Drug Crni Posted August 23, 2023 Author Share Posted August 23, 2023 Mierez je Lautaro Martinez za sirotinju. Napadač sa dosta širokim repertoarom realizacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Hajduk zasad 94 hiljade clanova. Idu hladno preko 100k. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Grčka super liga je startovala prošli i sudeći po kvotama grčke državne kladionice (koja je svim klubovima manje-više sponzor) AEKara ima najveće šanse za titule. Malo iznenađuje da je Oli na drugom mesto a ne PAO ali svakako ja neke veće šanse dajem zelenima. Neki fun fact je da Olimpijakos posle ko zna koliko godina i prelaznih rokova, ove godine nije kupio ni jednog srpskog igrača. Što se tiče rezultata prvog kola, lagana pobeda Olija i Paoka kod kuće. https://int.soccerway.com/national/greece/super-league/20232024/regular-season/r75615/matches/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 3 hours ago, Drug Crni said: Mierez je Lautaro Martinez za sirotinju. Napadač sa dosta širokim repertoarom realizacije Pa baš i ne. 80% golova zabija glavom. Rekao bi da se radi o Petkoviću za sirotinju. Visok, jak, izvrstan u građenju, fantastičan work rate, izvrstan za primit i odložiti dugu loptu...Ali po lucidnosti, tehnici, rješenjima, i pregledu igre nije ni blizu Petkoviću. 3 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Hajduk zasad 94 hiljade clanova. Idu hladno preko 100k. To što oni imaju, nema nitko u exyu. Ni blizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 6 minutes ago, Bugl Khan said: Pa baš i ne. 80% golova zabija glavom. Rekao bi da se radi o Petkoviću za sirotinju. Visok, jak, izvrstan u građenju, fantastičan work rate, izvrstan za primit i odložiti dugu loptu...Ali po lucidnosti, tehnici, rješenjima, i pregledu igre nije ni blizu Petkoviću. To što oni imaju, nema nitko u exyu. Ni blizu. Ko je Petković...Ilija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 51 minutes ago, Constantin said: Ko je Petković...Ilija ? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 11 hours ago, Мџе said: Grčka super liga je startovala prošli i sudeći po kvotama grčke državne kladionice (koja je svim klubovima manje-više sponzor) AEKara ima najveće šanse za titule. Malo iznenađuje da je Oli na drugom mesto a ne PAO ali svakako ja neke veće šanse dajem zelenima. Neki fun fact je da Olimpijakos posle ko zna koliko godina i prelaznih rokova, ove godine nije kupio ni jednog srpskog igrača. Što se tiče rezultata prvog kola, lagana pobeda Olija i Paoka kod kuće. https://int.soccerway.com/national/greece/super-league/20232024/regular-season/r75615/matches/ Olympiakos ima najbolje igrače po pitanju kvaliteta, dosta odlazaka i dolazaka + novi trener, ko zna na šta će to ispasti. AEK i Panata prave korak napred nakon dobre prethodne sezone. Biće baš zanimljivo ispratiti Grke posle dosta godina, ima dosta kvaliteta u ove tri ekipe. PAO pre neki dan doveo Willian Arao-a iz Fenera, mnogo gotivan igrač još iz Brazilske lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 11 hours ago, Constantin said: Ko je Petković...Ilija ? Cenim da me zajebavaš 🎲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 Meni je Petković tanak,da ne kažem sporan kao realizator. Svakako nisam ni poredio Miereza sa njim već sa Lautarom na kojeg me podseća. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Just now, Drug Crni said: Meni je Petković tanak,da ne kažem sporan kao realizator. Svakako nisam ni poredio Miereza sa njim već sa Lautarom na kojeg me podseća. A ko je stvarno faking Petković...Ilija, Rambo....neko treći ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije..Bruno mislim da se zove,ali nisam 100% siguran za ime.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 3 minutes ago, Drug Crni said: Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije..Bruno mislim da se zove,ali nisam 100% siguran za ime.. Jes...Bruno...vidim da mu je CV "bogat" i da ga zajme kao regres i topli obrok.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 Luda glava..bar je bio u mlađim danima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 3 hours ago, kendrick said: Olympiakos ima najbolje igrače po pitanju kvaliteta, dosta odlazaka i dolazaka + novi trener, ko zna na šta će to ispasti. AEK i Panata prave korak napred nakon dobre prethodne sezone. Biće baš zanimljivo ispratiti Grke posle dosta godina, ima dosta kvaliteta u ove tri ekipe. PAO pre neki dan doveo Willian Arao-a iz Fenera, mnogo gotivan igrač još iz Brazilske lige. Meni se Olijeva ekipa nešto ne sviđa posebno. Nemam utisak da posebno odskaču po kvalitetu u poređenju sa drugim ekipa. Jedino mi se jako sviđa što imaju dosta grčkih fudbalera koji igraju u prvom timu, kao i jako zanimljive mlade igrača kao Ndoj i Sotiris Alexandropoulos (kojeg su doveli iz Sportinga a koji je dete Panate). Trener mi je isto jako zanimljiv izbor, lik koji je ispao sa Espanjolom u drugu ligu. Videćemo, biće zanimljiva sezona i ako se moderacija slaže mogli bismo da otvorimo poseban topik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, Constantin said: Jes...Bruno...vidim da mu je CV "bogat" i da ga zajme kao regres i topli obrok.... Da. Regres, topli obrok, i gol Brazilu u 117. min četvrtfinala SP 🤣 https://youtu.be/hRZx-vkTEPY?si=ZfE2WJUnpN2haP9x https://youtu.be/xhL7-ba3DXM?si=AVLNJN3HgHHmG-LN https://youtu.be/xhL7-ba3DXM?si=qbjz7zmF_KClyLsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 I Pavkov dade Liverpulu 2...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 5 minutes ago, Constantin said: I Pavkov dade Liverpulu 2... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Fantastičan je igrač i na daleko većem nivou od Pavkova. Živeo sam blizu stadiona Dinama pre par godina i imao sa prilike da idem na utakmice povremeno i ta sezona kada su on i Oršić došli je bila dobra za Dinamo, videla se klasa odmah. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, Constantin said: I Pavkov dade Liverpulu 2... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Dobro, nije klasa Pavlova, ali trudi se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Fantastičan je igrač i na daleko većem nivou od Pavkova. Živeo sam blizu stadiona Dinama pre par godina i imao sa prilike da idem na utakmice povremeno i ta sezona kada su on i Oršić došli je bila dobra za Dinamo, videla se klasa odmah.Ako ti kažeš, onda verujem...Bugi je zajebant m2....Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Dobro, nije klasa Pavlova, ali trudi se.Pavlov..?....Jevgenij, iz Železničara Pančevo ? Znam lično čoveka, igrao kod nas jednu sezonu.Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Bruno je uz Livaju sigurno najtalentovaniji igrač trenutno među Ex-Yu ligama, da je u glavu drugačiji i karakterno verovatno bi igrao za neke mnogo jače ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Nemanja Bilbija opet pogodio za Zrinjski, ovaj put protiv Linca. Ja nemam pojma koliko je lik golova dao za Zrinjski za koji igra 7-8 sezona. Znači, zadnje 2 sezone dao je preko 50-60 golova. Inače, riječ je o sinu Milorada Bilbije (kapiten Borca u finalu kupa SFRJ kad su pobijedili Zvezdu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Сергеј Милинковић-Савић успео да добије црвени картон у саудијског лиги 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Debitant 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Биће звезда он и тамо, какав Кристијано Роналдо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 11 hours ago, Drug Crni said: Meni je Petković tanak,da ne kažem sporan kao realizator. Svakako nisam ni poredio Miereza sa njim već sa Lautarom na kojeg me podseća. Tanak je u smislu da za poziciju 9ke daje malo golova, nije klasični realizator. Ali to je zato jer on tako hoće. Voli se spuštat po loptu, razigravati, i u tome je fenomenalan. Ne mogu se sjetiti koji trener je bio, ali je rekao nešto u smislu kao ne zanima me što Petković želi igrati, igrati će špicu. Jer mu je, sjećam se, Krznar jedno vrijeme popuštao i davao mu da igra iza napadača. Pa kad smo igrali sa Slovacima, prošao im je kroz cijelu obranu i zabio gol. Škriniar je pitao Perišića (mislim da je njega) poslije utakmice kao od kud ste ovog izvukli. Ili gol škaricama protiv Bodo/Glimta za ulazak u Ligu prvaka. Kako ima spektakularnih golova, tako ima i spektakularnih asistencija. Shvatio sam da si poredio Miereza s Lautarom. Ali po meni nisu slični igrači. Kažem Mierez je visoki špic, jak ko bik, izvrsnog work ratea, jako dobar u zračnim duelima, i 8/10 golova iz igre daje glavom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts