Xpert Posted June 11, 2019 Author Share Posted June 11, 2019 Ako neko zeli otvori temu za novu sezonu, uz odgovarajuci uvod, vise je neko slobodan da to ucini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Šta smo ti sad skrivili? [emoji23] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Ja se bojim nove sezone, lepše mi je da sam i dalje ušuškan uz ovaj kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hummingbird Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 Nemas se cega bojati. Prodace sve sto moze da se proda, docice dosta igraca od kojih retko ko moze da se nazove pojacanjem, u prvenstvu ce zaostatak biti dvocifren pre Nove godine i mozda se proguramo u grupe. Sve ovo znam jer imam kristalnu kuglu koja prikazuje buducnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 pobednik mecha neki nomadi / kilmarnok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 19, 2019 Author Share Posted June 19, 2019 Ako niko ne zeli napraviti novu temu, mozemo ovu preimenovati i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Očekuje nas praznik fudbala. Kilmarnok je imao sjajnu sezonu, prvi put su u evro takmičenjima od 66, pobeđivali su i Seltik i Rendžers, imaju sjajnu publiku, odličan teren i sasvim dobar tim. Čitam malo šta pišu njihovi navijači, većinom konstatuju da nisu imali sreće na žrebu, ali su sa druge strane oduševljeni što se dolaze (ako prođu Velšane) na JNA. Pominju lude navijače, sjajnu atmosferu na evro utakmicama i kvalitetno bip pivo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 BIP se popravio znacajno u poslednje vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 zvuci kao samrok. VRH Link to comment Share on other sites More sharing options...
#22 Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Odlican zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 Odlican zreb Ne znam bas koliko je dobar. Klasicna ostrvska ekipa, fizicki jaki i trce kao navijeni, igraju jacu ligu od nase i to osetno jacu. Ja mislim da Partizan nije prosao dobro u zrebu, ali videcemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Ima da nas ispadi Kilmarnok i onda ostaje livadska liga i kokeza kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce gusto Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Potpisao Brezancic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 (edited) Neka se spreme Rna rizik, Scepovici, Neca Tomic... Edited June 21, 2019 by simply minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 39 minutes ago, simply minds said: Neka se spreme Rna rizik, Scepovici, Neca Tomic... Neca se udomio kod nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 1 hour ago, Constantin said: Neca se udomio kod nas... Lele će se usrećite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 10 minutes ago, simply minds said: Lele će se usrećite Ma jel nam ovo Neca smršao malko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#22 Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 On 6/19/2019 at 4:57 PM, Helmet said: On 6/19/2019 at 3:32 PM, #22 said: Odlican zreb Ne znam bas koliko je dobar. Klasicna ostrvska ekipa, fizicki jaki i trce kao navijeni, igraju jacu ligu od nase i to osetno jacu. Ja mislim da Partizan nije prosao dobro u zrebu, ali videcemo... Bolje ovi veruj, nego oni bogati Kazakstanci. Od danas nasi momci su na Zlatiboru. Nekako skupih hrabrosti da odgovorim, jos ovaj post i necu vise da smetam, ljute se modovi. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Stižu pojačanja na kilo kaze Savo obraza bez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 On 6/21/2019 at 8:36 PM, #22 said: Bolje ovi veruj, nego oni bogati Kazakstanci. Od danas nasi momci su na Zlatiboru. Nekako skupih hrabrosti da odgovorim, jos ovaj post i necu vise da smetam, ljute se modovi. Pozdrav Ovu drugu recenicu ne razumem, zasto se ljute modovi? Imas 9 postova sta si to mogao toliko krucijalno da zaseres za to kratko vreme ? Mislim da si samo donekle u pravu, problem sa tim istocnjacima je atraktivnost i daljina putovanja. NAsi ih po pravilu potcene i dese se sranja. Ovi su iz ozbiljne lige, nisu dugo igrali Evropu i bice napaljeni kao mladi majmuni, katastrofalan zreb po meni, da je Zvezda pala sa njima ne bi mi bilo ni malo drago. Mislim da PArtizan mora veoma ozbiljno da ih shvati ili ce ispasti u sezoni upanja dok kazes keks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Noge teške, trener dunster, uzeli im dva "najtalentovanija" i izgubili od moćnih djetica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Mita Pantić o pojačanjima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 (edited) On 6/19/2019 at 4:57 PM, Helmet said: On 6/19/2019 at 3:32 PM, #22 said: Odlican zreb Ne znam bas koliko je dobar. Klasicna ostrvska ekipa, fizicki jaki i trce kao navijeni, igraju jacu ligu od nase i to osetno jacu. Ja mislim da Partizan nije prosao dobro u zrebu, ali videcemo... Pa nisam baš siguran da je škotska liga uopšte jača od naše, a kamoli osetno jača. Celtic mnogo odskače od ostalih klubova. Rangers je još uvek dosta slabiji, a ostalo je daleko ispod. Nije skroz relevantno, ali evo baš sam pogledao...Radnički i Čukarički su po transfermarketu jači od svih škotskih klubova izuzev Old Firm rivala. Kilmarnock mu dodje tu negde kao Radnik Surdulica. 🙂 A i ne sećam se da je u poslednjih 30 godina, neki škotski klub sem Celtica i Rangersa imao nekog uspeha u Evropi. Fergusonov Aberdeen je bio pre 35 godina. Edited June 27, 2019 by Bejbl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ovo sa Kokirom mi je totalna misterija. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 29, 2019 Share Posted June 29, 2019 Ne treba da ti bude misterija...Nista izgubili niste...nadobudan klinac problematicnog ponasanja bez ikakvog ucinka u ekipi koja je ispala iz PLS-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts