Beonegro Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 28 minutes ago, Angelia said: Prosto mi nije jasno da ste izgubili ljudsku perspektivu Sačuvaj ljudsku perspektivu za sebe i svoje saborce koji uskraćujete ljudima poslove, zdravstveno osiguranje, humanitarnu pomoć, pakujete ih u kaveze, deportujete u Salvador i u Južni Sudan. Edited 8 hours ago by Beonegro 4 1
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ah, ipak se prate dnevne vijesti. Ja se smijem ovom nadimku kojeg nijedna osoba koja drže do sebe ne bi s ponosom nosila, but that's just me. Što se priče tiče, djeluje kao nešto iz klasične crne hronike; klinac vozio (vrv bijesno) auto, grupa maloljetnih delinkvenata probala da auto ukrade, klinac herojski zaštitio svoju imovinu. Klinac dobio batine, regrettable, al nije sad poginuo na ratištu da ga se zove herojem. Djevojka je tu da posluži kao figura za republikanski spin po svemu što vidim na netu. Priča je nothing burger, osim što Tramp traži da se klincima-napadačima sudi kao odraslima i pokušava da progura neke svoje zakone na konto incidenta. Eto, to sam vam danas izguglala i grubo sažela. 3
Smrtokapa Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Što se tiče nadimka, momak ima 19 godina, mislim da mu se može progledati kroz prste za takav vid benignog klinačkog kurčenja. Problem su "zreli" ljudi koji postavljaju tinejdžere na odgovorne pozicije. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Smrtokapa said: Što se tiče nadimka, momak ima 19 godina, mislim da mu se može progledati kroz prste za takav vid benignog klinačkog kurčenja. Problem su "zreli" ljudi koji postavljaju tinejdžere na odgovorne pozicije. Problem su i tinejdzeri koji glasaju za zrele ljude, doduse, one prezrele, sto ne znaju da citaju... 1 hour ago, HAMMER said: https://bbc.com/news/articles/cev2dylxv74o "with some planning permanent human settlements"
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ali administracija je definitivno prejaka ili pogrešna reč za ovaj miks iskrenih ludaka, manijaka i prostih i poštenih lopova. moramo da prestanemo da transliterišemo, nevezano za ovu temu: administration nije administracija i tarrifs nisu tarife. administracija je ono kad moraš da vadiš oružani list, ali ti fali nalaz psihijatra overen u sudu sa apostilom tarifa je ono kad plaćaš postpaid mobilni ili koliko treba da se nagradi advokat ili kad te vozi taksi do aerodroma da pobegneš u ameriku 1 1
Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 hours ago, Angelia said: Nikakve veze. Decko ima 19 godina, I obicni je tech nerd. Ne zaboravimo da je radio za organizaciju predvođenu milijarderom koja je iskasapila USAID i tako direktno izazvala smrt najsiromašnije dece na svetu i hiljada ljudi čiji su životi zavisili od te pomoći. Nije mi jasno kako si izgubila tako običnu ljudsku perspektivu? Da su moja deca direktno izazvala smrt hiljade dece, itd. Jeste, ne podržavam nasilje, ali da sad pravimo dramu od malo šaketanja lika koji je direktno doprineo smrti siromašne i bolesne dece - ma daj. 5 hours ago, Mina D. Harker said: Ja se smijem ovom nadimku kojeg nijedna osoba koja drže do sebe ne bi s ponosom nosila, but that's just me. Neko reče, nije moje - kako da znaš da je tip nevin? Pa prosto, koja žena se loži na te odvratne smežurane, dlakave kese pa da se tako nazove i misli da je kul.
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ali nema šanse da me se ubedi da su ovi doge momci prošli bezbednosne i psihijatrijske provere masa ljudi više i ne veruje u psihijatre kao što ne veruje ni u kompjutere ili u pesak koji može da bude na plaži ali i sastavni deo betona ha vladogeorgievnaaparatima kapiram da je dečko od 19 godina u doge administraciji imao uticaja i na tarife i na osoblje svojim nadimkom to što je naleteo na neke jebiga kriminalce se dobro završilo po njega samo da su svi dobro deca su to
Rex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, freethrow said: ali nema šanse da me se ubedi da su ovi doge momci prošli bezbednosne i psihijatrijske provere Čekaj prvo da se dogovore šta je DOGE, pa onda tek da li su obavezne bezbednosne provere i psihološko testiranje.
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, freethrow said: moramo da prestanemo da transliterišemo, nevezano za ovu temu: administration nije administracija i tarrifs nisu tarife. administracija je ono kad moraš da vadiš oružani list, ali ti fali nalaz psihijatra overen u sudu sa apostilom tarifa je ono kad plaćaš postpaid mobilni ili koliko treba da se nagradi advokat ili kad te vozi taksi do aerodroma da pobegneš u ameriku Propovedaj ga, Slobodno bacanje! Ako još jednom pročitam "uvođenje tarifa" ili "na kraju dana", ima da izgubim svoje sranje. 2
Darko Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago (edited) 11 hours ago, Beonegro said: Big Balls not so big, after all 😁 Jbg, napala ih dva zajebana đaka petaka, a on i ona naša volina Elez sami, i tako izgleda dobili odgovor na čuveno pitanje 'naš ti ko sam ja?! 😥 Nije dva, nego 10 - pročitaj pažljivije: Quote Edward Coristine, who still works for the government, was assaulted by approximately 10 juveniles near Dupont Circle about 3 a.m. Sunday, according to a police report obtained by POLITICO. Suprostaviti se bandi od deset tinejdžera je veoma rizično i zahteva hrabrost, ovo ti je autogol. Edited 25 minutes ago by Darko
Recommended Posts