Jump to content

Recommended Posts

Posted
25 minutes ago, Zvezdinho said:

Dobrodosao Lamarkuse, da imas sto vise ovakvih meceva.

Jeste, pa da kukaš posle kako mu fali skok do DD-a.

• Ha-ha 4
Posted
6 hours ago, Malkolm Brogdon said:

Samo je pitanje ko ce sledeci protiv nas da odigra superstar partiju. 

'naci, to samo Vama moze da se desi 😴

Ima da me unisti ono @uini-jevo Drvo nocas...

Budi malo milostiv, ekipa je bez trenera , neodlozni put u Kinsasu 🤣

Posted

kao prvo, galami reyultat, tu smo negde a dončić je omanuo sinoć a danas imaš veselog wbrooka

kao drugo, nemoj da mi jinxuješ hrišćansko drvo, to je jedan dobar momak i blejk grifinu treba da uruče otkaz  : i

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Miskooo said:

I sta ti je sad Grifin kriv? Malo je sto ima O od pocetka sezone? 👎

izuini, ne volim ga, pogotovo od kada je maltretirao onog nesrećnika što radi u klipersima kao da je na sceni neka tinejdzerska serija, pa dođu oni jocks da nekoga ponižavaju

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
1 hour ago, Magia said:

Ajde Zveki batali vudu lutkice sa povredjivanjem igraca, pobedices me i bez toga

Jbg, desava se, zao mi je sto se Jang povredio. Izgleda da me je ipak obuzela fantazi sila tokom drafta i naterala da propustim Janga znajuci da ce ovo da se desi, da ne bi posle kukao to moze samo meni da se desi. I pored ovoga imas bolji tim, i kazi ovom Adebajoru sto si ga digao vecu 3.rundi da oladi malo sa blokadama. I Ladno lik  sutira bolje sl.bacanja od Batlera:classic_unsure:

Edited by Zvezdinho
  • Ha-ha 1
Posted

Debelo prase kanter dobio O

Cini se da ce tesko do planiranih brojki. Ustvari tesko da ce uopste igrati u ovakvom  stanju. 

Zveki ti  licis na coveka koji bi se rado kockao sa prasetovim zdravljem, i jos mi dugujes sto sam lobirao da se vratis. Deder ponudi nesto za njega...

Posted
7 minutes ago, maXa88 said:

Debelo prase kanter dobio O

Cini se da ce tesko do planiranih brojki. Ustvari tesko da ce uopste igrati u ovakvom  stanju. 

Zveki ti  licis na coveka koji bi se rado kockao sa prasetovim zdravljem, i jos mi dugujes sto sam lobirao da se vratis. Deder ponudi nesto za njega...

Ja sam covek koji bi se kockao sa Kanterom. 😄

Posted (edited)
6 hours ago, uini said:

izuini, ne volim ga, pogotovo od kada je maltretirao onog nesrećnika što radi u klipersima kao da je na sceni neka tinejdzerska serija, pa dođu oni jocks da nekoga ponižavaju

On je vise maltetirao mucenog Gasola tako sto ga je stalno stavljao na poster.

Makso da ne igra u Bostonu pa i da ponudim nesto, ovako ne znam sta da ponudim. A ne bi bas da opet ispadnem u B ligu.

Edited by Zvezdinho
Posted

Braco sta mislite za ovaj tiket sve plus:

Sexton 16,5

RJ Barett  17,5

Tejtum  18,5

Onaj Alexander iz OKC sto je presao iz Klipersa mrzi me da mu pisem ime 19.5

Hied 19,5

Michel 22,5

Bio je na tiketu i Zak Lavin 22,5 al sam ga izbacio.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...