u pokušaju Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 A pad kabale? Jeste čuli za to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Da,da... QAnon teorija zavere lepo se primila kod nas... Ne mogu sada da trazim po drustvenim mrezama,procitao sam pre jedno mesec dana tekst nekog lika sa neke opskurne facebook stranice... Povezao je covek sve teorije zavere u jednu : I 5G i koronu i vakcinisanje i migrante i iluminate,masone,sataniste i ljude-reptile i papu,znaci all in one.... Komentari vrh, ne znam kome sam se vise smejao,ovima koji su se primili ili trolovima koji ih loze...majko mila..😀. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 4 hours ago, Kronostime said: Kada ti ovo stigne od osobe koja zivi u Kanadi skoro 40 godina. Hide contents Zgranut sam tom kolicinom paranoje i neznanja. Ovo mesavina Marvela (prepisan scenario iz The Winter Soldier, umesto Hydre - Satanisti, umesto onog sistema za eliminisanje ljudi - centralni kompjuter ZVER), X-files, X-men i ostale SF literature. A zar nije trenutno "vazece" da Bog vidi sve odozgo i zna sta svako od nas radi, sta zgresi, sta nam je u srcima, sta osecamo, te ce nas shodno zaslugama sve kazniti (a ponekad i cisto iz hira, zato se i ne postavlja pitanje zasto i kako, vec se mora povinovati jer je to "Bozija volja")? I da su bolesti (a time i virus ccovid-19) Bozije delo ili kako to vec ide? tj Bog = vrhovni Satanista sve s ZVER centralnim kompjuterom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 4 hours ago, Laki21 koji lebdi said: Bas me interesuje kako se to kontaktira vrhovni satanista 😀 Nazoves Fejsbuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 2 minutes ago, CLakiSH said: Nazoves Fejsbuk Na 018/666-666? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 2 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Na 018/666-666? 🙂 Odsviras Should I stay or should I go unazad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 2 minutes ago, Kronostime said: Odsviras Should I stay or should I go unazad. Nisam znao za to, znam samo za Led Zep, Sinana i 2Paca 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 3 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Nisam znao za to, znam samo za Led Zep, Sinana i 2Paca 🙂 Za to ti djavo i ne treba...svaki normalan covek bi te overio da umiksujes to zajedno 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 5 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Nisam znao za to, znam samo za Led Zep, Sinana i 2Paca 🙂 Hotel California?? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) 15 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: Nisam znao za to, znam samo za Led Zep, Sinana i 2Paca 🙂 Ne znas ti sta je Road to hell: kad vozis tasta, a on pusta Azeminu Grbic i Smederevca. A tast Sumadinac Edited April 29, 2020 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1 hour ago, ZiS said: Za to ti djavo i ne treba...svaki normalan covek bi te overio da umiksujes to zajedno 😁 "Sudbina me na put salje over the hills and far away to live and die in LA" 🙂 Eto ti, em logicno, em se rimuje 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1 hour ago, Kronostime said: a on pusta Azeminu Grbic i Smederevca. Ovo sam morao da izguglam... Mila majko, case lomim - ruke mi krvave i o glavu si krsim flase. Album: ZAO MI jE A ovaj je jos jaci: Dragan Pantic Smederevac - Siromah sam al sam lep https://www.youtube.com/watch?v=hBNw4QoG25c "...Sta da radim nemam bolje, devojke me opet vole, stara kuca, stari crep, siroma' sam al' sam lep" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Just now, Honey Badger said: Ovo sam morao da izguglam... Mila majko, case lomim - ruke mi krvave i o glavu si krsim flase. Album: ZAO MI jE A ovaj je jos jaci: Dragan Pantic Smederevac - Siromah sam al sam lep https://www.youtube.com/watch?v=hBNw4QoG25c "...Sta da radim nemam bolje, devojke me opet vole, stara kuca, stari crep, siroma' sam al' sam lep" E, a sad zamisli njihova sabrana dela na USB i voznju od Beograda do Ulcinja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 5 hours ago, mare80 said: Da,da... QAnon teorija zavere lepo se primila kod nas... Ne mogu sada da trazim po drustvenim mrezama,procitao sam pre jedno mesec dana tekst nekog lika sa neke opskurne facebook stranice... Povezao je covek sve teorije zavere u jednu : I 5G i koronu i vakcinisanje i migrante i iluminate,masone,sataniste i ljude-reptile i papu,znaci all in one.... Komentari vrh, ne znam kome sam se vise smejao,ovima koji su se primili ili trolovima koji ih loze...majko mila..😀. mene je strah da pustim, plus traje tri jebena sata gledajte da ja ne bih morao https://youtu.be/icjoOw4fV6M Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 4 minutes ago, Kronostime said: E, a sad zamisli njihova sabrana dela na USB i voznju od Beograda do Ulcinja. Ma ne mogu to ni da zamisljam, to je klasicni terorizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 1 minute ago, Honey Badger said: Ma ne mogu to ni da zamisljam, to je klasicni terorizam. Alternativa su bili sabrana dela Krajisnika u 10 tomova Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Just now, Kronostime said: Alternativa su bili sabrana dela Krajisnika u 10 tomova Onaj ratni zlocinac sa Pala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 4 minutes ago, Honey Badger said: Onaj ratni zlocinac sa Pala? Jandrino jato, Zare i Goci i ostala necenjena ojkacka "gospoda" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 (edited) 14 minutes ago, Kronostime said: Alternativa su bili sabrana dela Krajisnika u 10 tomova E moj ti, ima i gore. A majstor sa zvucnicima lociranim u saragama namesti da je njemu lepo, pa pegla A strana, B strana i u krug 😂. Edited April 29, 2020 by Plavi Golub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 6 minutes ago, Kronostime said: Jandrino jato, Zare i Goci i ostala necenjena ojkacka "gospoda" Ne vjerujem da bih imao zivaca za to. Neko bi ostao na sred puta da se cvrlji na suncu i stopira do odredista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 52 minutes ago, Honey Badger said: Ne vjerujem da bih imao zivaca za to. Neko bi ostao na sred puta da se cvrlji na suncu i stopira do odredista. Kanjon Morace mi bas nije omiljeno mesto za pesacenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 2 hours ago, uini said: gledajte da ja ne bih morao Gledao sam...preskoci sve do zadnjih dvadeset minuta,tu pocinje prava zabava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 7 minutes ago, mare80 said: Gledao sam...preskoci sve do zadnjih dvadeset minuta,tu pocinje prava zabava... neka, prenesite mi s'kolena na koleno Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 20 minutes ago, Zvezdinho said: Obratio se publikumu u Ekonomistu Bil Gejts. https://mondo.rs/Magazin/Zdravlje/a1317552/Bil-Gejts-korona-virus-tekst-za-Ekonomist-Kao-posle-Drugog-svetskog-rata.html Druga trećina je vakcinacija i čipovanje, treća trećina je totalna kontrola planete. I Gejc šalje skrivene poruke svojim ljudima. Spisak postoji! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 25 minutes ago, Referent said: I Gejc šalje skrivene poruke svojim ljudima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts