru ostvario 3 poraza i kući?

Posted

Klasična naša priča,prva utakmica se odigra kvalitetno i kreće neminovni pad.

Ne može ni Djerona,a nijedan strani trener da promeni.

Taj naš mentalitet.

Marsenić je uvek katastrofalan u napadu,redovno maši zicere.Rastko Stojković i Toskić su za njega bili igračine u reprezentaciji.Da ne pričamo o Ratku Nikoliću.

• Like 1
Posted (edited)

Jezivo je koliko ovo je pičkasta ekipa. Na prvu neprijatnost protiv Islanda sve puca u paramparčad. Umesto da se izgine protiv Mađara i CG za prolaz u drugu fazu sa bodovima i borbom za OI kvalifikacije oni završili turnir posle jedne večeri. Stari prdonja Vujović ispade u pravu, Đerona je sve pripremio u teoriji, međutim ovima mlakonjama trebaju šamari i nož u zubima na svakom meču.

Jedini spas može biti ova generacija klinaca. Kos, Dodići, Kojadinović, Rogan. Pegla mi se od mrtvog Orbovića, Vejina, tremaroša Marsenića i sličnih. To mora uskoro da se preseče i au pm više. 

Edited by Molina23
Posted (edited)
  On 1/16/2024 at 7:21 PM, Milko Miller said:

Nije

Expand  

U pravu si. Pomješao sam sa EP 2022 kad ste u kvalifikacijama tukli Francusku i došli na prvenstvo s velikim očekivanjima. Ali je, što se tiče nekog rezultata, nakon 3 utakmice sve bilo gotovo. Na SP prošle godine ne znam kako ste prošli.

Edited by Bugl Khan
Posted (edited)
  On 1/16/2024 at 7:11 PM, L' Imperatore said:

Ne kapiram ništa sad. Šta Crnogorci onoliko proslavljaju? Idu li dalje sad oni ili ne?

Expand  

I ženska i muška MNE reprezentacija su ispostave cetaških degenerika, lafo komita. Njima je pobeda nad Srbijom jedina svrha u životu, draža od medalje.

Ironija života da je predvodnik zaumnog plemena Vuk Lazović. Veliki Danilo bi još dva puta umro da zna danas šta je napravio. 

Edited by Molina23
  • Like 3
  • Thanks 1