JPM Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Ne znam da li je odgovarajuca tema, ali s obzirom da me nervira ta prica kako je mnogo tesko naci odgovarajuceg centra (aktuelna za oba nasa najveca kluba trenutno) a ovamo smo svedoci da jedan Steven Enoch unistava moj klub kao od sale u zadnjoj utakmici evrolige. Lik koji je dosao iz faking Obradoira. I aj sad. Ko koga ovde zajebava. Budocnost izvuce onog Martina iz Japana, ovi dovedu anonimusa koji objasni Zvezdinim centrima o cemu se radi u kosarci, a mi palamudimo o tome kako se za dobrog igraca mora dati 500k evra. Veze s vezom bre nema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) Odličan Trinkijev seminar, jako koristan za razumevanje igre. Početak mi je baš ostao u sećanju: Pick and roll je sistem napada za 5 igrača. Average ekipe ga igraju sa dva, dobar tim igra pick and roll sa 3 igrača, vrhunski timovi sa 4 ili 5. Edited August 26, 2022 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Evo par interesantnih linkova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted April 29, 2023 Share Posted April 29, 2023 (edited) Ako mogu da zamolim one košarkaške znalce koji su i ranije ovde pisali opširno i detaljno na ovu temu da ako su u mogućnosti i imaju vremena ponovo aktiviraju temu i oni sami da se aktiviraju sa pisanjem na istu. Mislim da bi to bilo stvarno super za sve košarkaške zaljubljenike i fanatike u koje spadam i ja. Nadam se da će uslišiti molbu. 😄 Hvala unapred. Edited April 29, 2023 by Шутер из блока 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 13 Share Posted April 13 Solidan rad na temu tehnike i taktike košarkaša u napadu. https://www.ucg.ac.me/skladiste/blog_1259/objava_28060/fajlovi/Vaso Popović, 18.07 Sumirano je dosta toga, naleteh slučajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 15 Share Posted April 15 Srećan rođendan, Deki 🤍 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 7 Share Posted July 7 Vrhunsko predavanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts