Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
32 minutes ago, Don Dusko said:

Meni pricanje na informeru je lekumis papir kakav je covek upitanju.A posto vidim da kukaju i pricaju kako je upitanju dobar covek koji je konacno pokrenuo Ameriku u pravom pravcu mogu da pretpostavim o kakvom desnicaru se radi.

"Similis simili gaudet" - uvijek vrijedilo...

Posted
48 minutes ago, Ledd said:

Kako god.

200 metara je za snajper ništa.

Ustvari, radi se o 200 jardi (182 metra).

Na 182m, metak iz većine snajperskih kalibara praktično leti ravno, pad zrna je možda 2cm. 

To je i za pospanog profesionalca šetnja za pogoditi u glavu ili srce (vrat niko ne gađa).

Ova mala daljina je takođe katastrofalna EXIT strategija i profesionalci jednostavno to ne rade i ne funkcionišu tako.

Ovo je izveo amater koji je "upucavao" pušku na nekoj konzervi dvadesetak puta pre ovoga.

Sad mi tu mozemo da pravimo kojekakve teorije, a u sustini ne znamo (sumnjam da cemo i znati pravo ime ikada) ko je, a ne sta je hteo i gde da ga pogodi.

Sta ako je bas hteo da ga pogodi u vrat i zavrsi sa tim? Totalno bezbolna smrt, nemas pojma ni delic sekunde sta te je snaslo... 

Sta ako je trenirani i zna da ima samo jedan pokusaj i toliko vremena da se izvuce? Ovo je politicko ubistvo, a ne rendom pucanje u panj pa ako pogodi. Iskreno, malo mi neverovatno da neki village cowboy vezbao na konzervama na rancu, dosao, odradio sa jednim a ne 2, 3 ili 5 metaka, nikog drugo ocesao i otisao dok su oni vijali neke senute dede po kampusu. Meni to deluje totalno profi. 

Ah da, bacio pusku bas tu u zbunje pored... verovatno sa sve otiscima i tragovima dnk.. ludi Harvi Osvald. 

Posted (edited)
4 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Sad mi tu mozemo da pravimo kojekakve teorije, a u sustini ne znamo (sumnjam da cemo i znati pravo ime ikada) ko je, a ne sta je hteo i gde da ga pogodi.

Sta ako je bas hteo da ga pogodi u vrat i zavrsi sa tim? Totalno bezbolna smrt, nemas pojma ni delic sekunde sta te je snaslo... 

Sta ako je trenirani i zna da ima samo jedan pokusaj i toliko vremena da se izvuce? Ovo je politicko ubistvo, a ne rendom pucanje u panj pa ako pogodi. Iskreno, malo mi neverovatno da neki village cowboy vezbao na konzervama na rancu, dosao, odradio sa jednim a ne 2, 3 ili 5 metaka, nikog drugo ocesao i otisao dok su oni vijali neke senute dede po kampusu. Meni to deluje totalno profi. 

Ah da, bacio pusku bas tu u zbunje pored... verovatno sa sve otiscima i tragovima dnk.. ludi Harvi Osvald. 

Uopšte ne deluje profi.

Zapravo bi prosečan lovac to bolje izveo.

Profesionalac upravo iz etičkih razloga, pored praktičnih (mala i pokretna meta) ne gađa vrat, već gađa telo.

Ako mora gore onda glava.

Edited by Ledd
Posted
42 minutes ago, Dragan said:

Beating the Woke by “Friendly Deception”

Interesantno je kako ovi anti-woke kulturoloski ratnici nikada ne pricaju o tome u cijim rukama se nalazi stvarna ekonomska i politicka moc i koje to posledice ima po drustvo i pojedince.

Birali su proizvod tog deep state za vodecu funkciju da se bori protiv deep state (Epsain im je pokazao kako se izvlaci kad imas zaledjinu) ili da se bori da promeni likove u deep state. Ameri, vecni "don kihoti"... zvekne ih vetrenja po glavi (ili dobiju rak od zujanja) koliko ne vide nista pred nosom. 

Posted
3 minutes ago, Ledd said:

Uopšte ne deluje profi.

Ovoliko insistiranje na tehnikalijama i trivijalnim detaljima počinje da liči na još jedan pokušaj sahranjivanja neuporedivo bitnije teme Epsteinovog spiska.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
12 minutes ago, Ledd said:

Uopšte ne deluje profi.

Ovo nije posledica ubistva, nego je ubistvo posledica ovog:

"TO MY GREAT FELLOW AMERICANS…" 

But not to all... 

Eliminisati sve koji postavljaju pitanja. Ona o Epsainu su bas dosadna... 

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Beonegro said:

Ovoliko insistiranje na tehnikalijama i trivijalnim detaljima počinje da liči na još jedan pokušaj sahranjivanja neuporedivo bitnije teme Epsteinovog spiska.

Verovatno je to neuporedivo bitnija tema, samo motivi mog pisanja nisu sahranjivanje te teme.

Mada moguće da je i to tačno kao i da je ovo uradio profesionalac.. 🙂

Da ne insistiram dalje, budite pozdravljeni.

Posted
11 hours ago, RatzenStadt said:

Americka i svetska javnost ce ostati uskracena za ono malo preostalog glasa zdravog razuma. 

Sto se mene tice, uzivao sam uvek slusajuci neumornog i nepokolebljivog borca za politicke, ekonomske slobode i slobodu govora. 

RIP

Hajde malo obrazloži, molim te?

Posted

Meni je zao njegove male dece, njegove zene ne bas punoletna je kad je bila kad je usla u kombinaciju sa njim.

Njega pa jbg nije mi bas zao, jer on sam je lepo rekao da ubistva su prihvatiljva cena za cuveni DRUGI! 

Dakle sam je opravdao svoje ubistvo. 

Sad ce neko reci ali zasto tako racionalno gde ti je empatija? Pa setimo sta je doticni rekao  u vezi iste i kakav mu je bio stav na to sto IDF radi u Gazi:

Eno osumljiceni za najveci aktuelni ratni zlocin roni suze za Kirkom...

• Like 1
Posted

Koliko stranica ispisano o jbnom maga influenseru. 

Da se vratimo obavezama u domacem prvenstvu: Trupcu pala desna strana lica…izgleda je bilo mozdanih udara. 

• Like 1
Posted

Ovde se završava 11.9. a niko nije pomenuo godišnjicu terorističkog napada.

Rezultati su tu, tranp i maga su uspeli i to da potru.

Posted (edited)

Uzgleda da se radi o nekoj vestici.

Kako je inace mogla da predvidi ovo ?

Secam se bas u vezi ovog duela kako su neki ovde tvrdili da Harris nema nikakav ekonomski plan,

dok ce stabilni glupan uciniti da ekonomija procveta.

Umesto sposobne, inteligentne crnkinje, izabrati propalog, lazljivog (ali belog) prevaranta - ko bi rekao da nesto moze da se desi lose.

Spoiler

Edited by Dragan
Posted
3 hours ago, Ledd said:

Profesionalac upravo iz etičkih razloga, pored praktičnih (mala i pokretna meta) ne gađa vrat, već gađa telo.

Ako mora gore onda glava.

Sad na moju žalost, ali pre onog događaja sam se rekreativno bavio pucanjem i imam dosta poznanika iz tog sveta i ovo što ti pričaš je pogrešno. Laici pucaju u centar što veće mase, profesionalci pucaju u manje, ali smrtonosnije mete ako hoće da ubiju. Snajperi znaju i balistiku i ovaj nije mogao da pogodi bolje mesto, da ne pričam sad o detaljima, morbidno je, jalovo, a i dodatno skreće pažnju sa Epstina i njegovog najboljeg prijatelja i čitavog ljudskog odrona koga je doveo sa sobom u ovu administraciju.

Posted

Bacanje puške ako na njoj ne bude njegovih tragova je ono što profesionalci rade. Da sačekamo istragu i da vidimo ako ga uhvate ko je.

Posted

Američka kamarila na vlasti i dalje kuri, umesto da smiruje.

Gabard kaže da napadač "mrzi slobodu" !?

Tri crnačka univerziteta zatvorila kampusa zbog pretnji.

Vesti su sa i indexa.hr