𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Dolazi vreme da se opet prica o budzetu. Sada republikanci traze budzet, a oni su ti koji 'vole da stede' Medjutim, verujem da ce vecina glasati kako im se kaze. I sada su demokrate u poziciji da urade (pogotovo ako im se pridruze neki republikanci sa kicmom kao ovaj gore, koji ostaje dosledan principu, a ne naredbama) ono sto inace republikanci rade, glasaju za ali uvek traze kontra usluge i ustupke (sto je jedan veliki razlog zasto sve ide presporo ili tapka u mestu). Ovo je bukvalno jedino demokratama ostalo da rade, na svim poljima su cak i da su glasni, nevidljivi, jer je sve ostalo uzurpirano. 1
Angelia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Svo ovo vreme, kad me optuzujete da branim Trampa, on nikad ne bi bio moj izbor za predsednika, ali je uglavnom uradio dobro za prvih 4 godine. Svaki predsednik ima dobre I lose stvari. Ali za neke, cak I kad je imao dobre odluke, Tramp je bio "evil orange man". Sad Reps vode budzet, zasto su Dems izglasani na 3 nivoa? Kako ih nije sramota, da ne priznaju da su nesto uradili lose, nego krive glasace, iste glasace koji su ih prethodno doveli na vlast. Sta ste radili lose da dobijete Trampa? Mislim ako je on devil incarcerated, on je bukvalno ponudio ceo njegov plan u kampanji. Zasto su izgubili izbore? Nisu krivi, glasaci su debili? Treba da se pogledaju u ogledalu.
Nek grmi jako Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Izgleda da Zelenski dolazi u petak u Vašington, kako bi potpisao taj čuveni sporazum sa SAD. Onda će opet biti dobar predsednik za Trampa i Tramp će braniti Ukrajinu kako bi zaštitio ulaganja u tu zemlju, a ne diktator kako ga je prethodno nazvao. Takvi su izgleda ti pregovori... Ali Džoj Rid nije imala prostor da pregovara oko svog radnog mesta, pa sam u trenucima kada je dobila otkaz na MSNBC, pomenuo na ovom topiku kako je nepravedno, žalosno pa čak i donekle rasistički da zaštitno afroameričko lice mreže ostane bez posla, kao prva žrtva pokošena padom gledanosti. Tri dana kasnije, to je ponovila i Rejčel Medou, pominjući isti motiv koji se tiče onih koji nisu belci na MSNBC: Život je zaista čudo jedno, a u tom čudu mogu da se oko nečega slože čak i moja malenkost i gospođa Medou. Edited 5 hours ago by Nek grmi jako
ters Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) A zasto jednostavno ne uzivate u svemu sto Trump-ova pobjeda donosi? Casa viskija u ruci, Jason Aldean-a na radiju, malo lov na imigrante (samo ilegalne jer su oni sada u sezoni), malo cinkanje komsija koji rade u drzavnoj sluzbi 30 milja daleko a kuci su vec u 5:15 (nema sanse da stignu kuci tako brzo da su izasli sa posla kada su trebali), uzdrhtalo ocekivanje da se Stars and Stripes zavijori na Greenlandu, Kanadi i Panami uz lagano listanje Art of the Deal. Magnum za pojasom, Tucker Carlson, Joe Rogan i Ben Shapiro na svim kanalima i gledanje kako Musk otpusta sudije Vrhovnog suda. Idila. Edited 4 hours ago by ters 4 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, ters said: A zasto jednostavno ne uzivate u svemu sto Trump-ova pobjeda donosi? Zato sto komentare ljudi koji se ne slazu sa njima u pogledu na Trampa dozivljavaju kao sopstveni poraz. Kritiku na Trampa dozivljavaju kao kritiku na njih licno. Zele odobrenje onog sto radi jer onda sami sebi daju zaslugu da su odabrali dobro, da su im odluke ispravne... Ovo nisam ja smislila, nego procitala, pokusala da analiziram ljude oko mene kroz to vidjenje i zakljucila da je u vecini slucajeva tacno. Plus, zasto im nisu bitna predizborna obecanja, ali im je dovoljno ovo sto se desava da gledaju kroz ruzicaste naocare i pokusavaju da racionalizuju haos? Zato sto za svoje neuspehe traze osvetu, a osveta je patanja drugih ljudi (nek komsiji crkne krava), a to im Tramp and co. serviraju na dnevnoj bazi. Tramp i sto uradi dobro je kao da treba da trazis gram zlata u vreci govana, pa ko nije gadljiv neka gurne ruku... 2 3
Nek grmi jako Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 53 minutes ago, ters said: A zasto jednostavno ne uzivate u svemu sto Trump-ova pobjeda donosi? Casa viskija u ruci, Jason Aldean-a na radiju, malo lov na imigrante (samo ilegalne jer su oni sada u sezoni), malo cinkanje komsija koji rade u drzavnoj sluzbi 30 milja daleko a kuci su vec u 5:15 (nema sanse da stignu kuci tako brzo da su izasli sa posla kada su trebali), uzdrhtalo ocekivanje da se Stars and Stripes zavijori na Greenlandu, Kanadi i Panami uz lagano listanje Art of the Deal. Magnum za pojasom, Tucker Carlson, Joe Rogan i Ben Shapiro na svim kanalima i gledanje kako Musk otpusta sudije Vrhovnog suda. Idila. Sećam se, kao klinac sam se vraćao kući noćnim autobusom, i kada je bus stao na semafor, na uglu Despota Stefana i Braće Jugovića, video sam kroz prozor kako su petorica-šestorica cipelarila nekog lika u onom parkiću naspram Doma vojske. Podsetio bih se te scene kad god bi gomila naskočila na Angeliu na ovom topiku... I jednostavno nisam mogao da ostanem po strani u trenucima kada je bila sama, kao taj lik iz parkića. Ili kao Henri Fonda, glumeći porotnika u klasiku - 12 gnevnih ljudi... Jer, nije lako kad sam stojiš na braniku vlastitih misli i stavova, a svakako je mnogo lakše i komfornije biti u gomili... Kao onaj čovek koji je sam stajao u znak podrške studentima u Despotovcu, da bi mu se zatim pridružio još jedan čovek. Ja mu dođem kao taj drugi... Da Angelia ne stoji ovde sama. Edited 4 hours ago by Nek grmi jako
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Za sta se tacno mole? Unapred za ljude koje su osudili na smrt? 3
djura.net Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za samo mesec i nesto dana dovesti zemlju u drustvo Rusije, Belorusije, Irana i Severne Koreje. Stati sa njima pod jednu zastavu u UN, zaista neverovatan i mislim nezabelezen sunovrat jednog drustva za nikad krace vreme.
Dragan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 hours ago, Nek grmi jako said: Sećam se, kao klinac sam se vraćao kući noćnim autobusom, i kada je bus stao na semafor, na uglu Despota Stefana i Braće Jugovića, video sam kroz prozor kako su petorica-šestorica cipelarila nekog lika u onom parkiću naspram Doma vojske. Podsetio bih se te scene kad god bi gomila naskočila na Angeliu na ovom topiku... I jednostavno nisam mogao da ostanem po strani u trenucima kada je bila sama, kao taj lik iz parkića. Ili kao Henri Fonda, glumeći porotnika u klasiku - 12 gnevnih ljudi... Jer, nije lako kad sam stojiš na braniku vlastitih misli i stavova, a svakako je mnogo lakše i komfornije biti u gomili... Kao onaj čovek koji je sam stajao u znak podrške studentima u Despotovcu, da bi mu se zatim pridružio još jedan čovek. Ja mu dođem kao taj drugi... Da Angelia ne stoji ovde sama. Postoje forumi i sajtovi na kojima ste vi velika vecina (i u Srbiji, a posebno u USA) i na kojima mozete da se osecate ugodno i da cipelarite one nepodobne (kao sto stabilni i elonija rade trenutno u US). Ovo je valjda jedini forum u Srbiji na kojem kultisti stabilne budale i nacionalisti raznih boja nisu u vecini. I jedan od razloga zasto uopste ovde pisem. U prvom koraku, republikanci u američkom Predstavničkom domu pokrenuli su budžetski zakon Trumpove administracije. Glasanje je bilo izuzetno blizu sa 217 do 215 glasova. Sve demokrate i jedan republikanac glasali su protiv planova Trumpa, koji je mobilisao skeptike u svojim redovima za svoj projekat do samog kraja. ... Nacrt budžeta – ili kako ga Tramp naziva, "veliki, lepi zakon" – predviđa, između ostalog, produženje poreskih olakšica od 4,5 biliona dolara koje je Tramp progurao tokom svog prvog mandata, ali koje će isteći ove godine. Istovremeno, smanjenje potrošnje od dva biliona američkih dolara treba da se napravi za sve federalne programe i usluge. ... Iako su republikanci sada korak dalje, nelagodnost je bila primetna i od strane vladajuće stranke. Nekoliko republikanaca upozorilo je da bi troškovi smanjenja poreza mogli još više povećati teret duga nacije. Pored toga, smanjenje federalne potrošnje obično je lakše reći nego uraditi. Pošto su rezovi u velikoj meri isključeni u Pentagonu, na primer, veliki deo pogođene vladine potrošnje ide na zdravstvenu zaštitu – uključujući Medicaid – bonove za hranu, studentske kredite i druge socijalne programe na koje građani računaju. Nekoliko republikanskih poslanika strahovalo je da će rezovi naštetiti njihovim biračima. Da li je russija napala Ukrajinu ? Spoiler https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/114068387897265338 Edited 57 minutes ago by Dragan
Beonegro Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago WASHINGTON, Feb 25 (Reuters) - U.S. consumer confidence deteriorated at its sharpest pace in 3-1/2 years in February while 12-month inflation expectations surged, offering further signs that Americans were growing anxious about the potential negative economic impact of the policies of President Donald Trump's administration. The Conference Board survey on Tuesday noted that "comments on the current administration and its policies dominated the responses." It followed on the heels of surveys last week showing steep declines in business and consumer sentiment in February. Tariffs on imports, which Trump has already imposed or is planning to, have been singled out as the major issue in almost every survey of households and businesses. Ko bi rek'o 🙄 1
Nek grmi jako Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago (edited) Prema najnovijem istraživanju Harvard CAPS/Harris, Tramp ima 52 odsto podrške nakon prvog meseca na funkciji. A tu su i još neki zanimljivi brojevi: 81% podržava deportaciju kriminalnih ilegalnih imigranata. 76% podržava potpuni napor da se pronađu i eliminišu prevare i rasipanje u vladi. 76% podržava zatvaranje granice uz dodatnu sigurnost i politiku. 69% podržava da se muškarci ne bave ženskim sportovima. 68% podržava administraciju koja izjavljuje da postoje samo dva pola. 65% podržava ukidanje zapošljavanja zasnovanog na rasi u vladinim telima. 63% podržava zamrzavanje i ponovnu procenu svih izdataka za inostranu pomć́ i odeljenja koje je njima upravljalo. 61% podržava recipročne tarife. 60% podržava direktne pregovore SAD sa Rusijom o okončanju rata u Ukrajini. 59% podržava smanjenje državne potrošnje koju je već odobrio Kongres. 57% podržava ukidanje zabrane novog bušenja na moru. A predviđala se kataklizma i nestanak SAD sa kugle zemaljske... Kad tamo - međutim. Edited 53 minutes ago by Nek grmi jako
MeanMachine Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 9 hours ago, Helena said: KAKO NEMA JAJA Msm, znam odgovor, Đilas je kriv Plačem 😂
Recommended Posts