diego Posted yesterday at 01:14 PM Posted yesterday at 01:14 PM Strasne trke u finalu na 100m i kod muskaraca i kod zena. Najbolji 4. rezultat ikad postavila Amerikanka. 1
Nicklord Posted yesterday at 01:33 PM Posted yesterday at 01:33 PM (edited) Generalno odlično prvenstvo u dosta disciplina. Sad da vidimo da li će pasti novi WR edit: Naravno da jeste 😄 Edited yesterday at 01:51 PM by Nicklord
Iryna Zarutska Posted yesterday at 01:54 PM Author Posted yesterday at 01:54 PM Prelep je odnos koji svi skakaci s motkom imaju medjusobno. To mi je uvek najveci utisak posle svakog takmicenja, cak i veci nego ovi svetski rekordi.
McLeod Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sad sam vratio jer nisam stigao ranije greota za Karalisa, sigurno ima vecu visinu od Bubke ali nikako da preskoci. Osim Monda, meni su najveci utisak Ditadji Kambudji koja je osvojila zlato, a do sad bila mladja sestra Mudjinge i Bimis koji ko zna koju sporu trku po redu osvaja, izgupirali se i Girma i El Bakali.
Lineker Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svaka čast Ivani na novoj disciplini... ne mogu u potpunosti shvatiti, ali samo neka gura...
Geronimo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Rekao bih da su faktori isprepleteneli: manje opterecenje za Ahilovu, izbegavanje operacije iste, godine, manja eksplozivnost, novi izazov... I ja joj se divim sto ima i dalje zelje za takmicenjem.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je iskreno, pogotovo posle ovog ocajnog rezultata, besmisleno sto je to radila. Zna da vise nije kompetitivna u skoku u dalj i onda kao ajde ovde da udjem u finale da se zadovoljim istim, pa ne udjem ni u to finale. Mislim njen zivot i njena karijera, njena stvar.
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meklaflin je bolesna. Otrcala je ispod 48.30 setajuci poslednjih 20 metara. Ona skida Kratofilovu sigurno, ostaje joj Marita Koh, najstariji svetski rekord uz pomenutu Kratofilovu na 800m.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bogami i ovaj kanadski kladivaš moguće ima šansu da skine jedan od tih nedostižnih svjetskih rekorda u budućnosti. Potpuno iznenadio lani u Parizu, sada već izgleda nepobjedivo za konkurenciju. 1
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedno predviđanje - Bocvana skida svjetski rekord na 4x400 m, ako ne već sada u budućnosti sigurno...
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Potpuni potop Amera na 400m, samo Paterson, i to kroz iglene usi. I ako je po polufinalima, ne bi bilo cudno i tri medalje za Bocvanu. Sto je pre nekoliko godina bila naucna fantastika.
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uspjeh Teboga i očigledno fantastična genetika za ovu disciplinu su učinili čudo za super kratko vrijeme. Kipyegon trenutno nepobjediva. Muški skok u vis prop'o načisto.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tinc ne dominantan koliko se ocekivalo, ali ipak zlato. Druge dve medalje u Jamajku, ne iznenadjuje, odlicni su bili obojica, videlo se da su u formi. Ljopis kao i nekoliko puta u proslosti za malo.
Recommended Posts