Maharaja Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ubacivanje Dikaprija u priču je klasičan deo deny, deflect, divert strategije. Za sada, slabo. 7
Dragan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 hours ago, Rex said: Moram priznati da sam se ne malo iznenadio i malo potresao kada sam video sa kojom lakoćom Angelia pristupa temi Trampa i Epstina i kako je moguće da članovi MAGA toliko ignorišu činjenice i prosto lažu sebe. ... Kada se sve stavi na papir, dobijamo prilično jasnu sliku o Trampovoj umešanosti u gadosti koje je činio Epstin i njegove zločine, ali je jasno i da će ova priča o Epstinu prosto biti test vernosti za MAGA sektu. Ili ćeš da veruješ Vođi, ili nećeš biti član. Ili veruj svojim očima i razumu, ili se klanjaj Vođi. To je vec odavno pocelo, kada je rekao da bi mogao ubiti nekoga na sred trga i da ne bi izgubio ni jednog sledbenika. Taj mentalni, (ne)moralni sklop (sledbenika) nikada necu moci razumeti i jos se pri tom izdaju za hriscane, konzervativce, legaliste, stovatelji porodicnih vrednosti, blablabla... Laze i krade cak i dok igra golf. Edited 3 hours ago by Dragan 1
nonick Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Malo je bila cudna reakcija Melanije na Stormy-Donny aferu, ali izgleda to su te porodicne vrednosti kojima on prica a ona postuje. 1
Rex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo, sam objašnjava zašto se razišao sa Epstinom i tako iz njegovih usta se može čuti demaskiranje laži koju MAGA stalno ponavlja.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 hours ago, Rex said: Sad, kad se stavi na papir, jedina predstavnica MAGA koju imamo na forumu piše bljuvotine kao ono gore i pomera gol-liniju i slično. Klasično botovanje i botovski upisi 1/1. Imam nezgodnu naviku da vjerujem svojim očima i sposobnosti rasuđivanja; nikakve me diverzije ne mogu u tome omesti. Pa nek' (forumski) poginem na ovom brdu.
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa da, ali on ne vitla tinejdzerke i decu, nego mlade devojke, punoletne, koje same donose odluke... Da, ali ne bi me iznenadilo da jednog dana i za njega čujemo kako je prešao neku granicu. Nije li se pominjalo da je išao na Diddy parties?
Angelia Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 39 minutes ago, Rex said: Evo, sam objašnjava zašto se razišao sa Epstinom i tako iz njegovih usta se može čuti demaskiranje laži koju MAGA stalno ponavlja. O kakvom demaskiranju lazi pricas? Kolale su dve price, jedna da je u pitanju bio RE deal, I druga da je bio pokusaj da se vrbuje maloletnica. Tramp sad daje trecu verziju, da mu je krao radnike. Znamo da jeste krao radnice.... Meni to ne zvuci kao jak razlog da nikad vise ne pricas sa nekim, ali sta znam, Tramp ima ogroman ego. A moguce je I da je bila kombinacija. A za tvoje "razocarenje" kako se "olako" prihvata cela prica, prvo to se raspravljalo 2019te u sitna crevca. Ja zivim u realnom svetu, nisam se bavila ni P Didijem, a nesto sumnjam da si i ti tako emotivno reagovao. Na internetu ima dve grupe koje se obsesivno bave Epstainom. Jedna, koja se nekako nada da ce tu naci neki materijal da ostete Trampa, sto meni ne deluje realno, jer da je bilo nesto, neko bi vec to iskoristio, za dva izbora. I druga, MAGA koja se nada da ce tu nekako naci neku mocnu kabalu da hrane svoje teorije zavere. Sto isto mislim da je glupost, jer da je to bilo u interesu pravde I da imaju dokaze, do sada bi imali neke ljude uhapsene. Ti ljudi imaju dovoljno novca da se zastite, retko neko prodje ko P Didi, a I tu je bilo RICO bez saucesnika... Pravda, nazalost, nije uvek dostupna.
Recommended Posts