Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, simply minds said:

Ivice, ti li si?

Videćemo sve kad Sadik da 6 komada u Ligi Evrope. Momak se privikava na novu sredinu, klimu. Tek je došao. Dao je gol protiv Malatije u prvoj, izveo bravuru dostojnu Tavambe protiv TSC-a. Kažem, dajte malo razumevanja za momka.

Posted

Lazar, pretpostavljam, nema manju platu od 600k po sezoni. Ako su nasi bili pametni ponudili bi mu u prvoj sezoni oko 300-400k, pa u sledece dve vecu platu. A do te druge bi se vrv oslobodili Bambijeve plate ili bi bar dela te plate.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted
19 hours ago, simply minds said:

Slobodan Rajkovic na radaru.

Čudno, jer se ovog leta pominjao kao pojačanje Lacija, Parme, Djenove, pa i Malatije u vreme dok smo s njima igrali.

Mislio sam da je već našao klub.

A tu je i Nemanja Pejčinović, koji bi nam možda i bolje legao s obzirom da može igrati i desnog beka. A on kako čitam pregovara s nekim bezveznim kiparskim ligašem.

Posted

Markec je super potpis, nemoj da se zajebavate. On je sasvim solidan fudbaler, pritom za ovu ligu je vanserijski brz i za koplje brzi od sledeceg, i samo na konto toga ce da ima statistiku i da pravi razliku. Samo da ga povrede zaobidju i ponovo ce on iz Partizana da napravi dobar transfer.

• Like 1
Posted

Pritom, ako nije baš, baš zarđao imaće vremena i da nađe neku formu jer ipak imamo ko da igra po krilima. Unapred gledano sviđa mi se potpis, naravno uz sve ograde i pitanje koliko gengi košta to zadovoljstvo.

Posted

Milosevic za sada ostavlja svoj pecat, insistira na brzini, forsira klince i usao je u Evropu. Od njega vise nego dosta. Markovic i Japanac bi mogli biti paklen tandem, napravili bi rsum sa napadacem kao sto je onaj vas proslogodisnji.

• Like 1
Posted
On 9/6/2019 at 12:19 AM, Cavani said:

Milosevic za sada ostavlja svoj pecat, insistira na brzini, forsira klince i usao je u Evropu. Od njega vise nego dosta. Markovic i Japanac bi mogli biti paklen tandem, napravili bi rsum sa napadacem kao sto je onaj vas proslogodisnji.

Imamo mi napadaca boljeg i od proslogodisnjeg i pretproslogodisnjeg. I napravicemo rsum u Evropi. 

Posted

Izbacili su dve opcije, ako ostaje kazna, onda su kompleti za dve, a ako je usvoje za tri utakmice. Sve u svemu, istok i zapad bok, 3.000 po utakmici. Realno losle duze vremena bez mene na utakmici, sem ako Palma da 3.000 za gospodina... 

• Ha-ha 1
Posted

au sunce ti jebem... kakva sprdnja nad sprdnjama u rupi... direktno u lice svima... da se zna ko je gazda

vise nije bitno kako mi odigramo, momci opusteno, nema nikave svrhe...

• Like 8
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...