Prijatelj Mitar Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 (edited) Dobra muzika u Kamiondzijama 🙂 Fina ova klezmer varijanta sevdalinke "Zvijezda tjera Mjeseca". Edited January 4, 2021 by Ruby Rhod (koji lebdi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Bacio sam malo pogled na ove nove Kamiondžije, to je serija ni o čemu, ne znam, nekako su mi uvek tužna ta dela bez scenarija kad moraš nešto da nabubecaš samo da kao ima neku radnju. Gluma nije tako loša po mom mišljenju, ne može se mnogo bolje od dvojice glavnih likova, potpuno se promenio kontekst i vreme u odnosu na originalne Kamiondžije. Pogledah i jednu epizodu serije Drim tim, jeste sranje al meni donekle simpatično jer me Ristovski u seriji izuzetno podseća na mog matorog, kako vizuelno tako i karakterom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Kamiondzije u startu krecu iz minusa zbog imena. Sto se ne zovu Prevoznici npr, sto Kamiondzije kad nikakve dodirne tacke nemaju sa orginalnim likovima pricom? Naravno da razumem zasto Kamiondzije ali ne svidja mi se pocetna ideja da bude rimejk serije koja je i vise nego uspesna, aj napravimo rimejk Otpisanih al nije '42-a nego 1999-a i Kosovo. Edited January 5, 2021 by Tamburinjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Da, baš je glupo pravljenje tih rimejkova. Kamiondžije su priča koja je išla u duhu tog vremena. Ljudi su mogli da se identifikuju sa tim likovima i njihovim životima. Ne vjerujem iskreno da nekoga danas privlače takve priče. Edited January 5, 2021 by Shunsuke Nakamura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 2 hours ago, Tamburinjo said: aj napravimo rimejk Otpisanih al nije '42-a nego 1999-a i Kosovo Ćuti, bre, nemoj da te čuju...biće, tražio narod. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Hteo Mihic da napise treci Balkan eskpres smesten u 1999,s apsotavom iz prvog filma, ali je to naravno, jos jedan planiran neuradjen anstavak,s licna sudbian zadesila je i jos neke filmove Dragana Nikolica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ima i primera dobrih nastavaka iako nisu planirani. Čak, ne nastavka nego isti likovi u drugom vremenu, okolnostima. Grlom u jagode - Jagode u grlu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Samo što je taj nastavak napravljen kao film i sa generalno svim likovima koji su učestvovali u seriji. On prati tu generaciju desetak godina kasnije. To već ima više smisla nego ova reciklaža Kamiondžija. Edited January 5, 2021 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 (edited) Nema to veze, ako imaš dobru ideju i dobro vladaš zanatom možeš i baletskom predstavom da nastaviš krimi seriju. Edited January 5, 2021 by Div Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Sudeći po ovim scenama ovo će biti neka sprdačina. Ambijent mi uopšte ne odgovara početku 70-ih godina. Ove scene na kraju kao da je neki Baća iz Južnog vjetra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 video kod Kesica, meni ovo deluje kao katastrofa u najavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 hahahahha sta je ovo krvtipijem, neka sprdnja?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Toma je bio antiheroj svog vremena. Kazu ljudi, covek dobre duse i velikog srca ali generalno tragican lik. Dosao iz blata, dotakao zvezde i prilicno se slomio pod teretom istih. Stvarno ne zasluzuje da bude predstavljen kao neki tralala fic firic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Toma je i bio popularan kod mladih zato što je živeo kao rok zvezda. Meni je skroz ok taj insert, mada već vidim problem sa zulufima koji su kraći od strandarda iz tih vremena 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Licni problem koji imam sa biografskim filmovima muzicara je da je vecina na isti kalup sa glavnom premisom samo nikako ne zameriti se njegovim obozavateljima a ni porodici. Uvelicaj vrline, sakrij mane koliko mozes sto ne mozes stavi u kontekst vremena i oprastajuce greske, na sredini filma je vrhunac sa laznim prijateljima i gomilom love na 3/4 katarza shvatamo da je sve to lazni sjaj na kraju ipak cenimo ljubav, detinjstvo, iskrene emocije, zaboravicemo silovanja, drogu, gomilu nepriznate dece, hajde da uzmemo neki dobar auto. Aj nesto malo orginalnije ovo je vidjeno u apsolutno 90% filmova na tu temu (i ne samo na tu temu) Najbolji film vezano za nekog muzicara ostaje do dana danasnjeg Amadeus. Pa 10 mesta prazno da ne bude zabune. Pa Spinal Tap. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 On 1/6/2021 at 3:01 AM, Shunsuke Nakamura said: Sudeći po ovim scenama ovo će biti neka sprdačina. Ambijent mi uopšte ne odgovara početku 70-ih godina. Ove scene na kraju kao da je neki Baća iz Južnog vjetra. Wannabe American Hustle. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 On 1/6/2021 at 3:01 AM, Shunsuke Nakamura said: Sudeći po ovim scenama ovo će biti neka sprdačina. Ambijent mi uopšte ne odgovara početku 70-ih godina. Ove scene na kraju kao da je neki Baća iz Južnog vjetra. Scenografija horor, ili su nešto pojebali sa kamerom, mogli su da je provuku kroz neki filter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Raka i žene> svaki minut Južnog vetra. Vesna je bomba od glumice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Slucajno naleteo upravo na RTSu na Nemanjice, umrecu od cringea, kakav dilentantizam majko mila. Dijalozi kao da se radnja desava u Bloku 61. Stefan Nemanja: ''Jesi ti care normalan?!'' Zali boze miliona bacenih. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Dosta ljudi je sa podsmjehom komentarisalo film Boj na Kosovu, ali taj film za dvije klase ima bolje napisane i odglumljene likove od Nemanjića. Edited January 15, 2021 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 15 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dosta ljudi je sa podsmjehom komentarisalo film Boj na Kosovu, ali taj film za dvije klase ima bolje napisane i odglumljene likove od Nemanjića. Ma lik koji je glumio Lazara u BnK je kralj Teoden licno za ovog Stefana Nemanju. Cak nije ni do glumaca koliko su im dijalozi jadno napiseni. ''Ja i svi drzavni zvanicnici'' - Jel ovo intervju za tanjug? ''Vodi ga u zivot, na more, na zabave'' - Ko da prica Baća iz Južnog vetra. Čak najmanje mogu da zamerim što car Fridrih Barbarosa priča na srpskom, ali brale: ''Ne planiram još da otegnem papke''.... WTF???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) 1 hour ago, AgroLaki said: Slucajno naleteo upravo na RTSu na Nemanjice, umrecu od cringea, kakav dilentantizam majko mila. Dijalozi kao da se radnja desava u Bloku 61. Stefan Nemanja: ''Jesi ti care normalan?!'' Zali boze miliona bacenih. Edited January 15, 2021 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 1 hour ago, AgroLaki said: Ma lik koji je glumio Lazara u BnK je kralj Teoden licno za ovog Stefana Nemanju. Cak nije ni do glumaca koliko su im dijalozi jadno napiseni. ''Ja i svi drzavni zvanicnici'' - Jel ovo intervju za tanjug? ''Vodi ga u zivot, na more, na zabave'' - Ko da prica Baća iz Južnog vetra. Čak najmanje mogu da zamerim što car Fridrih Barbarosa priča na srpskom, ali brale: ''Ne planiram još da otegnem papke''.... WTF???? Milos Zutic je bio sjajan glumac, nije bas tamo neki lik 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Vrhunski narator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 12 minutes ago, Krava kaze mu said: Milos Zutic je bio sjajan glumac, nije bas tamo neki lik 🙂 Kudos, but that was back in the Third age, much before my time. 🙂 @Kronostime jel su realno imali tu recenicu? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts