Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, delgado said:

Kako je nategnut mecap vcrs, a @mr clutch dosta kategorija moze i tamo i vamo

Do petka sam bio u velikom zaostatku. Nijanse će odlučiti u moju korist, zato što sam najtalentiraniji fantazer ikada. 

Postoji šansa da se JJ vrati, pošto je Zalizani zadovoljan s njegovom kondicijom. 

Posted
7 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Debeli je bio otvorenog srca i ponudio je Tatuma i Mitcha za Janisa, dugo sam razmisljao kako da odgovorim na takvu ponudu...

Ae ne kaki ... To je bila druga ponuda... Odbio si Tatuma+LonZa , onda sam morao da "pojacam" ponudu 😁 ... Kad' ti neces da odgovoris sta trazis za Al-a ili "njega"... Sisico 

Posted (edited)

Kepecu smarachu samo chuchis na tom rotou i uzimas igrace, ne sme covek ni da pogleda seriju ko covek. Umesto da naucis kako da budes LM ti kupis ljudima igrace.

Najgore kad ne znas koga da izbacis.

Edited by Zvezdinho
Posted
5 minutes ago, mr clutch said:

Do petka sam bio u velikom zaostatku. Nijanse će odlučiti u moju korist, zato što sam najtalentiraniji fantazer ikada. 

Postoji šansa da se JJ vrati, pošto je Zalizani zadovoljan s njegovom kondicijom. 

Volim taj optiizam pred presudno vece, vecina je u fazonu da kuka i zali se kako ce da izgubi

Posted
5 minutes ago, delgado said:

Volim taj optiizam pred presudno vece, vecina je u fazonu da kuka i zali se kako ce da izgubi

Hood mentality. Nema mesta za pesimizam. 

And if you're pussy, then muthafucka get in where you fit in. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
7 minutes ago, Zvezdinho said:

I posle uini nekome nesto prigovara da drezdi i kupi igrace, uze Brauna u prvoj sekundi.

rekao sam da si FA nocturnal animal, jer operišeš u 2 do pola4 ujutru zoni gde sam nemoćan. to je bilo priznanje da ti ne mogu ništa a ne prigovor.

ovo kad kreću tekme u 22-23h nije problem, budan sam

edit mada nikada se ne zna kada moram da se vozdignem posred noći da odem da šoram A ONDA SE ČUVAJ 😀

Edited by uini
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
31 minutes ago, Drakaris said:

Kakav crni Braun i to jos bacio Riversa kada je javljeno da je malo verovatno da ce Vestbruk igrati u ponedeljak 😄

Meni nista josh nisu javili, ili sam zaboravio da pogledam Mail/Viber/WhatsApp ...

Manje Vina Debeli 😴

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...