double fault Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) koliko mi je bio antipatican dok je igrao sad kad je penzioner mi se sve vise dopada andyroddick Quote I agree w this. In many other sports someone at his ranking would be called an “all star” or “all pro”. Tennis does a disservice to itself w condescending terminology, largely from our own broadcasters and journalists Quote Tweet John Millman @johnhmillman · Jan 29 Okay... enough is enough. First match here in Oz for the Australian summer and current world number 31, who has been as high as 26, Filip Krajinović just got called a journeyman. Be better.. Edited January 30, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 jesam neobavestena , objasnite mi cemu sluzi ovoj ovo oko ruke , nisam je nesto pomno pratila ali se secam da je to nosila i na terenu a sad vidim i van terena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ne znam cemu sluzi ali ja je jedva prepoznah jel to ona nabacila koju kilu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 ona je oduvek , kako da kazem , masna nekako.tako meni bar izgleda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Da baš krupna cura, bukvalno preslikana njena mama, a ovo što nosi na ruci zar to nije neki oblik gumice za kosu. Mada ko zna ,secate se onih gumica (u boji kože npr što su neki igrači nosili ispod kolena ako su imali povredu ili radi predostrožnosti) a služi kao steznik/stabilizator prilikom izvodjenha pokreta. A možda je samo modni detalj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ovo je gumica za kosu a zasto je nosi tu ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 verovatno misli da je originalna , mladost/ludost . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Mene ovo uvek podseti na kablove staaarih fiksnih telefona 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 To nesto protiv uroka, neka rumunska magija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Ma "gumica za kosu", a nosi je sad kao amajliju (pretpostavljam da je imala neke pobede kad ju je tako nosila, pa sad nece da baksuzira i da je skida). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Meni se cini da je Nadal jedno vreme nosio nesto slicno ispod kolena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Evo I ovde Olgin itw za ITF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 dosta je bilo prica , sto se olge tice, sad neka krene da pobedjuje .koliko godina ima otkad je uzela trofej rusiji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Ja tek sad skapirala da joj je ovo debi u glavnom žrebu GS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Njoj je ona titula ocigledno dosla prerano, ali ipak ima samo 20 godina, ima jos vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 Olgi se dogodila velika ljubav 🥰 i to ju je malo skrenulo s puta, sad ce valjda da se posveti tenisu 🎾 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 "Janik je vec igracina,neverovatno je kako oseca tenis. To sto se pre toga bavio skijanjem i sto je bio medju najboljima u Italiji pokazuje koliko je talentovan za sport. Ne jebe zivu silu,da se slobodnije izrazim. Dajem ruku u vatru da ce vec ove godine,ili najkasnije iduce,biti u top 10" Zec o Sineru..sasvim iskreno i sasvim narodski (Zec = Goran Ivanisevic,ako neko ne zna nadimak) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Za nas sa jeftinijim ulaznicama jel može neko da napiše ko je bucka koja fura "gumicu za kosu" na laktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) @Crni BombarderZnaci da kupujen karte za Torino Meni je Siner neverovatno zreo i stabilan za svoje godine. Postavila sam ranije onaj malo duzi intervju sa njim stvarno me odusevio. Koliko na terenu izgleda nekako hladno kao Radvanska toliko je uzivo jedno veselo momce koje razmislja o svemu, podseca me malo na Novaka. Polako slaze kockice, sa ukusom i smislom, za sve sto mu se desava uzivotu trazi razlog i logicno objasnjenje. Mene je stvarno kupio, ali skroz! Kad bude igrao protiv Novaka cini mi se da cu biti u dilemi za koga da navijam. 17 minutes ago, Romantik said: Za nas sa jeftinijim ulaznicama jel može neko da napiše ko je bucka koja fura "gumicu za kosu" na laktu? Kako bre ne znas osvajacicu GS rumunskog porekla sa kanadskim pasosem Bianka Andresku, 2019 godiste osvojila vec US open, IW i Toronto, a onda su je povrede zaustavile u pohodu na trofeje. Edited January 31, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Kakvo je to pitanje? Naravno da treba da kupis Siner je next big thing,uveren sam...mene je "kupio" partijom protiv Rafe na RG. Goran pominje i Spanca,Alcaraza. On je dve godine mladji od Sinera. Kazu da je najveci spanski talenat od Nadala. Laganeze je prosao kvalifikacije za Ozi open,ali ja ga nisam jos nikad gledao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) 18 minutes ago, Crni Bombarder said: Siner je next big thing,uveren sam...mene je "kupio" partijom protiv Rafe na RG. Zato ga je Rafa poveo sa sobom u karantin, da mu bude neprijatno posle da zapinje protiv njega na mecu, a zaboravlja da je Siner alpski ratnik koji u boj ide bez emocija Tako je u proslosti jos jedan poznati teniser radio sa mladim talentima samo sto su njegove cini bile delotvornije istinski mag je to bio Edited January 31, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Kakvo je to pitanje? Naravno da treba da kupis Siner je next big thing,uveren sam...mene je "kupio" partijom protiv Rafe na RG. Goran pominje i Spanca,Alcaraza. On je dve godine mladji od Sinera. Kazu da je najveci spanski talenat od Nadala. Laganeze je prosao kvalifikacije za Ozi open,ali ja ga nisam jos nikad gledao..Dobar je Alcaraz, jos uvek ne drzi fokus tokom celog meca, ali ipak ima samo 17 godina. Medjutim, fizicki je daleko od sedamnaestogodisnjaka, tu je stvarno najslicniji mladom Nadalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 6 hours ago, Milica said: Kako bre ne znas osvajacicu GS rumunskog porekla sa kanadskim pasosem Bianka Andresku, 2019 godiste osvojila vec US open, IW i Toronto, a onda su je povrede zaustavile u pohodu na trofeje. Hvala! Kad kažeš ime dovoljno je da znam o kome se radi, ali lik dotične nisam zapamtio, pa ni sutra je ne bih prepoznao da se okači opet neka slika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 13 hours ago, Crni Bombarder said: Zec o Sineru..sasvim iskreno i sasvim narodski Ume Goran narodski Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts