Janne240 Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Topik posvecen reprezentativnim i klupskim takmicenjima u vaterpolu, SP i Olimpijadi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Dobar Sabac, i vatrena tmosfera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Sabac zasluzeno dupla kruna,bas su imali dobar tim ove sezone, drago mi je zbog punih tribina i dobrih utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Malo aktuelnosti. Danas finale SL u Beogradu, Srbija - Hrvatska. Pobednik dobija vizu za Tokio. Ova dva protivnika su se već sastala u grupi, Srbija je dobila taj meč 11:10. Obe ekipe su pokazale najviše na ovom turniru i sasvim zasluženo će igrati finale. Igor Milanović novi trener VK Crvena Zvezda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Kakvi uslovi u finalu. Na kraju pobeda Srbije, 12:11 i osvojena svetska liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Nenormalni uslovi...al ga izvukosmo nekako. Bravo momci! I kakav gol Mandića 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Svaka cast igracima i navijacima sto su ostali po ovakvim uslovima. Titulai i OI viza Mandic je decko lud. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Pojma nemam kako smo ovo izvukli. Hrvatska je bila organizovanija na obe strane bazena, taktički bolje pripremljena. Svaka čast za ovu neverovatnu ekipu, još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Na bazi kurca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Ovo je viđeno finale i u Tokiju, ako se ne znam šta ne promeni do tada. Dobro je svakako što su naši rešili oko vize već sada, pošto mogu hladnije glave da uđu u takmičenja koja slede, ali realno mislim da se nije ni postavljalo pitanje da li će izboriti vizu za Tokio, kao što se ne postavlja pitanje ni kod Hrvata. Već u julu je SP, pa verujem da će tada i komšije izboriti plasman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrkljush boys Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Nakon što nam se Igor Milanović vratio kući, njegov primjer izgleda da slijedi i Nikola Rađen. Mogla bi se fina ekipa skockati za iduću sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Vaterpolo generacija 2004 koja rusi sve pred sobom https://www.vaterpolovesti.com/2019/07/07/montenegro-kup-srbija-pobedila-sad-italiju-hrvatsku-i-crnu-goru/?fbclid=IwAR2S-jUgPS9nKpH-V6yJ7XH0TqSfYJg-zWETrfnAxYOHVr-y9lcVsAg0tMo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Danas je u Gvangdžuu u Južnoj Koreji počelo SP. Što se muškog dela turnira tiče učestvuje 16 reprezentacija podeljenih u 4 grupe. Grupa A Srbija Crna Gora Grčka Južna Koreja 1.kolo SRBIJA - Crna Gora 10:10; Grčka - J.Koreja 26:3. Grupa B Hrvatska Australija SAD Kazahstan 1.kolo Hrvatska - Australija 14:4; SAD - Kazahstan 16:7. Grupa C Mađarska Novi Zeland Španija Južna Afrika 1.kolo Mađarska - Novi Zeland 24:4; Španija - Južna Afrika 23:3. Grupa D Italija Brazil Nemačka Japan 1.kolo Italija - Brazil 14:5; Nemačka - Japan 9:9. Nakon grupne faze, prvoplasirani idu direktno u četvrtfinale dok drugi i treći po grupama igraju osminu finala. 1/8 finala C2- D3; C3-D2; A2-B3; A3-B2. 1/4 finale A1-C2/D3; B1-C3/D2; C1-A2/B3; D1-A3/B2. Srbija je na prvenstvo došla bez 7 standardnih prvotimaca koji su dobili odmor od selektora nakon izborene vize za OI. Što se favorita za medalje tiče, slični su kao i prethodnih godina (Mađarska, Španija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Grčka...), što se da i videti na osnovu rezultata prvog kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 I naravno, ispali smo u cetvrtfinalu. Koja je to pamet da saljes na jebeno svetsko prvenstvo drugi tim, to mi valjda nece biti jasno nikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 5 hours ago, Starešina said: I naravno, ispali smo u cetvrtfinalu. Koja je to pamet da saljes na jebeno svetsko prvenstvo drugi tim, to mi valjda nece biti jasno nikada. Objašnjenje je proces podmlađivanja tj.polakog uvođenja u sistem mlađih igrača, koji se na taj način već nekoliko puta unazad sprovodi u vaterpolo reprezentaciji. Ove sezone je rešeno da se "žrtvuje" SP jer već imamo izborenu vizu za OI. Da smo kiksnuli u svetskog ligi i ostali bez OI na SP bi bili u najjačem sastavu. Po meni je ovo ispravan način rada, a rezultati koje smo postizali prethodnih godina mu daju potporu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 5 hours ago, Azazelkg said: Objašnjenje je proces podmlađivanja tj.polakog uvođenja u sistem mlađih igrača, koji se na taj način već nekoliko puta unazad sprovodi u vaterpolo reprezentaciji. Ove sezone je rešeno da se "žrtvuje" SP jer već imamo izborenu vizu za OI. Da smo kiksnuli u svetskog ligi i ostali bez OI na SP bi bili u najjačem sastavu. Po meni je ovo ispravan način rada, a rezultati koje smo postizali prethodnih godina mu daju potporu. Kakvog polakog uvodjenja u sistem mladih igraca kad si ih sve poslao na SP, manje vise bez nosioca od ranije ? Kakvo zrtvovanje SVETSKOG PRVENSTVA - pa ko to i gde radi ? Pisas po sopstvenom sportu (i najvaznijem takmicenju uz OI) koji ionako pati od manjka popularnosti. Ne znam..ovo je meni toliko skaredno da nemam reci.Najurio bi sve od predsednika saveza do cistacice.Fuj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Jeste SP najbitnije posle OI ali ne znači da je bitno 😄 Ovako nekako izgleda lista OI SP Ep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 43 minutes ago, Starešina said: Kakvog polakog uvodjenja u sistem mladih igraca kad si ih sve poslao na SP, manje vise bez nosioca od ranije ? Kakvo zrtvovanje SVETSKOG PRVENSTVA - pa ko to i gde radi ? Pisas po sopstvenom sportu (i najvaznijem takmicenju uz OI) koji ionako pati od manjka popularnosti. Ne znam..ovo je meni toliko skaredno da nemam reci.Najurio bi sve od predsednika saveza do cistacice.Fuj. Šta li bi tek uradio predsedniku, čistačici i pomoćnom osoblju rukometnog i fudbalskog saveza 😉? Rezultati i atmosfera u samoj ekipi dovoljno govori kako se u nekom savezu radi... Pomenuta dva saveza nemaju ni jedno, ni drugo, a ni bilo kakvu viziju šta i kako će se u budućnosti raditi. Što se vaterpola tiče, za sve urađeno i postignuto i za sve što će se uraditi i postići kapa dole... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starešina Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 8 minutes ago, Azazelkg said: Šta li bi tek uradio predsedniku, čistačici i pomoćnom osoblju rukometnog i fudbalskog saveza 😉? Rezultati i atmosfera u samoj ekipi dovoljno govori kako se u nekom savezu radi... Pomenuta dva saveza nemaju ni jedno, ni drugo, a ni bilo kakvu viziju šta i kako će se u budućnosti raditi. Što se vaterpola tiče, za sve urađeno i postignuto i za sve što će se uraditi i postići kapa dole... Kakav druze fudbal i rukomet, kakvi rezultati i atmosfera..poslao si B tim na najvaznije takmicenje godine da se bore od 5-8 mesta.Odmaras glavne igrace ovog leta za leto iduce godine. Pa kad je neko ovo uradio u istoriji naseg sporta ? U redu da se podmladjuje ekipa ( iako nakon Mandica tu nema krstenog igraca) ali moze i da se podmladjuje ekipa i da budes svetski prvak ili da se boris za neku medalju, da ne arcis ponos i reputaciju tima.Da ne seres po sportu kojim se bavis. Doduse ako trenera i savez bas zabole da se cimaju oko SVETSKOG PRVENSTVA u sportu kojim se bave, ne znam sto se ja nerviram.. Pogotovo kad vidim Savica koji pljuga, loce pivo i zdere kao sumanut, zapitam se kakav je to jebeni sport i kojim to sportistima moze on biti uzor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted July 27, 2019 Share Posted July 27, 2019 Hrvatska-Mađarska 10:7 za treće mjesto. Mađari tako imaju dva 4. mjesta na SP u vaterpolu - u muškoj i ženskoj konkurenciji. Baš kao i Englezi u obje konkurencije u nogometu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 On 7/24/2019 at 1:10 AM, Starešina said: Kakav druze fudbal i rukomet, kakvi rezultati i atmosfera..poslao si B tim na najvaznije takmicenje godine da se bore od 5-8 mesta.Odmaras glavne igrace ovog leta za leto iduce godine. Pa kad je neko ovo uradio u istoriji naseg sporta ? U redu da se podmladjuje ekipa ( iako nakon Mandica tu nema krstenog igraca) ali moze i da se podmladjuje ekipa i da budes svetski prvak ili da se boris za neku medalju, da ne arcis ponos i reputaciju tima.Da ne seres po sportu kojim se bavis. Doduse ako trenera i savez bas zabole da se cimaju oko SVETSKOG PRVENSTVA u sportu kojim se bave, ne znam sto se ja nerviram.. Pogotovo kad vidim Savica koji pljuga, loce pivo i zdere kao sumanut, zapitam se kakav je to jebeni sport i kojim to sportistima moze on biti uzor. Odluka nije bila na savezu, nego na Saviću. Razlog je više nego jednostavan, ali ga niko ne želi čuti. Nama je planirana smena generacije posle Tokija. Savić je želeo sada da pruži šansu igračima koji nisu bili u prvom planu, da bi odmorio standardne reprezentativce, pošto neće sigurno moći da održe na istom nivou do Tokija. Niko ne garantuje da i da smo otišli u najjačem sastavu ne bi ispali u četvrtfinalu. Bilo kako bilo, imali smo najjaču grupu, koju smo završili na prvom mestu. Poraz od Španije, je više splet nesrećnih okolnosti, nego manjak kvaliteta, i takve stvari se dešavaju. Ipak i pored toga 5 mesto je odličan rezultat i garancija da ćemo i u budućnosti i imati čemu da se nadamo kada je vaterpolo u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 A on ima ugovor da se više puta zahvali predsedniku na pomoći? Đubre odvratno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts