Knipex Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 5 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) 10 hours ago, mare80 said: Cirilica ponedeljak 21:00 - Maric otkriva da je jos u Dugi pisao o leku za koronu i sebi, Cedi i Dragoslavu Bokanu ubrizgava mesavinu sperme i krvi Zmaja od Sipova Edited April 18, 2020 by SunZero 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 19 minutes ago, SunZero said: Cirilica ponedeljak 21:00 - Maric otkriva da je jos u Dugi pisao o leku za koronu i sebi, Cedi i Dragoslavu Bokanu ubrizgava mesavinu sperme i krvi Zmaja od Sipova Kristijan bas sad izasao iz tvorza? Slucajnost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) 4 minutes ago, CLakiSH said: Kristijan bas sad izasao iz tvorza? Slucajnost? ekšli, ponovo je uspeo da pobegne u zatvor posle par sati na slobodi Edited April 18, 2020 by SunZero 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 6 minutes ago, SunZero said: ekšli, ponovo je uspeo da pobegne u zatvor posle par sati na slobodi Nisam to upratio, sad sam guglao😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 14 minutes ago, CLakiSH said: Nisam to upratio, sad sam guglao😄 Eksli, ponovo je izasao, dosta za danas😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 5 minutes ago, Dolce gusto said: Eksli, ponovo je izasao, dosta za danas😁 E jebiga,ko ce to sve upratiti, treba poseban topik za Kikija otvoriti😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 3 hours ago, CLakiSH said: Znas kako BG prozivaju Pancevce, NS i sve ostale za voznju. 3 hours ago, Laki21 koji lebdi said: Znam, znam 😉 Sve znam! 🙂 3 hours ago, todorovic said: Neki Pančevac verovatno stao na žuto, ova iza je uradila jedinu ispravnn stvar - Ko vozi putem PA-BG, verovatno se nekada nervira kad ga sustize i vidi da neko sa PA tablama vozi skroz levom (obilaznom) trakom, a srednja (vozna) je slobodna (krajnja desna je zuta traka). Nemojte se nervirati, covek se samo na vreme prestrojio u traku za skretanje za Beograd 😄 - Moje zene zet (to mu dodje pasha, jel tako?), udari ga jedan pancevac od pozadi, neki mlad decko. Uplasio se pa ponudi pare samo da ne zovu policiju. I ovaj uze pare iako mu je branik vec bio ispucao, svakako bi ga menjao, nije da je neku veliku stetu napravio pancevac... ali kad vec daje 🙂 nije proslo mnogo svastiku udari takodje pancevac (ili bese pancevka sad ne znam)... Hajde tu je jos i bilo neke dodatne stete i osiguranje je pokrilo - taman oni sredise auto kako dolikuje, i pashu opet neki pancevac udari od nazad. Rekoh mu "to ti je sve zato sto si onom prvom uzeo pare iako nisi morao" 😄 - Realno, Beogradjani prozivaju Pancevce iz razloga sto su najcesce non-BG tablice u Beogradu, a svakako je normalno da se ljudi van Beograda slabije snalaze u velegradskom saobracaju... Slicno kao sto NS proziva Rumu. Moje prvo iskustvo je bilo "Pazi! Crveno na semaforu! - A gde je semafor?!" a semafor bio u krosnji prolistalog drveta... posle x godina, i kada sam poceo da zivim ovde, vozio sam jednom oca. Cuti sve vreme i samo jednom "Poceo si da vozis kao ovi beogradjani!". Kao da mi je kompliment dao a ne prekor 😄 Ja se vodim onom fudbalskom "kad vidis prostor, uleti u njega" 😄 - Kao sto mi je pokojni Niki Lauda jednom rekao "Od svih pancevaca samo ti i Dusan Borkovic znate da vozite, a za ovog drugog nisam bas potpuno siguran u poslednje vreme"... 😄 p.s. mnogo me nervira kad neko stane na zuto. 😄 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 (edited) Edited April 18, 2020 by wwww 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 https://www.instagram.com/tv/B_HaLnJhV5U/?utm_source=ig_embed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 11 hours ago, DJ_Vasa said: Novi Beograd, a na uglu sa leve strane se nalazi perionica Petošević. Poprečno se nalazi Ulica omladinskih brigada. Ulica koja ide pravo vodi ka Mostu na Adi. Uvek sam se oduševljavao sa znakovima na novom beogradu koji vam govore da skrenete levo ako hoćete u novi beograd 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 52 minutes ago, Klotzen said: Uvek sam se oduševljavao sa znakovima na novom beogradu koji vam govore da skrenete levo ako hoćete u novi beograd 🙂 To je oznaka za kruzni tok kod opstine NBG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 12 hours ago, Constantin said: Ovaj je inače ugasio tviter nalog jer su ga razvukli po Kuriru, otkrili ko je u pitanju (neki Đilasov batica). mada je za ovo stvarno u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 . 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 15 hours ago, RatzenStadt said: @Charlie Foxtrot dokle si stigao sa serijom? https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abrPERr_460svvp9.webm Ne znam na koju misliš. Zadnje tri koje sam krenuo sam batalio u nekom momentu. "The man in the high castle" posle sezone i po. "Westworld" posle nekih šest ili sedam epizoda"...i ne sećam se više šta je bilo treće... Nije nužno do samih serija, više do mene... koliko sam nadrndan i koliko mi je pun kufer svega. Inače, ako vam je teško da sedite kući tokom policijskog časa, zamislite da vam pride rikne kablovska i net a da pri tom mobilni net čas radi čas ne radi...e to se meni desilo...od juče posle ručka do pre 15 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 7 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Ne znam na koju misliš. Zadnje tri koje sam krenuo sam batalio u nekom momentu. "The man in the high castle" posle sezone i po. "Westworld" posle nekih šest ili sedam epizoda"...i ne sećam se više šta je bilo treće... Nije nužno do samih serija, više do mene... koliko sam nadrndan i koliko mi je pun kufer svega. Inače, ako vam je teško da sedite kući tokom policijskog časa, zamislite da vam pride rikne kablovska i net a da pri tom mobilni net čas radi čas ne radi...e to se meni desilo...od juče posle ručka do pre 15 minuta. S merakom odgledah Blejka, Servalan i kompaniju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 (edited) Edited April 19, 2020 by Constantin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Ja rešio problem sa maskom 😴 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts