Fat Zadd Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ovo samo meni moze da se desi 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Conley propo vise nego njegov bivsi suigrac M Gasol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 @Wook 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Grof pametno trosi izmene moram da primetim 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) Odlican je Holmes kida a on ga dropovao posle 1 meca a spucao 10 waiver 😢😢 10/10 strategija Dosta fufica mojih stali na 9 veceraas, raduje White to je moj lightskin nigga Edited October 29, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Dropujem Holmsa, covek odigra utakmicu karijere. Ni to nema veze. Bitno je da Hejz igra. A Fejvorsa poslati u G. Mislim da sam se zajebao sto sam uzeo Bena. Razmisljao sam Doncica da uzmem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Odlican je Holmes kida a on ga dropovao posle 1 meca a spucao 10 waiver 😢😢 10/10 strategija Dosta fufica mojih stali na 9 veceraas, raduje White to je moj lightskin nigga Deluje da ti fali jedan DJ Augustin na sve to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Deluje da ti fali jedan DJ Augustin na sve to. On je proslost u Orlandu, sada Fulc zavrsava meceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ahhaahh deluje da odem do Nz i kidnapujem 8/7 brate/sestre sto ima Adamas (svi preko1.9 valjda) i da mu posaljem video snimak da mora da ima DD, pizda mu materina. Raduje porast skokova sto sam ocekivao, samo kvazi all time great pointguard da mu spusti par lopte posle pika i bice to to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 13 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Odlican je Holmes kida a on ga dropovao posle 1 meca a spucao 10 waiver 😢😢 10/10 strategija Dosta fufica mojih stali na 9 veceraas, raduje White to je moj lightskin nigga Russ ass za TD LonZo ass za DD Muceni Mich ne moze do skoka u IIp I naravno da neki anonimus silji patku nad mojim mucenicima dok Blake ladi jaja ( kad' ja nisam 'teo da ga pokupim 😴 ) I da, ovo samoe meni moze da se des😴 Dobro I BoraBori 😴 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nije los ovaj Goberto, jos i bacanja naucio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Pored raspada svih glavnih igraca samo 5/6/2 obecava obecava. Samo White i jebani PJ Tucker (koji jebe od starta i to surovo) odigrali odlicno danas i beli Kenard bio dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ko zeli Simonsa, voljan sam da ga trejdujem. Samo 1 za 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 3 minutes ago, Drakaris said: Ko zeli Simonsa, voljan sam da ga trejdujem. Samo 1 za 1. Covek je bio jedna od najvecih zabluda ESPN rankingsa, uz Roziera. Evo ti Oto Porter. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Tesko mora da doplatis za Winslowa malo je samo virgin Ben sa 16-6-8 dok chad Winslow ima 18-10-7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Nije, odlican je. Pumpa opasno FG, uz mogucnost TD-a i ponekog DD. Pre neki dan je imao i sedam ukradenih. Moj stil nije da imam premali PPM i to mi ide na zivce. Imam opake skorere, Moranta, Bukera, Bereta i Lav. I onda dodje Ben i pokvari mi citavu koncepciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) Evo ti TJ Warren, on se bavi iskljucivo skoringom. On je odlican za 35. pika, i to je uzasno tesko izgraditi tim oko njega jer useruje gomilu kategorija. Edited October 29, 2019 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 A tek sto pumpa ft i To, ali sreca tvoja pa sam tu najgori, pa mozda i posaljem neku ponudu za Bena kada se probudi drugar. Npr Derik Rose koji pumpa sve sto ti hoce poene, ppm, ast dobijes gratis uz dobre fg% i ft. Ovo ostalo nisu skoreri sem Budija . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Moze i Bazemore koji pumpa 23% iz igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Mislim da je neko rekao (A da ja sam, ), da je zajebano Benu i da ima 4 pf/c na terenu, tesko je gurnuti dupe do 10reb, evo Al prvi mec 2 reb a 2 i 3 po 9. Jedini je Embid siguran da ce imati 10+ reb kada igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 hour ago, John Dies at the End said: I naravno da neki anonimus silji patku nad mojim mucenicima dok Blake ladi jaja ( kad' ja nisam 'teo da ga pokupim 😴 ) s😴 ime mu je hrišćansko drvo, neznabozhche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 1 hour ago, Malkolm Brogdon said: Nije los ovaj Goberto, jos i bacanja naucio. Na drugoj strani LMA skromna partija. @Zvezdinho salji mejlove, blokiraj trejd! 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Vraća se dijete kući svojoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 otkud znaš, i konkvistadorima treba centar a ove jokićeve konje k'o da je wook pravio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) 3 minutes ago, uini said: otkud znaš, i konkvistadorima treba centar a ove jokićeve konje k'o da je wook pravio Ma šta će im, usralo ga ovu partiju. Ne dirajte mi dijete! Mada opet, na koga Grof potroši waiver, pa ga dropuje, taj otkine sezonu. Tako da ne znam vredi li uopšte pokušavati, kad nemam 1. waiver. Odustajem jbg. Edited October 29, 2019 by Noćna_mora_b92_fantazera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts