DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Skroz je fer da smatraš kako nisam ispala fer u datoj situaciji. Međutim, ne vidim kakve to veze ima sa 3 minutes ago, Helena said: Šta sad fajlovi nisu važni? ovim?
Nicklord Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ja sam inače čitao dosta random fajlova ovih dana, može search da se uradi i lupi bilo koja reč da se otvori i čita. Ajde što su ti ljudi zli, to smo znali i ranije. Meni je neverovatno koliko su oni svi bukvalno nepismeni idioti. Ima ceo razgovor Epstin i Noam Čomski gde se slože da je kriza iz 2008. godine zavera da se Grčka sruši da bi se spasile Nemačke banke, mislim da ako bi dali nekom ekonomsti to da čita da bi mu krenula pena na usta Takođe jako je zanimljivo koliko fajlova gde se spominje Tramp su sklonili u ovih dana nakon objave. Često isto bude neki mejl gde bi neko napisao Epstinu zahvalnicu, nekad skroz direktno da ne možeš da promašiš značenje rečenice ali bi zacrnili osobu koja je poslala. Pitam se što? Ovo je primer toga: https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 9/EFTA00705860.pdf Edited 1 hour ago by Nicklord 1
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, DameTime said: Skroz je fer da smatraš kako nisam ispala fer u datoj situaciji. Međutim, ne vidim kakve to veze ima sa ovim? Ne, ono "pričekahmi istragu..." I nisi ti jedina, još neki to rade. Mlatite se (imperativ) sa njom kad može da odgovori. Ili ignoriše, ne znam što je to teško. Tranp je danas ili juče rekao da se Amerika mora rešiti "balasta" fajlova, mislim da to zavređuje veću pažnju od lažnog snimka. Inače sam potpuno slučajno naletela na film Bombshell, nisam ni znala da postoji i moram i to pogledati. Fox je gori od Pinka i informera.
DameTime Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Da se ponovim, prihvatam da ti imaš drugačiji sentiment u ovoj situaciji. Što se ovoga tiče 10 minutes ago, Helena said: Tranp je danas ili juče rekao da se Amerika mora rešiti "balasta" fajlova, mislim da to zavređuje veću pažnju od lažnog snimka. Verujem da se maltene svi slažemo oko toga. To što smo izbacili malo lošeg humora, ne znači da se na topiku više neće pisati o Epstein fajlovima.
Mina D. Harker Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 30 minutes ago, Nicklord said: Epstin i Noam Čomski Ima korešpodencija pred prvo Epstinovo hapšenje, gdje ga Čomski savjetuje da ignoriše optužbe za trafiking i zlostavljanje djevojčica. Odvratno, stari se pokazao kao obična mizogina budala. 1
Recommended Posts