Barkley#34 Posted June 27 Posted June 27 14 hours ago, Bugl Khan said: Za to što on zaradi za godinu dana, ja moram radit između 8 i 10 godina. Zarađuješ 40-50 miliona godišnje?
Don Dusko Posted June 27 Posted June 27 Ode sve u majcinu.Ovi Arapi ce da podignu i ovako sulude plate...
Bugl Khan Posted June 28 Posted June 28 On 6/27/2025 at 1:31 PM, Barkley#34 said: Zarađuješ 40-50 miliona godišnje? On 6/27/2025 at 1:41 PM, McLeod said: Mislim da je mislio na nedelju dana 😄 Evo ih. Ljubomora ih izjeda i ne mogu si pomoć.
Bugl Khan Posted June 28 Posted June 28 8 minutes ago, Barkley#34 said: O čemu ti? Pa ljubomorni ste ti i Mc što zarađujem 45M godišnje.
Bugl Khan Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Za vikend je počela nova sezona HNLa. Nisam znao što da očekujem jer je Dinamo ovo ljeto prodao, pustio ili posudio skoro cijelu momčad od prošle sezone, i na pojačanje potrošio preko 15M Eura. Otišli su Baturina, Sučič, Petković, Pjaca, Rog, Ademi, Ristovski, Moharrami, Bernauer, Franjić, Bulat, Kačavenda, Mmae, Oliveras i Kanga. Doveli smo Belju iz Augsburga, Vidovića i Vinlofa iz Bayerna, McKennu iz Las Palmasa, Lisicu i Valinčića iz Istre, Villara iz Granade, Domingueza iz Barcelone, Ljubičića iz Koelna, Mudražiju iz Lokomotive, Soldu iz Osijeka, Bakrara iz NY Citya, i, ovaj tjedan, Zajca iz Fenerbahcea. I na otvaranju sezone je Dinamo izgledao odlično. Visoki presing, tranzicija, okomitost....Djeluje 5x bolje nego prošle sezone. I jasno mi je zašto je Boban tako lako pustio Petkovića.
Shunsuke Nakamura Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Odlična je ekipa Rijeka a prvenstvo Hrvatske nestvarno jako sa takvim šampionom. 3
Bugl Khan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koju ligu to gledaš ako ti je Rijeka odlična ekipa, lol 1
Мџе Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Verovatno replika na Goldberga i njegova poučenija ovde. Edited 1 hour ago by Мџе
Drug Crni Posted 34 minutes ago Author Posted 34 minutes ago Pokazalo se da je prvenstvo Hrvatske bilo neizvesno, ali ne i kvalitetno. Dinamo je pao; Rijeka i Hajduk su bili "tu negde" kao i što smo navikli da gledamo.
Recommended Posts